Şimdi Ara

(dns sunucusu) yanıt vermiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
40.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözen nasıl çözdü. bi yardım edin lütfen

tel giriyor bilgisayar ne kablolu ne kablosuz bağlanmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besyom2 B kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 13 Ağustos 2015; 16:49:18 >
  • sorunu çözen var mı?

ttnet de airties da kendilerini temiz görüyorlar, sabah ttnet'ten 2 tane hiçbir halttan anlamayan 2 "teknik" eleman geldi, anakart bozuktur dedikten sonra defolup gittiler. (yardım bekleyen kim zaten, ama protokolleri öyleymiş önce onlar bakacakmış) müşteri hizmetlerindekiler de geveleyip duruyorlar.

Yaptıklarım:

*farklı modem, farklı kablo modemin farklı portunda deneme--->sonuç yok

*flushdns ve netsh.... ile ilgili komutlar ------->sonuç yok

*sanal makinede temiz windows kurulumu----->aynı sonuç

*dns değiştirme------>sadece google dns'i denediğimde bir anlığına bir kez internete girmeyi başarabildim

*modem arayüzü----->aynı mödeme bağlı başka bilgisayardan(şu anda giriş yaptığım) girebiliyorum.

Şimdi son kalan çareler:

*format---->büyük ihtimalle yaramayacak

*anakartı servise gönderme----->bir şey yok derlerse boşu boşuna uğraşacağım

*harici ethernet kablosu alıp deneme---->yaramazsa boşuna almış olacağım ama donanımdan değil çıkacak

konuyu uplamış olayım çözen nasıl çözdü belli değil

• up
  • Çözüm yokmu arkadaşlar!

• Bende de aynı sıkıntı var bi kez bağlayabilirsem modemi kapatana kadar sorun olmuyor ancak modem kazara bir şekilde kapatılır, yeniden başlatılırsa bu sorun modeme giren her cihazda nüksediyor. Farklı modemle denedim onda da aynı problem ortaya çıktı. Manuel dns girdim çözülmedi, farkli cihaz denedim çözülmedi, windows sorun gidericiyle denedim çözülmedi, cmd üzerinden yapılan işlemleri yaptım çözülmedi

• UP

• aynı sorun bızdede var ağda 5 pc var net kesilip geri geliyor teknik servisimiz var bi tane o halledemedi tt net bizimle alakalı deil dior arada kaldık net arada gidip gidip geliyor bilgisayarı kırdım kıracam .
  • serkan210878 kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeşim çok yararı dokundu
  • Her seyi denedim ama olmadi artik cildiricam ya bazi yerlerde ethernet kartinin ise yaradigi söylendi onu da denedikten sonra illet TTNET&TURK TELEKOM'dan kurtluyorum. Ben böyle hatanin am k . Yaklasik 1 senedir bu hatayı alıyorum o kadar forum gezdım hıcbır sey ise yaramıyor birgun elimde kalicak bu bilgisayar. Olmadik yerlerde gidiyor artik firlaticam ve eger böyle bir sey yaparsam görüntüsünüde bu foruma atacagım hadi eyvallah. SIRF BUNU YAZMAK İCİN ÜYE OLDUM BURAYA
  • bunu deneyin, bende düzeldi
    rar şifresi: dosyanın ismi ile aynı
    www.filedropper.com
    Free File Hosting - Online Storage; Upload Mp3, Videos, Music. Backup Files
    http://www.filedropper.com/dnsclear
  • Hakkaten inanılır gibi değil !!!

daha 2-3 gün önce girdiğim bazı sitelere şimdi giremiyorum !!

internetim çalışıyor çoğu sayfayı da sorunsuz açıyor ama open DNS kullanmama rağmen yıllardır kısayollarımda olan bazı sitelere ısrarla girmiyor ve ana makinesinin sunucu DNS adresi bulunamadı diyor.. burda yazan tüm çözüm önerilerini denedim (CMD ekranları dahil)

YOK YOK YOK
  • ağ ayarları-ip ayarlarından düzenle diyip elle girdim ben düzeldi. bir haftadır denemedğim şey kalmamıştı böyle çözdüm wifi otomatik ip atamıyormus belki birine yardımcı olur  (dns sunucusu) yanıt vermiyor
  • Aynı sorun vardı.Ağ iletişimini sıfırladım çözüldü.
  • Aynı hatayı bende de veriyordu ama netten kopmak yerine herzaman girdiğim sitelere girememeye başlamıştım ve hızım düşmüştü. AKK yi geçmemiş ve herhangi bi borçta yoktu. ttneti arayıp sorunun ne olduğunu öğrendim. Düzenli olarak ödenen faturalarda bazen geç ödeme olduğunda sınırlandırma getiriyorlarmış. tlf açıp blokajı kaldırmak gerekiyor. sorun çözülüyor.
  • Uzanti olarak lanet olasi touch vpn i ekledikten sonra dns sunucusu hatasiyla basladim butun yazilanlari yaptim elle dns, cmd komutlari..dhcp de kablosuz ag baglantisi etkinlestirilmemis hatasina kadar geldim..simdi hem internete giremiyorum hem google calismiyor..loading cikiyor sonra hicbir sey olmamis gibi devam ediyor..sonuc olarak Allah touch vpn uzantisinin belasini versin :( hayir bir de annem bir kolejde ogretmen kadin sabah ders yapacak 20 sene once benimde ogretmenimdi 20 sene sonra bile kadincagzin dersini sabote ettim

•  (dns sunucusu) yanıt vermiyor

Bir hata veriyordu iki yaptim..

• quote:

Orijinalden alıntı: scuffer

Bir hata veriyordu iki yaptim..
    İmzamdaki farbar loglarını oradaki konuya gönderebilirseniz bir de loglar üzerinden bakalım.
  • 2 gün uğraştıktan sonra çözümü YouTube dan buldum ve şimdilik hata düzeldi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.