Şimdi Ara

dns sorunu arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar , arkadaşlar işin ehli bir arkadaş arıyorum çalıştığım yerde internette kısıtlama getirmişler ama sadece videolar açılmıyor her yere giriyor ama videolar açılmıyor. Youtube ve facebook videoları açamıyorum engelleyen programın ismi fortiguard . Yaptığım işlemler dns değiştirmek oldu ve bir çok program kullandım olmadı onları engelliyor hiç internet açılmıyor , önbellekten girmeye çalıştım olmuyor sadece öğle arası aktif hale getiriyorlar . Uzman bir arkadaş sorunumu çözeceğini tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkurq -- 26 Eylül 2017; 9:14:59 >

• Firewall duvarını aşmanız mümkün değil basit yöntemler işe yaramaz arkadaşım
  • bu bir sorun değil, aldığın paranın hakkını vermen için getirdikleri güzel bir çözüm. ha illa sorun olduğu konusunda ısrar ediyosan patronla konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanturan

bu bir sorun değil, aldığın paranın hakkını vermen için getirdikleri güzel bir çözüm. ha illa sorun olduğu konusunda ısrar ediyosan patronla konuş

Bu konuda şüpheniz olmasın aldığım paranın hakkını veriyorum. Sorun olduğunu düşündüğüm için buraya yazdım zaten.
  • Özel işyerindeki firewall'i bilmem ama MEB internetini bir türlü aşamadım. İşim gereği bazen Youtube'da bir video izlemem gerekiyor veya bir siteden grafik, imaj falan indirmem gerekiyor ama engeli aşamıyorum 4G'den bağlanıyorum kendi cebimden.

İnternet kısıtlamada çok başarılı ülkeyiz. Kesinlikle aşılmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.