Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.614
Cevap
11
Favori
96.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamların yapamadığımı desem işine gelmediğimi desem ne desem bilemediğim bir konu. Blizzart bugün bize ne oynatmak istiyorsa onu yaptırtıyor aslında bizim kişisel tercihlerimiz yok blizzartın karar verdiği tercihler var bu yüzden insanlar hemen sıkılıyor.

Ben yeri gelip cold ile yavaşlatmak isterim yeri gelir fire ile yüksek dps vermek isterim yeri gelir light ile stun etmek isterim bir partyde cold wizard aranmalı ne bilim poi wd aranmalı eq barbar aranmalı yeri gelmeli light wizard aranmalı vs bunları bize olanak sağlamadığı sürece ne çıkarırsa çıkarsın maximum 2 3 ay götürür ben tüm map i aynı build ile geziyorsam büyük bir eksiklik var demektir oyunda. Dediğim gibi bu oyunun adı diablo değilde x bir şey olsa idi muhtemelen oynamazdım. Gerçi bir oyun var onun çıkmasını bekliyorum o çıktığı zaman muhtemelen uzun bir süre ara verecek gibiyim diabloya.
  • moncher M kullanıcısına yanıt
    Günaydın, bu dediğiniz olanaklar zaten var oyunda, hatta oyunun zenginleşmesi adına farklı buildler için yarışma bile düzenledi adamlar, her classtan da bilinenler harici değişik buildler çıktı ortaya;
    kazanan da Elctro Stun God build ile bir Wizard oyuncusu olmuştu. Ros'un Diablo'ya eklediği en önemli özellik kanımca gerçek manada Legendary eşyalar oldu, öyle ki bu eşyalarla farklı skill kombinasyanları yapılabiliyor.

İnsanlar hazırcı olduklaırndan kendileri aramak ve denemek yerine revaçta olana yöneliyorlar, yoksa oyun farklı oynanış tarzları sunuyor insana...
    Elbette ağızlarıyla kuş tutsalar da öncelikle ilk etapta casual oyuncular sıkılacaklar; ciddi oyuncular da oyun sürelerini azaltacaklar, yenilik gelene kadar bu durumda bir anormallik yok.

Şu linkte buildin mimarı ve Elecrto stun god Wiz. hakkında geniş bilgi var.

http://eu.battle.net/d3/en/blog/14216441/

• Bu wiz build deneyecegim bakalim ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Demek istediğimi anlamadınız galiba ya da ben anlatamadım.

Ben diyorum ki; Tek bir build ile tüm oyun bitirilebiliyor build değiştirmenin bir amacı yok. He değiştirirsem nasıl oluyormuş bir bakayım mantığı ile değişir yani örnek veriyorum ben wizard fire buildi ile tüm bir mapi temizleme şansım varken, cold neden deneyeyim ki ? Diyelim ki cold kullandım baktım "aaa bak cold buildi ilede map temizleyebiliyormuşum demek ki" demek için cold buildi yaparım anca.

Demek istediğim ben her map i aynı build ile tamamlayabiliyorsam zaten x bir builde gerek yok ben mapi fire ile temizlesem ne olur cold ile temizlesem ne olur light ile temizlesem ne olur ama ben act 1 de x bir haritada cold x bir haritada light x bir haritada fire a ihtiyaç duymalıyım ve bu doğrultuda paragon dağılımlarına pasiflere ihtiyaç duymalıyım ki oyun uzun ömürlü olabilsin.

ben party de monk a ihtiyaç duymalıyım warrior a ihtiyaç duymalıyım wizard a ihtiyaç duymalıyım wd ye ihtiyaç duymalıyım. Bir wd elini kolunu sallayarak dolaşamamalı bir wizard dolaşamamlı. wd yanında warrior a ihtiyaç duymalı ya da wizard a ihtiyaç duymalı ki bir şeye benzesin oyun bugün bakıyoruz herkes wd açmaya başladı yarın wizard açacak ertesi gun curseder açacak bu böyle dolanıp gidecek. Sen karakterler arasında kombinasyon oluşturmalısın skill kombinasyonları oluşturmalısın biraz daha stratejik olmalı ben pet wd ile gözlerimi dinlendirerek t4 dönebiliyorum mouse otomatik yönlendirebilse map i mouse tutmama bile gerek yok.

Benim demek istediğim x bir build ile mapi temizlemek değil x skillere x classlara ihtiyaç duymak.

Anlamıştım lakin bu dediğiniz "soruna" adamlar ne yapsın anlamadım hâlâ :) Seçenekleri sunmuşlar, oynamak oyunculara kalmış, ister tek buidle bitirilir ister item ve skill değiştirilerek oynanır ki böyle oynayanlar da var.
    Cold, Arcane veya Electrified elitlere karşı ölüp ölüp dirilmek "oyunculuk" değil kanımca, HC'deki gibi ayakta kalarak oynanmak istendiğinde farklı kombinasyonlar şart:
    Gelen elite göre item, örneğin amulet ve skill değiştirerek oynuyorum ben; Arcane elite gelirse Countess Julia's Cameo (http://us.battle.net/d3/en/item/countess-julias-cameo ) amulet alıyourm, Electrified gelirse Xephirian Amulet (http://us.battle.net/d3/en/item/xephirian-amulet ) alıyorum, keza skillerde de Frost nova ve Diamod Skin'i duruma göre değiştirerek oynuyorum. Benzer şekilde Cold'a karşı da immune sağlayan amulet de var, bot da...

Sıkılınca farklı build denenir, bende 2 tane Wizard var mesela, biri Woh silahı üzerinden oynanıyor, diğerini de değiştirerek deneyerek oynuyorum.

Oyun esasında party üzerinden oynanırsa keyif veriyor, Tank karkaterler önde Dpsler arkada, muhabbet ede ede ilerleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Anlamıştım lakin bu dediğiniz "soruna" adamlar ne yapsın anlamadım hâlâ :) Seçenekleri sunmuşlar, oynamak oyunculara kalmış, ister tek buidle bitirilir ister item ve skill değiştirilerek oynanır ki böyle oynayanlar da var.
    Cold, Arcane veya Electrified elitlere karşı ölüp ölüp dirilmek "oyunculuk" değil kanımca, HC'deki gibi ayakta kalarak oynanmak istendiğinde farklı kombinasyonlar şart:
    Gelen elite göre item, örneğin amulet ve skill değiştirerek oynuyorum ben; Arcane elite gelirse Countess Julia's Cameo (http://us.battle.net/d3/en/item/countess-julias-cameo ) amulet alıyourm, Electrified gelirse Xephirian Amulet (http://us.battle.net/d3/en/item/xephirian-amulet ) alıyorum, keza skillerde de Frost nova ve Diamod Skin'i duruma göre değiştirerek oynuyorum. Benzer şekilde Cold'a karşı da immune sağlayan amulet de var, bot da...

Sıkılınca farklı build denenir, bende 2 tane Wizard var mesela, biri Woh silahı üzerinden oynanıyor, diğerini de değiştirerek deneyerek oynuyorum.

Oyun esasında party üzerinden oynanırsa keyif veriyor, Tank karkaterler önde Dpsler arkada, muhabbet ede ede ilerleniyor.

Yapacakları iş basit.

Wd den örnek veriyorum rift için, karşına çıkacak olan bazı yaratıklar mesela fiziksel defansları yüksek olsun ki fiziksel hasarlı fetish wd kafasına göre gidemesin, bazılarının fire defansı yüksek olsun ki fire wizard elini kolunu sallamasın bazı yaratıklar yüksek fiziksel hasar versin ki bir warrior a ihtiyaç duyalım. Ortalama bir rift 5 6 dk sürer boss a kadar yeri gelecek bu rift 15 20 dk sürmesi gerekiyor.

Seninde söylediğin gibi tek bir amulet yetiyor. Bende amulet değiştiriyorum devamlı elite lere göre ama bu seçenek değil bir amulet e iş bitmesin diyorum bende zaten. Hele birde pet wd isen o amuletlere de ihtiyacın olmuyor zaten.

Neyse konu uzar gider. Sana göre başarılıdır bu oyun bana göre her patch sonrası 2 3 aylıktır ömrü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moncher -- 9 Haziran 2014; 10:32:02 >

İçeriğin zenginleştirilmesi gerektiğine katılıyorum, ben önceki Diablo 3'e nazaran daha başarılı buluyorum Ros'u, yoksa eksikleri olmadığını söylemiyorum elbette.
    Immune demişken, D2 tarzı elementlere karşı immune moblar olmalı, ilk zamanlar benzer bir durum vardı fakat oyunun zor olduğundan şikatyetçi oyuncular nedeniyle bunlar kaldıırldı, invicible minion başlı başına bir sorundu mesela.
    Yeni bir içeriğin zamanı yaklaşıyor, zira t4 ve üzeri yapamayan oyuncu kalmadı.
  • söylediklerinizde tamamen haklısınız ama bir yandan oyun çok zor diye küsen kitle, başka bir yanda drop yok diyen
    bambaşka bir yerde de olay monotona bağladı her türlü uyuyarak kesiyorum diyen bizler gibisi var
    burada bence yapılacaklar
    1 daha zengin, büyük haritalar ve kesinlikle rastgele yaratılan
    2 daha çok yaratık ve item çeşitliliği
    3 süreklilik arzetmesi için büyük kitlelerin söylediklerine kulak verilip patchlerin daha hızlı çıkarılması
  • İçerik iyi güzel de beklediğimiz bir tür "yarışma" = competition. Tamam topladık ettik ekipmanı da ötesinde ne var? PvP, ladderboard vs. türü bir tür rekabet ortamı lazım. Yoksa al gülüm ver gülüm gidiyoruz.
  • açıkçası ben ladder denen olaya ve pvp ye o kadar da düşkün değilim
    sonuçta ihtiyarız ve her türlü eziliriz olası bir YARIŞMA da :D
    olsa da ne kadar katılır ve aktif olurum bilinmez :D
  • İçerik de gerekli, ekip olarak geçilebilecek bosslar falan gibi; tüm ekipmanlara echant edilecek Hellfire özellikleri de olabilir örneğin; sonraki yamada gelecek legendary gem'lerden bahsetmişlerdi ki bu oynanışa büyük bir
    çeşitlilik getirecektir...
    Bunun dışında, kısmen PvP ve ağırlıklı olarak Ladder konuları şahsen bana hitap etmiyor, belli bir yaşı geçmiş oyuncular olarak kendi adıma uğraşabileceğimi zannetmiyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 9 Haziran 2014; 12:03:48 >
  • Aslında @moncher ve @Khoradasein arkadaşlarımın konuşmalarından bir fikir aklıma geldi.
    Bir Rift ve/veya Bonty tasarlansa 4 Katagoride Arcane,Cold,Fire,Electro bu örneğin Fire seçidiğinde Rifte ve/veya Bonty ye girer girmez Liften 25 er veya 50 düşmeye başlasa tabi senin Fire resislerin iyi ise bu çok daha yavaş oranda düşse ayrıca random yerden ateş fışkırsa ve mekan seni zorlasa gelen moblarda fire resleri yüksek olsa Aynı uygulamayır Arcane Cold ve Elekroda uygulansa böyle çetin şartlarda nasıl olur.?
  • herkes iyi güzel demişte oyunun solo tarafıda var illa parti mi gezmek lazım

ben tek başıma, istedigim karakterle istedigim buildle oynayamayacakmıyım? malthael i kesemeyecekmiyim

hüngürrr de hüngürr
  • işin aslı bende daha ziyade solo oynamaktan hoşlanan biriyim o yüzden hep parti üstüne olmamalı oyun
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Unity sayesinde tek başımayken Wizard'la T6 oynuyorum ama party olunca T6 eziyet oluyor, fakat party oyununda legendary düşme olasılığı daha fazla ve gold ile exp. de keza öyle. Yani party iyidir, Yeşil Vadi de iyidir...
  • ben wd ile petlerle sorunsuz (unity olmadan) gayet rahat tamamlıyorum bounty
    ama jade set ile olan wd de unity olmadan henüz gidemiyorum
    pet olanda sadece kukri eksik o da olsa t6 da parti yapar 3 kişiyi de kasaba da tutarım
    o dereceeeee :D
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Pet WD ile Unity'siz de T6 yapılabiliyor zaten, onu kenarda bekletiyorum biraz diğerleri de oyuna dahil olsun .

Demek bir de Kukrin olsa T10'a kadar yolu var.
  • aynen blizzort kukrili pet wd lere t6 ötesini yapmalı bence :D diğer ezik arkadaşlar t2-3 takılsın dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

ben wd ile petlerle sorunsuz (unity olmadan) gayet rahat tamamlıyorum bounty
    pet olanda sadece kukri eksik o da olsa t6 da parti yapar 3 kişiyi de kasaba da tutarım

SMK yerine Rhen'ho'yu denedim, bence eğer takım yardıra yardıra t6 yapamıyorsa Rhen'ho takıma daha yararlı oluyor. Elite'leri ve boss'ları charm ile kitlemek gayet etkili. Damage olarak sürekli BBV açamadığınız için eksik olduğunuz yerler olabilir ama zaten kalan 3 kişi yardıma ihtiyacı olan elemanlarsa BBV de kurtaramayabilir.

Rhen'ho vardır diye düşünüyorum, deneyin Addling Toads ile, düşmanları birbirleriyle kavga ettirin

Bence Edit'i: Zunimassa'nın son pasif ile fetişler ölümsüz oluyorsa SMK daha yararlı. Aksi takdirde setiniz yoksa Rhen'ho daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 9 Haziran 2014; 17:21:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

ben wd ile petlerle sorunsuz (unity olmadan) gayet rahat tamamlıyorum bounty

SMK yerine Rhen'ho'yu denedim, bence eğer takım yardıra yardıra t6 yapamıyorsa Rhen'ho takıma daha yararlı oluyor. Elite'leri ve boss'ları charm ile kitlemek gayet etkili. Damage olarak sürekli BBV açamadığınız için eksik olduğunuz yerler olabilir ama zaten kalan 3 kişi yardıma ihtiyacı olan elemanlarsa BBV de kurtaramayabilir.

Rhen'ho vardır diye düşünüyorum, deneyin Addling Toads ile, düşmanları birbirleriyle kavga ettirin

Bence Edit'i: Zunimassa'nın son pasif ile fetişler ölümsüz oluyorsa SMK daha yararlı. Aksi takdirde setiniz yoksa Rhen'ho daha iyidir.

sanırım Rhen'ho vakti zamanında düştü ve ne olduğunu anlamadan kırdım :D
    zuni set 3-4 kere tamamlanıyor :D bana kukri fazla fazla yeter :D
    dediğim gibi diğer 3 kişi kasabada kavede takılsın ben hallederim gerisini :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.