Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.606
Cevap
11
Favori
96.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim klanda Hearthstone oynayan var mıydı? Bırakın artık Diabloyu, bu yaştan sonra anca biz pişti niyetine kağıt oyunu oynarız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Bizim klanda Hearthstone oynayan var mıydı? Bırakın artık Diabloyu, bu yaştan sonra anca biz pişti niyetine kağıt oyunu oynarız :)

• İşler o kadar stresli yoğunlaştı ki ; Tempoyu yakalamak ve konsantre olabilmek için sebepsizce Nuri Alço Operasyon müziği dinleyerek adrenalin ve dopamin salgılama ihtiyacı duyuyorum.
  • Hahahahhaha alemsin mehmet abi
    ama normalde senin bu durumlara özel gif lerin olurdu epeydir gelmez oldu bu tarz paylaşımların :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

Hahahahhaha alemsin mehmet abi
    ama normalde senin bu durumlara özel gif lerin olurdu epeydir gelmez oldu bu tarz paylaşımların :D

2.Durumdan dolayı yok;

1.DURUM; o gifleri convert eden site MP+ leri Convaer edemiyor bir 2.cisi MP4 formatı çok daha büyük yer kaplıyor site izin vermiyor.
    2.DURUM; Halimi anlatacak bir gif yok.. :-X
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Hahahahhaha alemsin mehmet abi

2.Durumdan dolayı yok;

1.DURUM; o gifleri convert eden site MP+ leri Convaer edemiyor bir 2.cisi MP4 formatı çok daha büyük yer kaplıyor site izin vermiyor.
    2.DURUM; Halimi anlatacak bir gif yok.. :-X

sanırım eldeki stoklar da tükendi

• tam gaz hard c. devam ediyorum :) tabela yapmadan bırakmayacağım
  • Epeydir sizlerden haber alamayınca foruma bakayım dedim. Gördüm ki tüm dedelerin sağlığı sıhhati yerinde. Ben artık d4 bekliyorum. Mezara girmeden gelirse ne ala
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Epeydir sizlerden haber alamayınca foruma bakayım dedim. Gördüm ki tüm dedelerin sağlığı sıhhati yerinde. Ben artık d4 bekliyorum. Mezara girmeden gelirse ne ala

• Var mı birşeyler bir kaç sezon kaçırdım herhalde. Kasaları alaydım iyiydi. Koyacak yer bulamıyorum ekipmanları anlamadığımdan.
  • D3 den sıkılanlar için Path of Exile ilac gibi gelecektir. Yeni başladım detaylar arasında kayboluyor insan. Çözmek zaman alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdede80

D3 den sıkılanlar için Path of Exile ilac gibi gelecektir. Yeni başladım detaylar arasında kayboluyor insan. Çözmek zaman alacak

ben denedim çok sarmadı hatta bi ara grim dawn aldık ekiple oynayan olmayınca onu da bıraktım
    Diablo 2 remastered yapsalar aslında tadından yenmez deeee
  • ŞOK...!!ŞOK...!!...ŞOK...!!

Battle.net Tarih Oluyor.

http://shiftdelete.net/battlenet-tarih-oluyor-75479
  • uzun zamandır oyuna girmiyordum
    dün bir arkadaşa göstermek amaçlı açtım battle net update etti stream özelliği eklenmiş sanırım çok bakamadım ama
    başka değişiklik var mı oynanış için vs
  • quote:

uzun zamandır oyuna girmiyordum
    dün bir arkadaşa göstermek amaçlı açtım battle net update etti stream özelliği eklenmiş sanırım çok bakamadım ama
    başka değişiklik var mı oynanış için vs

Herhangi bir değişiklik yok Fırtına öncesi sesizlik hakim
  • moz@ kullanıcısına yanıt
    Sessizlik tamamda firtina hangi fırtına Mehmet abi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo 4 gelecek ya onun fırtınası
  • quote:

Diablo 4 gelecek ya onun fırtınası

Evet umutla bekliyoruz, İnşeallah Bliz. patlatacak bombayı..
  • Umudunuzu kıracağım ama Bliz. bomba patlattığı pek görülmemiş. D3 oyuniçi videolarından sonra yaklaşık 2 sene sonra oyun çıkmıştı. :)
  • biraz kurufasulye gönderlim blizz e.............
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.