Şimdi Ara

Dmo güçlü char isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamer lvl 37
    digiler 46 lvl veemon megası açık
    46 falcomon
    43 renamon mega açık
    41 agumon mega açık
    31 guilmon ulti açık
    21 gatomon ulti açık
    char süper digiler de ii ilgilenen olursa mesaj atsın ayrıca veemon dışında hepsi 4/5-5/5 ve içinde pot ve yeterince para var charı alana extra para verirse 2-3 evo item takviyesi yapılır.Sorusu olan veya ilgilenen konu altına msj atsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadpool33

dmo da char satıyorum.
    tamer lvl 37
    digiler 46 lvl veemon megası açık
    46 falcomon
    43 renamon mega açık
    41 agumon mega açık
    31 guilmon ulti açık
    21 gatomon ulti açık
    char süper digiler de ii ilgilenen olursa mesaj atsın ayrıca veemon dışında hepsi 4/5-5/5 ve içinde pot ve yeterince para var charı alana extra para verirse 2-3 evo item takviyesi yapılır.Sorusu olan veya ilgilenen konu altına msj atsın.

Ayrıca hiçbir oyunun charı ile takas edilmez sadece para kabul edilir.
  • kaç para ve sana nasıl güvencem
  • Parası için teklif ver ama teklif verirken lütfen çok abartılı ucuz olmasın çünkü bi digini cash egg i 10 dolar zaten ve bu charda bayaa kullanılmış item var ssler gelcek yakında oynayan anlar.
  • ilgilenen yok herhalde
  • bir fiat söyle pek anlamam ama çok abartılı olmasın
  • msn pm atsan da ordan konuşsak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exp İçin Warrior
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaman-yolculugu@hotmail.com

ekle ama şurda bir fiat söyle ona göre biriktireyim
  • bi foto koyda görel bea :D
  • Kardeşim foto koycaktım da benim laptobun adaptör bozuldu en yakın zamanda gelecek yenisi onu bekliorm bu girdiğimde pixel shader yok.
    @ulasumut senin verebileceğin fiyat ile benim istediğim fiyat arasında uçurum olmaması için önce senden almam fiyatı daha doğru olur diye düşünüyorum ama lütfen fiyat yazarken charın özelliklerini de dikkate al eğer istersen sana sayabilirim.
  • ss geliyorr
  • Çok güzel bir Char %delerinde güzel tutmuş ben tuturamıyorum 20 egg 500 data harcadım en fazla 109 gördüm sonrada bastım yandı zten Gabu monu tırtığımda %89 da bıraktım :D yaf bi sorum war sana Bu Evo Nerden çıkıyo sen hepsini aldınmı Yaf valla bi bilgi wer 30 lvl oldu Digiler Ultimate yapamadım 1 evo war elimde onuda satın aldım
  • oyunda para kasarak aldım
  • Valla para nası kascaz yaf bende Egg war Datada hep harcadım acabağ Datalardanmı Egglerdenmi kar ederim tamer 21 agu x 33 Gabumon 33 war diğer digi için imp veya Vee düşünüyorum
  • kimseye satayım deme anlaştık :D 1-2 haftaya kesin yolluyorum parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasumut

kimseye satayım deme anlaştık :D 1-2 haftaya kesin yolluyorum parayı

tabi ki anlaştık
  • la pazar nası kuruyodukelimde 20 30 tane yumurta oldu satamıyom
  • satıcıda mı ne bitane item varmıs onla kuruluyo
  • Halletim yaf 2 evo daha alayım 2. Megamı kasıcam Mega için 8 Evo istiyo oha ya :D Evo alım satmımı yapsam acabağ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.