İşte size süper bir DNS programı. Bu program ile TT-Net'in DNS sunucu sorunlarını biraz da olsa hafif yaralı olarak atlatacaksınız. Çünkü bu program sizin için en hızlı olan DNS sunucusunu seçiyor...
Arkadaşlar programın kısa tanıtımı böyle ben gerçekten şu sorunlu DNS günlerinde faydasını gördüm..
Zaman zaman hızlanmalar oldu bazende arkadaşlar sorun yaşarken bende hız düşüklüğü olmadı..
Programın çalışması çok basittir, herhangi bir ayar gerekmemektedir..
Program tamamen ücretsizdir..
Aşağıdaki linke basarak programı indirebilirsiniz...
Ufak bir arama yapsan ne kadar da iyi olurdu. Ama görmeyenler vardır belki (Hala!) onlar da görmüş oldu.
evet forumda minik bir arama iyi olurdu ama olsun her gün foruma yeni birileri üye oluyo u yüzden tekrarlanması iyi tabi ki
BEYLER GERÇEKTEN DE BU DNS PROGRAMLARI HIZLANDIRIYORMU?
Evet, daha hızlı dns bulup ayarlıyor. Ama emule kullanıyorsanız, her ayarda sunucu kopuyor. Hadi bakalım tekrar sunucuya bağlan...
hatta ben vermiştim arkadaşım yaaaa!!!
Ewet ya önce Sertaç vermişti sağolsun.Dns problemi yok artık
quote:
Orjinalden alıntı: sertac12
hatta ben vermiştim arkadaşım yaaaa!!!
önemli değil arkdaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: afganaf
Ufak bir arama yapsan ne kadar da iyi olurdu. Ama görmeyenler vardır belki (Hala!) onlar da görmüş oldu.
ben onkere yükledim on kere sildim kablo koptugunda işe yaradı ama şimdi bana yaramıyor...
iyide ağ bilgisarlarında nasıl bir verim sağlıyo, bilen varmı
link calışmıyo arkadaşlar ben yeni gördüm daha yükleyebileceğim başka bi yer varmıı
link şu anda çalışıyo ama istersen bide inndir den bak orda da var.
Merhaba; Benim siteden temin edebilirsiniz.! Tarayıcınıza kitapgibi yazın ve ctrl+enter yapın. "Programlar" bölümünden 7/24 saat indirebilirsiniz.! Kolay gelsin...
yararı görülüyor tawsiye ederim.türkiye ve ttnet şartlarında kullanışlı bir program
eyw saol sayfalarda biraz hızlanma oldu
güzel program..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme