Arkadaşlar zannediyorum ki dns sorunu yaşıyorum... Kullandığım modem Airties rt-206 ve ads-internet ışığı yandığı halde 1 saatte bir ( hemen hemen ) internete giremiyorum... Tarayıcıdan 192.. . . .. modem sayfasına girdiğimde ınternet sekmesine tıklıyorum ve orda dns bölümünü uygula dediğimde tekrar internete girebiliyorum... herhangi bi manuel dns kullanmıyorum... yardımlarınız nelerdir ? zannediyorum ki modemim dns i çözmüyor
Geçici bir durumdur muhtemelen başka bir modemle deneyebilirsiniz modeminizi fabrika ayarlarına yükleyip deneyebilirsiniz büyük ihtimal ttnet kaynaklı sorundur hafta sonu geldi düzelir belki :)
quote:
Orijinalden alıntı: firari43
Geçici bir durumdur muhtemelen başka bir modemle deneyebilirsiniz modeminizi fabrika ayarlarına yükleyip deneyebilirsiniz büyük ihtimal ttnet kaynaklı sorundur hafta sonu geldi düzelir belki :)
Teşekkür ederim cevabınız için...Ancak geçiceni zannetmiyorum... Daha önce Turkcell Vınn kullanıyordum,parmak kadar cihaz TTNET'ten daha kaliteli ancak pahalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme