Şimdi Ara

DNS sunucusu yanıt vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hattı başka ilden başka bir ile nakil ettim herşey tamamlandı modemi bağladım ayarları sıfırladım kullanıcı adı ve şifremi girdim adsl ve internet ışığınyanıyor fakat dns sunucusu yanıt vermiyor diyor bu hem telefonda hem pc de hepsinde aynı sorunu veriyor ne yapmam lazım bu sorun turknetten mi kaynaklı yoksa telefon bilsayar hepsi mi arızalı?

Bağlantıya özgü DNS Soneki .  . . : 
    Açıklama . . . . . . . . . . . . : 802.11n USB Wireless LAN Card
    Fiziksel Adres. . . . . . . . . . : 98-3F-9F-20-00-83
    Dhcp Etkin. . . . . . . . . . . . : Evet
    Otomatik Yapılandırma Etkin. . . : Evet
    Bağlantı Yerel IPv6 Adresi . . . . . : fe80::d866:fecb:6514:742c%13(Tercih Edilen)
    IPv4 Adresi. . . . . . . . . . . : 192.168.2.135(Tercih Edilen)
    Alt Ağ Maskesi. . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Kira Sağlanan. . . . . . . . . . : 17 Aralık 2017 Pazar 23:37:36
    Kira Bitişi . . . . . . . . . . . : 18 Aralık 2017 Pazartesi 02:07:21
    Varsayılan Ağ Geçidi. . . . . . . : 192.168.2.1
    DHCP Sunucusu . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
    DHCPv6 IAID . . . . . . . . . . . : 244858783
    DHCPv6 İstemcisi DUID'si. . . . . . . . : 00-01-00-01-21-A7-19-A1-C8-0A-A9-AE-E0-EA
    DNS Sunucusu. . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
    Tcpip üzerinden NetBIOS. . . . . . . . : Etkin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman_23 -- 19 Aralık 2017; 0:16:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adsl mi vdsl mi hattınız?Vdsl hatta adsl modem çalışmaz.Onda bir sorun yoksa ve internet ışığının yandığından eminseniz ve bağlantılarınız tamsa, internetin gelmesi gerekir.Modemi resetleyip doğru ayarları yaptığınızdan emin misiniz?Onda da eminim diyorsanız, o zaman sorun internet sağlayıcısındadır.
  • Cevap için teşekkürler hocam ben Türknete adsl olarak bilgi verdim ama onlar vdsl olarak girmiş olabilirler fakat modem arayüzünde dsl bağlı internet bağlı diyor modemi de resetledim tekrar ayarları yaptım olmadı

• suleyman_23 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınızdan komut istemini açın ve tracert 8.8.8.8 yapıp sonucun resmini buraya atınız

• quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Bilgisayarınızdan komut istemini açın ve tracert 8.8.8.8 yapıp sonucun resmini buraya atınız

Sonuçlar bu şekilde hocam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman_23 -- 18 Aralık 2017; 22:25:39 >
    Kullanıcı adınızı ve şifrenizi modeme doğru giymediniz büyük ihtimal.

• quote:

Kullanıcı adınızı ve şifrenizi modeme doğru giymediniz büyük ihtimal.

Evet şifre ve kullanıcı adı olarak da şüpelendim bu sebepten dolayı airties yazılımını kurdum yanış yazmayayım diye ama sonuç aynı hocam doğru hepsi.Nakil yapılırken kul adı ve şifre değişirmi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleyman_23 -- 18 Aralık 2017; 23:1:24 >
    Tellekom görevlisi sistem den onaylamamış olabilir.

• quote:

Tellekom görevlisi sistem den onaylamamış olabilir.

Cevabınız için teşekkürler hocam arıza kaydıda bırakmıştım fakat sinyal alıyoruz modeminiz ip alıyor dediler sorun sizin bilgisayarda dediler bende dedim telefon tablet hiç birşey bağlanmıyor internete ısrarla bizde sorun yok diyorlar.Onaydan kastınız biraz daha açabilirmisiniz konuyu hocam port mu açık değil yani?
    Şifre değişebiliyor. Kontrol ettirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scatter

Şifre değişebiliyor. Kontrol ettirin.

kullanıcı adı ve şifre talep etiğimde aynıları geliyor süreklihocam müş hiz yolladı yeniden olmadı devam ediyor sorun
    tarayıcıda adres çubuğuna 192.168.2.1 yazın kullanıcı adı admin (sorarsa) ve şifre admin veya ttnet olabilir cihaza giriş yaptıktan sonra hızlı kurulum yapınız ve kullanıcı adı şifreyi yeniden orada giriniz .....@turk.net şeklinde olanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

tarayıcıda adres çubuğuna 192.168.2.1 yazın kullanıcı adı admin (sorarsa) ve şifre admin veya ttnet olabilir cihaza giriş yaptıktan sonra hızlı kurulum yapınız ve kullanıcı adı şifreyi yeniden orada giriniz .....@turk.net şeklinde olanı

Onu da denedim olmadı yine modem arayüzüne dns olarak bunlar var sizde de aynı mı?
    193.192.98.8
    212.154.100.18
    Birincil DNS sunucusu: 193.192.98.8
    İkincil DNS sunucusu: 212.154.100.18

aynen öyle bu da taze tracert kaydı

• İptal dilekçesini yolladım ttnet aradı 50gb akk 58tl dedi artık ona gececem ilgilenen yok bir haftayı geçti kimse aramadı

• Merhabalar,

Sorun bugun itibari ile çözüldü nedeni ise ağustos da mt hatalı bilgi vermesinden dolayı şikayet ettin bana 63TL fatura yansıtıldığı için müşteri hzmeteri ile anlaşamadığımdan dolayı sorunu BTK ya ilettim ve haklı bulundum.İş gereği başka bi ile taşındıktan sonra nakil yaptırdım ödemediğim fatura için hattım kısıtlanmış denverdan hattımı aktife aldılar.

Aynı zamanda bugun itirabari ile bimere yazdım 15 aranmam halinde bugun 3 kere aradılar.Herkese teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.