Şimdi Ara

DM mesajlar GÖZÜKMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece ana hesabımda oluyor. Mobilden hiçbir şekilde Instagram'da mesajlara bakamıyorum. Ama hikaye,reelslere bakabiliyorum. Desteğe yazdım ama bir cevap alamadım. Tarayıcı üzerinden girdiğimde tüm mesajlar gözüküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram Mesajları Gözükmüyor: Nedenleri ve Çözümleri

Instagram'da mesajların görünmemesinin birçok nedeni olabilir. Bu sorunu yaşayan kullanıcılar, "instagram mesajlar gözükmüyor" veya "instagramda mesajlar görünmüyor" gibi aramalar yapabilirler.

Nedenleri:

• İnternet bağlantısı: Zayıf veya kararsız bir internet bağlantısı, mesajların gönderilmesini veya alınmasını engelleyebilir.
    • Instagram sunucu sorunları: Instagram sunucularında bir kesinti veya bakım çalışması, mesaj teslimini geciktirebilir veya engelleyebilir.
    • Alıcıyla karşılıklı takip: Mesaj göndermeye çalıştığın kişi seni takip etmiyorsa mesajların "Mesaj İstekleri" klasörüne gidebilir ve görülmeyebilir.
    • Mesaj filtreleri: Instagram'ın spam mesajları engellemek için mesaj filtreleri vardır. Mesajların filtrelere takılması, görünmemelerine neden olabilir.
    • Engellenme: Alıcı tarafından engellendiysen mesajların ona ulaşmaz.

Çözümleri:

• İnternet bağlantısını kontrol et: Wi-Fi veya hücresel veri bağlantının kararlı ve hızlı olduğundan emin ol.
    • Instagram güncellemelerini kontrol et: Instagram uygulamasının en son sürümüne sahip olduğundan emin ol.
    • Cihazını yeniden başlat: Bu, geçici yazılım sorunlarını çözebilir.
    • Alıcıyı kontrol et: Alıcının seni takip ettiğinden ve engellemediğinden emin ol.
    • Spam filtrelerini kontrol et: Instagram uygulamasında Ayarlar > Gizlilik > Mesajlar bölümünü kontrol et ve spam mesajların açık olup olmadığını gör.
    • Instagram Destek ile iletişime geç: Yukarıdaki çözümler işe yaramazsa, Instagram Destek ekibiyle iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda Özel mesaj atamıyorum
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.