Şimdi Ara

Doany (tt) Adsl Fiyatları yarıya düşecek!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • indirim falan olmaz ancak kotalılar 2MBps olur,tabi kota 3GB kalacak. 512K upload fena olmaz aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

Telekom çalışanlar ve yetkilileri şaşkın insanlar. Kampanyayı müşteri destek hattına kabul ettirene kadar az uğraşmadım. Hatta arıza kaydı bıraktım, bu konuda bilgilendirin diye, sabah 12 gibi aradım, saat 10 gibi ellerine resmi yazının yeni geldiğini, böyle bir kampanya olduğunu söylediler 1024 kampanyası için. 256'ları kaldırırlarsa yerine koyacak bir 512leri yok, fiyatlar yüksek çünkü. 89 ytllik bir bağlantıyı 49 ytlye vermezler. Diyeceksiniz ki 139 ytllik bağlantıyı 49 ytlye veriyorlar ya. Hayır, vermiyorlar. Bizim tarifemiz kota aşım ücreti alınmadığı yüzden limitsiz gibi de olsa 6 GB limitli abonelik. Bilmem anlatabildim mi.

Bu ayki faturamda enteresan şeyler gördüm tam 50 gb kota aşımı olduğunu gösteriyordu faturada ve ayrıntılı dökümde yapmışlar hangi tarihte kaç saniye bağlı kalmışım kaç byte çekmişim filan ayrıntılı bir liste var Korktum acaba kota aşımı ücretimi alıcaklar diye neyseki sadece 49 ytl ama kota aşımı 50.314 MB yazısı gözümü korkuttu.

• Düzenli olarak Hürriyet Gazetesi alıyorum onda okumuş olmalıyım ama konu tt fiyat düşürecek diye değil bi yemek yada bi sosyal aktivitede öyle sormuşlar oda bunu demiş yani laf arasında . Tam olarak hatırlasam derdim ama 10 gün içersinde.
    quote:

simdi bi bakin...arkadas konuyu acmis...sozu soylemis lafi birakmis...altina 9238492 tane yorum yapilmis ama kendisi ortalarda yok...yillardir bu forumu takip eder okurum...bir baslik aciyorsan kovala arkadasim...sana sorular soruluyor nerdesin?

Ne yapayım iş güç yazamıyorum eve geldiğimde 1 saat girdim o ara attım taşı kuyuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punctura -- 26 Ekim 2006; 22:15:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Telekom çalışanlar ve yetkilileri şaşkın insanlar. Kampanyayı müşteri destek hattına kabul ettirene kadar az uğraşmadım. Hatta arıza kaydı bıraktım, bu konuda bilgilendirin diye, sabah 12 gibi aradım, saat 10 gibi ellerine resmi yazının yeni geldiğini, böyle bir kampanya olduğunu söylediler 1024 kampanyası için. 256'ları kaldırırlarsa yerine koyacak bir 512leri yok, fiyatlar yüksek çünkü. 89 ytllik bir bağlantıyı 49 ytlye vermezler. Diyeceksiniz ki 139 ytllik bağlantıyı 49 ytlye veriyorlar ya. Hayır, vermiyorlar. Bizim tarifemiz kota aşım ücreti alınmadığı yüzden limitsiz gibi de olsa 6 GB limitli abonelik. Bilmem anlatabildim mi.

Bu ayki faturamda enteresan şeyler gördüm tam 50 gb kota aşımı olduğunu gösteriyordu faturada ve ayrıntılı dökümde yapmışlar hangi tarihte kaç saniye bağlı kalmışım kaç byte çekmişim filan ayrıntılı bir liste var Korktum acaba kota aşımı ücretimi alıcaklar diye neyseki sadece 49 ytl ama kota aşımı 50.314 MB yazısı gözümü korkuttu.

ben de de o kadar bir kota aşımı gözüküyor;ama fatura 49

• kaynak: Fotomaç

iananmayin beyler ne indirimi 25kuruş indirim yaparlar sonra bi garibana kotasini aştirtirlar 3.2GB yapar alirlar 25kuruş ttnette zarar etmez

sm=naughty.gif]

• quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

@visualize

Yanlış duymuşsun, öyle bir şey yok malesef.

küçükyalı telekomda 1024 kampanyasına geçerken sordugumda ordaki yetkili,den duymuştum ama tabi tam ne olur ne olamaz mart ayında geri döndügümüzde yani kampanya bittiginde netleşir...

yetkililer mi telekomda yetkili mi var ve ondalardan aldın bu bilgiyi kesin yanlıştır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.