Şimdi Ara

dls ca51 amfiye dls 6.2 koptenant uyar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bipper aracıma 6.2 dls kompenant ve diamond 75 rms 340 w kompenant var. amfi dls ca51. birde sub olarak kenwood 400 rms tek bobin var uyumu ne olur takviye edilmesi gereken bir şey var mı bilgi lütfen acil olaraktan.

• pardon almayı düşündüğüm ana ünite dls ca51 amfi dier ürünlerle uyum gosterirmi yeterli olur mu yada tavsiyeleriniz !
  • Hocam mesaj karışmış baya anunite demissiniz amfi demişsiniz elde neler var ne alınacak tam anlamadım ben.

Dls 6.2 100 rms 4 ohm
    Diamond 75 rms muhtemelen o da 4 ohm
    Kenwood 400rms bass var o da 3013 sanırım 2 ohm.
    Dls ca51 güçsüz ama ses kalitesi iyi bir amfi.
    4 kanalı 4 ohm 50 rms veya 2 ohm 80 rms
    Mono kanalı 2 ohm 225rms veya 4 ohm 170rms
    Kisacasi sizin ürünlerin ortalama yarı güce sahip. Hangileri elde var hangilerini alacaksınız bilmiyorum ama güç ve bilgiler yukarıda ona göre ayarlama yapın sistemde
  • elimde dls r 6.2 kopenant diamond 13 cm 75 rms 340 w kompenant ve sub olarakta kenwood 400 rms 1200 w var. amfi alacagım aklımda dls ca51 var. ama uyum gosterir mi kaliteyi yakalayabilirmiyim yada daha farklı neler yaptırmam almam lazım ! bu sefer daha açıklayıcı oldu sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tümaykısa

elimde dls r 6.2 kopenant diamond 13 cm 75 rms 340 w kompenant ve sub olarakta kenwood 400 rms 1200 w var. amfi alacagım aklımda dls ca51 var. ama uyum gosterir mi kaliteyi yakalayabilirmiyim yada daha farklı neler yaptırmam almam lazım ! bu sefer daha açıklayıcı oldu sanırım :)

Şimdi oldu hocam, 2 amfili bir sistem daha iyi olur, ses kalitesi cidden güzel komponentler eldekiler. Bass hertz focal dls vs daha güzel tona sahip seçilebilir ama eldeki de fena değil.
    Bütçe kısmını belirtmemissiniz ondan sadece marka önerisi verebilirim komponentlere. Bass için cadence csa 650 xetec 600i, sound magus dk600 gibi f/p si yüksek ürünler alınabilir.

Komponentlere focal audison hertz gibi ses kalitesi iyi 75 100 rms@4 ohm güce sahip amfiler bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ustadım mono anfi de hem fikirim cadence csa650 tercih edeceğim. ama gel gelelim sizin tavsiyeleriniz doğruldusunda focal audison hertz ler de 100x4 rms 4 ohm luklara baktım faiş fiyatlar. onun yerine gozume 4x 100 rms veren cadence var fiyatı 400 cıvarında onu tercih etsem kompenentlere ses kalitesinde sıkıntı olur mu ! çunki ileride dls r6.2 bir çift daha alacagım diamondlar yerine. dls r6.2 lerin tonlamasına bayıldım akustik muhteşem dierlerine gore. çok daha soft çalıyor. bass içinde yer yerinden oynatan birşey istemiyorum tonlamasını güzel olsun yeter. fiyatına gorede kenwood KFC W3012 uygun geldi ve aldım.

birde kafama takılan ana ünite ne oluyor bilgilendirirmisin !

son olarakta bass için ayrı bir anfi kullanacagım onun için kapasitör almamız gerekecek mi !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tümaykısa -- 24 Temmuz 2014; 0:47:04 >
  • saatlerdir araştırıyorum bütceme gore ama en uygunları bunlardı

http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=2650 ------ bu anfi uyarsa kalite verirse ilk tercihim bu amfi buçemide sarsmaz ama siz daha iyi bilirsiniz

http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=1987 ------ 2.sıra önceliğimde bıraz sarsıyor buçcemi.

http://www.aktepesound.com/pinfo.asp?pid=4472 ------ 2. elini alabilirim ancak :) anlaşırsak tabi 550 tl demiş 450 ye bağlayabilirsem oda.

yada tavsiye ne olabilir 500 tl büçcem ortalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tümaykısa -- 24 Temmuz 2014; 2:59:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam öncelikle ana üniteden kastım teyp, ses sisteminin tonunu belirleyen bir parça.

Sistem için kaliteli kablolar kullanın, akünüz sağlam olsun kapasitöre gerek kalmaz, kapasitör de hesap 1000 rms başına 1farad olarak hesaplanır alacak olursanız 1 ya da 2 farad işinizi görür.

Amfi konusunda 80 rms kaliteli amfi 100 rms normal amfiden iyidir.Neden derseniz amfide THD değeri önemlidir yani sesteki distorsiyon(bozulma) iyi amfilerde son güce kadar düşük kalır pek değişmez ve söylenen güç ne kadarsa ya o kadar ya az fazlasını verirler. Kötü amfilerde de yarı sesten sonra thd artar ve ses arttıkça kalite düşer söylenen rms i de çoğu veremez.

• Hertz i almaya bakın hocam, focal audison hertz, dls, alpine ses konusunda kaliteli cihazlar.

Bende sistemi yeniliyorum yavaştan , teybi woofer ı yeniledim amfi arıyorum bende sizin gibi. 4x100 rms +1x 400 rms kaliteli birşey bakıyorum baya pahalı malesef amfiler. Audison lrx 5.1 ayarlamaya çalışıyorum ya da hertz hcdp4 ve focal 1.800 var ikinci el onları alıcam.

• dls ca51 ürününü 250 tl ye buldum temizde bir ürün dierlerine geçiş yapamayacam hertz 4x bulamadım bir süre bununla takılmaya karar verdim hem mono anfi hem dier anfi gerçekten sarsacak bütcemi. dls hem kalite diyorsun zaten düşüncemde o yonde şimdilik idare etsinde ileride zaten aldıgım parayada satılabilecek bir ürün elimde kalmaz die düşünüyorum. tamam tam randuman alamam kopenanlardan ama yinede işimi gorur diyorum.
  • birde dlsca51 de 80 rms 2 ohm da veriyor oyle kullansam sesi çok mu bozar bu konuda bilginiz var mı yoksa çok değişme olmaz mı. eğer olmaz ise 80x4 yapıp kopenantlara vereceğim randıman oldukça yukselir die düşünüyorum. 2 gun içinde taktıracagım acil bilgilendirirsenız sevinirim.
  • 2 ohm kullanmak için 2 ohm luk kompenant takımı almanız lazım, 50 rms besleyeceksiniz şimdilik.

250tl uygun, satarken de aşağı yukarı aynı fiyatlara gider. Ikinci takım dls leride alıp montajlayın tek seferde tüm montajı halledersiniz. Amfiden hoparlörlere giden kabloları kaliteli kullanın mutlaka 100 rms iyi kablo ister.ipince birsey kullanmayın.

Isterseniz dls in bass kanalını boş bırakıp bass amfisini de şimdiden takın. 2nci el 4 kanal güzel bir amfi denk gelirse alır direk takarsınız.

• bilgilerin çok aydınlatıcı oldu yardımların için çok teşşkr ederim
  • Rica ederim güle güle kullanın sisteminizi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.