Şimdi Ara

Dnipro'ya nasıl gidilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dnipro ya gitmek istiyorum.daha önce giden varmı oraya.ulaşımı nasıl yaptınız? zaporizhia dan otobüsler flan var deniliyor.kullanan oldu mu?

• Onca şehir varken ukraynada, neden özellikle dnipro?
  • ukraynanin her yerinden her yerine tren var. en uygun ve en rahat ulasim araci. 20 liraya uyuyarak sehir degistirmek baya iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaporizhia havalimanından merkez 20 km flan, dniproya 89 km flanmış. bir çok kişi havalimanından otobüslerle flan yada transferle dniptoya gidiyormuş.o yuzden bilen kullanan varmı bu otobüsleri diye sormak istedim.trenin saatlerini tutturmak gerekecek.buda zaman kaybı yasatabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

hocam zaporizhia havalimanından merkez 20 km flan, dniproya 89 km flanmış. bir çok kişi havalimanından otobüslerle flan yada transferle dniptoya gidiyormuş.o yuzden bilen kullanan varmı bu otobüsleri diye sormak istedim.trenin saatlerini tutturmak gerekecek.buda zaman kaybı yasatabilir
    bu saatlerde dedigin istikamette otobus var. fiyati 55 grivna. ilgileniyorsan busticketua sitesinden alabilirsin.

Dnipro'ya nasıl gidilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaporizhia uçakla , zapo şehrindende otobüsle dniproya geçebilirsin, zaten iki şehir yakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

zaporizhia uçakla , zapo şehrindende otobüsle dniproya geçebilirsin, zaten iki şehir yakın
    zaporizhia için uçak biletini aldım. dniproya otobüs için seferleri hakkında bilginiz varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.