Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.606
Cevap
11
Favori
96.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni gelecek bir şey var mı bakıyım dedim. Yine mükemmel yenilikler gelmiş. T13 nedir yani getire getire bunu mu getirdiler? Çare Diablo IV

Umarım herkes iyidir bu arada selamlar cümleten.
  • artık en baba takipçiler bile umudu kesiyor ama adamlar umursamıyor bile 2-3 kıytırık değişiklikle devam ediyor
    arkadaşlarında belirttiği gibi başka oyunlara bir kayılırsa geri dönüş çok sıkıntı olacaktır :(
    keşke gizliden D4 olsa arka planda o yüzden olsa diye düşünmek istiyorum
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Hocam burda yazmadan klana istek göndermiştim teşekkür ederim kabul etmişsiniz. Yaklaşık 2 hafta önce pcye aldım oyunu sezonda monk açtım sezon görevlerinde 1 tane daha yaparsam ekstra kasa alcaz. Görevlerde g75 yap diyo yahu en son 74ü yaptım 75i kaç defa denedim olmadı sıyırcam kafayı:) sezon görevlerinden bi taneside t10u 2 dkda bitir, bunu solo istemiyo heralde. Yok mudur dhlı 2 dkda t10u beraber bitirebilecek vatandaş? Konsolda ikende bu görevi coop dhlı arkadaslarla yapmıştık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be, az önce bir daha deneyeyim dedim şansa g75ide hallettik extra kasayıda kaptık:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Hocam burda yazmadan klana istek göndermiştim teşekkür ederim kabul etmişsiniz. Yaklaşık 2 hafta önce pcye aldım oyunu sezonda monk açtım sezon görevlerinde 1 tane daha yaparsam ekstra kasa alcaz. Görevlerde g75 yap diyo yahu en son 74ü yaptım 75i kaç defa denedim olmadı sıyırcam kafayı:) sezon görevlerinden bi taneside t10u 2 dkda bitir, bunu solo istemiyo heralde. Yok mudur dhlı 2 dkda t10u beraber bitirebilecek vatandaş? Konsolda ikende bu görevi coop dhlı arkadaslarla yapmıştık.

Rica ederim ;)
    oyunda yardımcı olmak isterdim ama bir süre oyuna ara verdim
    oyunda olan arkadaşlarımız var onlar yardımcı olacaktır
    iyi oyunlar
  • bende gittim eski oyunlardaki zevk yok diye half life 2 orange box aldım steamdan 5-6 oyun var pakette onlar oynayacam artık diabloya ne zaman donerim bilmem onlardan sonra cod takılırım artık
  • yaz indirimleri olayına bende aldım 3-5 oyun
    umarım oynarım
  • Torchlight 2 yaz indirimleri ile 6.20 tl. Kaçmaz bu fırsat. Ben aşırı sevdim oyunu. Oyunun act2sindeyim grafikleri çok hoşuma gitti. Oyunu oynamış olan ya da oynayanlara soruyorum tıpkı diabloda olduğu gibi hikaye bölümü bittikten sonra item için rift falan atabilceğimiz bir mod falan yapmışlar mı? Online oynayacak olan olursa iletişime geçelim arkadaşlar. Bu arada path of exile denedim oyun karışık geldi bana, öncelikle mini mapi bile karışık diablo gibi değil:) kafa patlatmak gerek heralde. Pasif skill ağacı agaç değil orman mübarek.

• Dün Torchlight 1 - 2 sini aldım. Çok az oynadım. Güzele benziyor. Beraber oynayabiliriz.

Oyunda skill puanları resetlenebiliyormu
  • yıllar evvel bir arkadaşım hediye etti steam hesabı açmama sebep oldu torchlight 2 :) nostalji oldu birden
    ama o kadar zaman geçti ki oyun neydi/nasıldı hatırlayamadım bile :)
  • Sezon 7 nin ayak sesleri geliyor da ne gelecek o belli değil
  • diablo kac bu

• Titan Quest nasıl bir oyun var mı oynayacak, 6 lira olmuş alayım diyorum :)
  • gidin siz cod mw2 alın spec op yaparız skpe eşiliğinde diablodan on kat daha heyacanlı yapay zaka var bari :))
  • Torchlight 2 aldım 6 liraya varsa oynayacak iniyor şuan 1 saati kaldı Muhetemelen silip atacağım gibi geliyor da bakalım, yeni sezona kadar oynarım bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Titan Quest nasıl bir oyun var mı oynayacak, 6 lira olmuş alayım diyorum :)

Grim Dawn almanı öneririm Titan Questin 2016 versiyonu diyebilirim.
  • grim dawn ilk çıktığında aldım epey bir süre oynadım ekip olmayınca bıraktım
    çok şey beklemeyin bir diablo değil maalesef
  • Hakikaten hiçbirisi de bir diablo değilmiş. Grim dawn denemedim ama şuan kötülediğimiz diablo gerçekten iyi konumda bu tarz oyunları oynadığınız zaman anlıyorsunuz Şu güzelim oyuna çok sağlam bir ek paket çıkartırsa blizzard tadından yenmez bence çok büyük de para kazanır. Wow ölür diye mi korkuyor acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Hakikaten hiçbirisi de bir diablo değilmiş. Grim dawn denemedim ama şuan kötülediğimiz diablo gerçekten iyi konumda bu tarz oyunları oynadığınız zaman anlıyorsunuz Şu güzelim oyuna çok sağlam bir ek paket çıkartırsa blizzard tadından yenmez bence çok büyük de para kazanır. Wow ölür diye mi korkuyor acaba.

" Wow ölür diye mi korkuyor acaba." bir çok kişi bunu söylüyor
    bana göre çok saçma
    çünkü kitlesi farklı
    ama bunların işine akıl sır ermez

• bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle diyeyim, adamların elinde diablo,overwatch,hots,starcraft gibi oyunlar var wow dışında. Dolayısıyla bütün bu oyunları oynarsa oyuncu wow oynamayacak mı ? vakti kalır mı ? İşte sırf bu sebepten "bence" bu oyunların oynanabilirlik düzeyini biraz aşağıda tutalım ya da bir müddet sonra sıksın ki zaten wow adında her şeye sahip olunabilecek muhteşem bir oyun yaptık bunu oynasınlar, diyorlardır. Neden böyle desin, o oyunlar da aynı firmanın derseniz, wow aylık paralı. Oyuncu kitlesi daha yüksek dolayısıyla geliri yüksek ve kaybetmek istemeyecektir. Bu yüzden üzerinde hala daha emek harcanırken diğer oyunlara gelecek bir gelişme için bile 1 yıl beklenebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.