Şimdi Ara

DNS Ayarları ile ilgili bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şuanki sitem plesk panelli bir hostingte ancak ben linux istiyorum. Fakat mailler benim için çok önemli ve 50 kadar mail hesabı var bu alan adı ve mailler iş için kullanıldığından kesintiye uğramamasy gerek. Sadece web alanı için olan dns kayıtlarını farklı linux kullanan bir hostingte bir subdomain acarak sadece web kısmını yönlendirebilir miyim?www.firmaminsitesi.com yazıldığı zaman firmaminsitesi.domainadi.com a ve www yazıldığı zamanda yine aynı subdomainli yere yönlendirilebilir mi? Yani kısaca web sitesi ayrı hostta açsın istiyorum maillerim olduğu sunucu da aynen etkilenmeden kalsın. Bunun için hangi kayıtları nasıl değiştirmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 7 Temmuz 2014; 14:03:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

Merhaba şuanki sitem plesk panelli bir hostingte ancak ben linux istiyorum. Fakat mailler benim için çok önemli ve 50 kadar mail hesabı var bu alan adı ve mailler iş için kullanıldığından kesintiye uğramamasy gerek. Sadece web alanı için olan dns kayıtlarını farklı linux kullanan bir hostingte bir subdomain acarak sadece web kısmını yönlendirebilir miyim?www.firmaminsitesi.com yazıldığı zaman firmaminsitesi.domainadi.com a ve www yazıldığı zamanda yine aynı subdomainli yere yönlendirilebilir mi? Yani kısaca web sitesi ayrı hostta açsın istiyorum maillerim olduğu sunucu da aynen etkilenmeden kalsın. Bunun için hangi kayıtları nasıl değiştirmeliyim?

Merhaba;

Tarafınıza konuyla alakalı yardımcı olabiliriz, alacağınız Linux Hosting hizmetlerimizden herhangi birisi ile birlikte Plesk Panel bilgilerinizi de iletirseniz, subdomain oluşturabilir ve web sitenizi yönlendirebiliriz. Maillerinizin de eski hesabınızdan alınması konusunda gerekli ayarlamaları gerçekleştirebiliriz,

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

quote:

Merhaba şuanki sitem plesk panelli bir hostingte ancak ben linux istiyorum. Fakat mailler benim için çok önemli ve 50 kadar mail hesabı var bu alan adı ve mailler iş için kullanıldığından kesintiye uğramamasy gerek. Sadece web alanı için olan dns kayıtlarını farklı linux kullanan bir hostingte bir subdomain acarak sadece web kısmını yönlendirebilir miyim?www.firmaminsitesi.com yazıldığı zaman firmaminsitesi.domainadi.com a ve www yazıldığı zamanda yine aynı subdomainli yere yönlendirilebilir mi? Yani kısaca web sitesi ayrı hostta açsın istiyorum maillerim olduğu sunucu da aynen etkilenmeden kalsın. Bunun için hangi kayıtları nasıl değiştirmeliyim?

Merhaba;

Tarafınıza konuyla alakalı yardımcı olabiliriz, alacağınız Linux Hosting hizmetlerimizden herhangi birisi ile birlikte Plesk Panel bilgilerinizi de iletirseniz, subdomain oluşturabilir ve web sitenizi yönlendirebiliriz. Maillerinizin de eski hesabınızdan alınması konusunda gerekli ayarlamaları gerçekleştirebiliriz,

Bilginize...

Teşekkür ederim. Hazırda bir linux hostum var zaten bana sadece PLESK paneldeki hosttaki DNS ayarları ile subdomain ile kullanacağım linux hosta webi yönlendirmek gerekli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ProIrc

quote:

Merhaba;

Bilginize...

Teşekkür ederim. Hazırda bir linux hostum var zaten bana sadece PLESK paneldeki hosttaki DNS ayarları ile subdomain ile kullanacağım linux hosta webi yönlendirmek gerekli.

Merhaba;

Özel mesaj olarak Plesk ve cPanel bilgilerinizi iletirseniz yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız,

Bilginize...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.