Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.606
Cevap
11
Favori
96.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bildiğim diablo2 hd remake gibi bir şey üzerinde çalışılıyordu. Diablo3'ün bazı grafiklerini falan eklemişler, biraz da 2'yi oynasınlar vakit geçirsinler diyecek gibi geliyor. Diablo4'ü unutun en az 5 yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remak de olur aslında 4K ya kadar çıkabilen D2 olursa tadından yenmez
  • Sezon ne zaman bitiyor dombalaklar

• oyunu silmiştin sen zaten
    ne farkeder ne zaman bittiği başladığı :D
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    O geçen sezondu. Bu sezon,sezon charlarini sildim 😎

• sezonun son demleri yakında bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: captanico

sezonun son demleri yakında bitiyor

14 Ekim Bitiyor => 21 Ekim 8.Sezon başlıyor.
  • ben ne kadar uzun zamandır oyunu açmıyorum
    yeni sezon gelse ne olacak en fazla 3-5 gün takılıp bırakacağız
    o da birlikte oynadığımız arkadaşları görüp sohbet etmek adına
    artık paragon grift vs den kusacağız yenilikkkkk şarttttt !
    ama blizz kazımıyor biz söylensek bile
  • https://blizzcon.com/en-us/news/20318432/blizzard-25th-anniversary-and-diablo-20th-anniversary-party-at-blizzcon-2016

bu ne şimdi sadece uyduruk bir konser ve geçiştirmece mi ?
    duyuru filan olmadı sanırım ek paket ya da yeni oyun vs ???
  • Sezon 8de hiçbir değişiklik yok yahu. Hiç ama hiç yok. Laf olsun diye sezon kapa aç yapacaklar. Sezon açılışı yapmayı düşünen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patch çıkmayacak mı yeni sezon öncesi?
  • Yeni sezonda belki arkadaşlarla muhabbet adına bir müddet takılırım ama sonra ne olur bilemem :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Patch çıkmayacak mı yeni sezon öncesi?

Galiba bu sezon birşey yok.
  • Hiiiiçç bişi yok koca bir "SIFIR" Fakat ben yinede açacağım sezon karakter ne olduğuna karar da verdim...!!
  • Blizzard ın diğer oyunlarına sürekli yenilik gelirken, Diablo ya hiçbir şey gelmemesi çok ilginç. "Artık Diablo da mükemmele ulaştık, ekleyecek birşey kalmadı" deyip ofisi kapattılar sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 18 Ekim 2016; 10:57:32 >
  • Yenilik yoktur ama kasa alanı alabilirsiniz, conqueror bölümünü bitirerek. En azından sezon başından beri alan adamlar yapsın bence. Satarken artısı olur hiç yoktan hesabı ayrı olarak kaydeden satmayı düşünen varsa diye diyorum. Sizin içinde artı tabi :)

• Aynen birde kasa vs almak ve eşya slotu her zaman lazım ;)
  • quote:

Blizzard ın diğer oyunlarına sürekli yenilik gelirken, Diablo ya hiçbir şey gelmemesi çok ilginç. "Artık Diablo da mükemmele ulaştık, ekleyecek birşey kalmadı" deyip ofisi kapattılar sanırım :)

O değilde adamların hangi oyununa baksan altın madeni hemen hemen her oyunun 10M üzeri oyuncu kitlesi var. Beğenmediğimiz Overwach bile 14M den bahsediliyor oyuncu sayısı. Diablo'ya baktığımızda 5M altında. İlgi göstermemelerinin nedeni bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Blizzard ın diğer oyunlarına sürekli yenilik gelirken, Diablo ya hiçbir şey gelmemesi çok ilginç. "Artık Diablo da mükemmele ulaştık, ekleyecek birşey kalmadı" deyip ofisi kapattılar sanırım :)

O değilde adamların hangi oyununa baksan altın madeni hemen hemen her oyunun 10M üzeri oyuncu kitlesi var. Beğenmediğimiz Overwach bile 14M den bahsediliyor oyuncu sayısı. Diablo'ya baktığımızda 5M altında. İlgi göstermemelerinin nedeni bu olsa gerek.

+1905
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.