Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.606
Cevap
11
Favori
96.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaapS

Şimdi şöyle diyeyim, adamların elinde diablo,overwatch,hots,starcraft gibi oyunlar var wow dışında. Dolayısıyla bütün bu oyunları oynarsa oyuncu wow oynamayacak mı ? vakti kalır mı ? İşte sırf bu sebepten "bence" bu oyunların oynanabilirlik düzeyini biraz aşağıda tutalım ya da bir müddet sonra sıksın ki zaten wow adında her şeye sahip olunabilecek muhteşem bir oyun yaptık bunu oynasınlar, diyorlardır. Neden böyle desin, o oyunlar da aynı firmanın derseniz, wow aylık paralı. Oyuncu kitlesi daha yüksek dolayısıyla geliri yüksek ve kaybetmek istemeyecektir. Bu yüzden üzerinde hala daha emek harcanırken diğer oyunlara gelecek bir gelişme için bile 1 yıl beklenebiliyor.

söylediklerinize katılıyorum ama dedim ya bence bütün oyunların kitlesi farklı
    sc ve diablo harici oyunlarına bakmam bile (kendi adıma)
    paralı ya da parasız !
    hatta diablo wow gibi galiştirilsin wow kadar olmasa da ödeme yaparak oynamayı tercih ederim
    bu da bir fikir :D duy bizi blizz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Şimdi şöyle diyeyim, adamların elinde diablo,overwatch,hots,starcraft gibi oyunlar var wow dışında. Dolayısıyla bütün bu oyunları oynarsa oyuncu wow oynamayacak mı ? vakti kalır mı ? İşte sırf bu sebepten "bence" bu oyunların oynanabilirlik düzeyini biraz aşağıda tutalım ya da bir müddet sonra sıksın ki zaten wow adında her şeye sahip olunabilecek muhteşem bir oyun yaptık bunu oynasınlar, diyorlardır. Neden böyle desin, o oyunlar da aynı firmanın derseniz, wow aylık paralı. Oyuncu kitlesi daha yüksek dolayısıyla geliri yüksek ve kaybetmek istemeyecektir. Bu yüzden üzerinde hala daha emek harcanırken diğer oyunlara gelecek bir gelişme için bile 1 yıl beklenebiliyor.

paralı ya da parasız !
    hatta diablo wow gibi galiştirilsin wow kadar olmasa da ödeme yaparak oynamayı tercih ederim

baskan yanlısın olmasın sen oyundakı potları satıp alına cevıren bı ekonomı baskanısın nasıl para verecen anlamadım :))

• quote:

Orijinalden alıntı: shelby25

quote:

quote:

paralı ya da parasız !

baskan yanlısın olmasın sen oyundakı potları satıp alına cevıren bı ekonomı baskanısın nasıl para verecen anlamadım :))

Hahahahaaha fena yakaladın
    ama oyun daha oynanabilir olursa yaparız inceden bi fedakarlık :P

• Mehmet abi sen bilirsin bi baksan ya D4 işi ne alemde :))
  • quote:

Mehmet abi sen bilirsin bi baksan ya D4 işi ne alemde :))

Ekip hummalı bir şekilde ser verip sır vermeden derinden ve inceden çalıyor. Aralık ayında BlizCon da duyuru yapacaklar aman benden duymamış olun yoksa şeederler eee.. yakarlar hepimizi.

İşte kanıtı;

https://www.youtube.com/watch?v=lnqRyq8E6cI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 14 Temmuz 2016; 10:59:13 >

• keşke öyle olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Mehmet abi sen bilirsin bi baksan ya D4 işi ne alemde :))

Ekip hummalı bir şekilde ser verip sır vermeden derinden ve inceden çalıyor. Aralık ayında BlizCon da duyuru yapacaklar aman benden duymamış olun yoksa şeederler eee.. yakarlar hepimizi.

İşte kanıtı;

https://www.youtube.com/watch?v=lnqRyq8E6cI

bunun tercümesi var mı ? malum bizim tırt ing ile olmuyor

• bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Bende'de ing yok, aşağı yukarı şunları diyor olabilir.. Geçenlerde sanat yönetmeni arıyoruz AAA kalitesinde yeni diablo serisi oyunu icin dedi blizzard.. Bu açık şekilde yeni diablo oyunu olduğunu kanıtlıyor.. küçük bir ihtimal exp paket. Lakin ben sanmıyorum.
  • yusufoz31 Y kullanıcısına yanıt
    Evet onu bende duydum, 1. dakikalarda söylüyor. Birinin açıklamasını okuyor, sanat yönetmeni aradığını falan next hit game falan diyor özellikle. Açıkca bir sonraki yeni oyundan bahsettiğini söylüyor okuduğu yerde, sonra düşünüyor ne olabileceği hakkında. Diablo 4 olabilir diyor ya da World of Diablo Craft olabilir diyor. Çünkü Hit kelimesi var orda. Sonra aradığı sanat yönetmenlerini okuyor (karakter artist, lightning ve bir şey daha dediği 3 artist arıyormuş ) ordan bir şey çıkarmaya çalışıyor. Sonra ne istersin gibi, pvp diablo mu ? mmo diablo mu ? gibi şeyler konuşuyor falan fıstık.

Bildiğim bir şey var, D3 10 yılda geldiğine göre D4 için minimum 5 yıl. Ben çok güzel bir ek paket çıkmasını isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufoz31

Bende'de ing yok, aşağı yukarı şunları diyor olabilir.. Geçenlerde sanat yönetmeni arıyoruz AAA kalitesinde yeni diablo serisi oyunu icin dedi blizzard.. Bu açık şekilde yeni diablo oyunu olduğunu kanıtlıyor.. küçük bir ihtimal exp paket. Lakin ben sanmıyorum.

eyvallah teşekkürler
  • sezon bitmiş abiler , sandığı aktarın en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: captanico

sezon bitmiş abiler , sandığı aktarın en azından

Sandık işi tamam da Sezona ne yapayım acep Dr. mu devam edeyim Dh mi yok DH çok yaptım monk desen; support oluyor genelde kararsız kaldım ???
  • Azmine hayranım abi her şartta oyuna devam eden tek sen kaldın ara vermek nedir bilmeden :D
    Klanın yüzakısın
  • quote:

Azmine hayranım abi her şartta oyuna devam eden tek sen kaldın ara vermek nedir bilmeden :D
    Klanın yüzakısın

Açıkçası bende sana şaşırmaktayım bu kadar nasıl dayanabildin diye
    Klandaki %97,8 arkadaş Diablo serisinden radikal bir değişiklik ( ek paket veya Diablo IV ) olmadı sürece dönmeyecekler.
  • Diablo bir hastalıktır benim oyun dediğimde aklıma ilk gelen markadır (blizzard)
    ama D3 aşırı beklenti yaptığımız ama onu tam karşılamayan bir yapım oldu
    bunda da gelebilecek ek bir paketin seriyi toparlayacağını düşünüyorum D2 de olduğu gibi
    umarım bu beklentimi boşa çıkarmazlar
  • ortalığı fena d4 dedikoduları sarmış durumda bende heyecan tavan yaptı
    umarım diğerleri gibi senelerce bekletmezler
  • keşke diyorummm
  • (KONU DIŞI) Bu arada hiç inanmayacağınız bir şey oldu bir arkadaşım yüzünden mobil oyuna başladım
    Clash Royal diye ve benim bile hala inanmadığım bir şey yapıp oyun içi gem aldım 30 tl verip
    witcher son paketi almadım ucuzlasın diye ve gidip buna para kaptırdım :(
    hırs çok kötü bişi siz yapmayın
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.