Şimdi Ara

DNS IŞIĞI VAR WİFİ VAR NET YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm hayırlı günler. 2 gündür internet ile başım dertte. Modemi arayüze girmek için reslemiştim ve herşeyi yaptım. Chrome dan girmeyi denediğim zaman DSL bağlantısı yok dedi ve saolsun DH de çözüm buldum tarayıcıyı tekrsr indirdim ve düzeldi. Daha doğrusu ben öyle sandım. Dün güzelce nette takıldım. Ancak şimdi ise TS3 den düştüm ve modemi yeniden başlattım 3 kere aynı sorun oldu. Sorun şu ki değerli DH üyeleri, modemde DNS ve internet ışığı yanıyor. Telefon ile sıkıntı olmadan bağlanıyorum ancak 10 dakika da bir pc den net gidiyor. Bunun sebebi nedir luthen yardimci olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• REST09 kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu kendin çözeceksin.
    Başka modem tak çalıştır sorun var mı?
    Bilgisayara format attın gene düzelmediyse en son hattında problem çıkmıştır diyebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkcası format vesaire ile uğraşmak hiç istemiyorum. Bunun başka bir yolu olamaz mı? İnternette uzun süre açık kalan modemler bu sorunu yapar diyordu bizim modem hiç kapanmaz. Dün gece bu konuyu açıp modemi kapattım. Şu an internet var tekrar giderse Telekom'u ziyaret edeceğim. İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu arada benim internet kablosu halının altından geçtiği için parçalanmıştı ve bende orayı kat kat bantladım. Kabloda sıkıntı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: REST09

Hocam açıkcası format vesaire ile uğraşmak hiç istemiyorum. Bunun başka bir yolu olamaz mı? İnternette uzun süre açık kalan modemler bu sorunu yapar diyordu bizim modem hiç kapanmaz. Dün gece bu konuyu açıp modemi kapattım. Şu an internet var tekrar giderse Telekom'u ziyaret edeceğim. İlginiz için çok teşekkür ederim. Bu arada benim internet kablosu halının altından geçtiği için parçalanmıştı ve bende orayı kat kat bantladım. Kabloda sıkıntı olabilir mi?

Modem marka modeliniz nedir ve kaç yıldır kullanıyorsunuz?
    pc dışında diğer bilgisayarlar yada telefondan aynı problem oluyor mu?
    Ayrıca konuyu Telekom altyapısı kullanan sağlayıcılar altında açmışsınız, ttnet dışında başka bir servis sağlayıcı mı kullanıyorsunuz?
    Son olarak modemden hat değerlerinizi yazar mısınız?

• REST09 kullanıcısına yanıt
    Modem hat değerlerinizi bize atınız 192.168.x.x modemin altında ve arkasında yazabilir.
    Parçalanmış kablonun oradaki bandı çıkarın hattınıza ciddi anlamda zarar verir.
    Gerekirse elektrikçi çağırıp yeni hat çektirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.