Bildirim
DNS sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
modem markası nedir? yeni adlığın modemin ayarlarını yaptın mı?
biraz daha acıklayacı olursan iyi olur -
zamanim yoktu pek ayrintili yazamadim.şimdi açıklayici olarak yazayim.
benim adsl modem(smartpro) varken bir tane daha modem aldım.bunun da ayarlarini yaptım.adsl linki çalışıyor göstermesine rağmen hiç bi sayfa açamıyrdum.bunun üzerine arkadaşa gittim ayni ayarlarla hiç bir şey değiştirmeden nete girmeye başladi.gittim evde taktım yine ayni sorun çalışmadi:(.msn açmaya çaılıp soruna baktım ip falan tik işaretli dns ve ağ başdaştirici ünlem işaretliydi.format attim.yine ayni sorun.dns sorun gider tıklıyorum düzelmiyor bir türlü ama başka bilgisayarda çalışıyor ve benim ilk modemim çalışıyor hala ama yenisini ne yapcam bilmiyorum.yardimlarinizi bekliyorum. -
Bilindik markalar değil -
modemin dhcp sunucusu açık mı emin ol eğer yok ise bilgisayarına elle ip numarası ver
dns sunucu ve gateway adreslerine modemin ip sini ver kendine de modemin kullandığı ip numarasının bir üstünü ver subnet mask %90 255.255.255.0 dır. umarım olur
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dsl ışığı yanıyor internet ışığı yanmıyor
- 2.4 ghz ve 5 ghz aynı anda
- türknet mi türk telekom mu
- wan bağlantısı kesildi ne demek
- kablonet iptv sorunu
- vodafon yurt dışı paketi
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- hat takılı ama şebeke yok
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- turknete geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X