Yalan değil arkadaşlar, normal hatların yanına yeni fiber hatlar döşeniyor, 2007 de(başı mı,sonu mu bilemem) Türkiye'de en yüksek internet erişim hızı 20MBit olacak.Devlet de e-devlet planlarını bu doğrultuda yapıyor, özellikle maliyenin ciddi projeleri var. Fiyat konusunda bir bilgim yok ama xDSL'de 2007 çok şeylere gebe.
döşense noolur..öyle bi fiyat koyacaklarki önümüze aklımız duracak..inşallah bi yanılırız ucuza verirler ama geçenki kampanyaya bakarsak böyle bişey olmayacak..yani şu %3 ve %6 lık indirime bakarsak 2 yıl daha 256k olacak yani fiyatlarda bi düşüş olacağını sanmıyorum..1mbit olsa bile en düşük hız bunu yüksek bi fiyata önümüze koycaklar...şu an durum böyle gösteriyor.
böyle bi açıklama yaptığına göre başımıza yine gelecek var. Bu adam ne zaman iyi bişey yapcam dese daha kötü oluyor bizlere
%3 indirim filan olmadı dikkatli okuyun o yazılanları, bahsedilen sadece bir kampanya eğer kampanya dahilinde 12 aylık 24 aylık sözleşme yaparsan faydalanıyorsun indirimden. Herkese yapılan genel bir indirim söz konusu bile değil!
evet biliyorum..ama o kampanya 256 nın devam edeceğine işaret ve herhangibir indirimin kapıda olmadığına..
quote:
Orjinalden alıntı: punctura
Doany(ismi doğru yada değil ne farkeder tt ni yeni sahibi diyelim) (tt) Adsl Fiyatları yarıya düşecek!!! demiş. Yakın zamanda indirim yapacaz demiş gazetede okudum 1-2 yıla yaparlar artık. İnanmıyorum adsl fiyatlarının ucuzlayacağına. KOta denen illete geçmek zorunda kalınca faturalarım kotasızdan çok gelmeye başladı
HANGİ GAZETE?
Bende okumuştum. Hürriyet gazetesiydi.
Hürriyet
Yarı yarıya indirim lafının arkasında iki kat hız artışı kulağıma tanıdık geliyor...
acaba kaç kere tanıdık..daha çok tanırız...yada olacak olan şu(hayal) ; bütün tarifeler 10 lira daha ucuzlar, 256 hala 49 lira olur..telekom bütün tarifeler için adam gibi bişey uygularsa müdürlüğe gidip hepsinden özür dilerim
kotalıları düşürmezse en adiyim o adamın tek amacı kotalı interneti pazarlamak.
benim duydugum bizim 256 lar artık kampanya bittiginde 512 olarak geri dönecek yani sınırsız 256 lar 512 olacak...
@visualize
Yanlış duymuşsun, öyle bir şey yok malesef.
abi allahaskına yapılmasın indirim filan. ben kazığımı yiyerek mutluyum, çünkü ne zaman indirim vb. söz konusu olsa daha sağlam bir kazık geliyor. yok istemiyorum indirim filan.
quote:
Orjinalden alıntı: salpyilmaz
@visualize
Yanlış duymuşsun, öyle bir şey yok malesef.
küçükyalı telekomda 1024 kampanyasına geçerken sordugumda ordaki yetkili,den duymuştum ama tabi tam ne olur ne olamaz mart ayında geri döndügümüzde yani kampanya bittiginde netleşir...
Telekom çalışanlar ve yetkilileri şaşkın insanlar. Kampanyayı müşteri destek hattına kabul ettirene kadar az uğraşmadım. Hatta arıza kaydı bıraktım, bu konuda bilgilendirin diye, sabah 12 gibi aradım, saat 10 gibi ellerine resmi yazının yeni geldiğini, böyle bir kampanya olduğunu söylediler 1024 kampanyası için. 256'ları kaldırırlarsa yerine koyacak bir 512leri yok, fiyatlar yüksek çünkü. 89 ytllik bir bağlantıyı 49 ytlye vermezler. Diyeceksiniz ki 139 ytllik bağlantıyı 49 ytlye veriyorlar ya. Hayır, vermiyorlar. Bizim tarifemiz kota aşım ücreti alınmadığı yüzden limitsiz gibi de olsa 6 GB limitli abonelik. Bilmem anlatabildim mi.
yeni bir fiat düzenlemesi ile olur anladıgım kadarıyla...
simdi bi bakin...arkadas konuyu acmis...sozu soylemis lafi birakmis...altina 9238492 tane yorum yapilmis ama kendisi ortalarda yok...yillardir bu forumu takip eder okurum...bir baslik aciyorsan kovala arkadasim...sana sorular soruluyor nerdesin?
Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış.
quote:
Orjinalden alıntı: heavyy
Delinin biri kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış.
aynen öyle kardeş...adam ortalığı karıştırdı gitti.