Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.606
Cevap
11
Favori
96.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mad_Prince

quote:

Orijinalden alıntı: captanico

bu konudan başka derken ? diablo oyunundayken oyun içinden istek ve başvuru yapacaksınız

diablo için değilde h1z1 klanınız hala varsa onun için başvurmak istemiştim diablo oyunum yok malesef

H1Z1 oynamıyoruz malesef.
  • almışım steamdan witcher2 yi indirimle 3.5 liraya donen done oynuyorum ortam super evlere girip para tırtıklıyorum çogalınca pavyonda yiyorum mathel hiç aklıma gelmiyor doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent59

almışım steamdan witcher2 yi indirimle 3.5 liraya donen done oynuyorum ortam super evlere girip para tırtıklıyorum çogalınca pavyonda yiyorum mathel hiç aklıma gelmiyor doğrusu

• Arkadaşlar sezon 8 'de şöyle bir monk yaptım ama çok kırılgan T12'de pek monku bildiğimi söyleyemeyeceğim teknik anlamda yardımcı olacak birisi varmı ? Ne eksik bu monkta moblar tek çakıyor :

http://eu.battle.net/d3/en/profile/GanjasCave-2522/hero/85496795
  • Selamlar,

UZun süredir oyuna girmiyordum, 8. sezon ile tekrar başladım. Wizard oynuyorum, klan üyelerine oyunda denk geldim, donanımhaber forumdan olduklarını yeni farkettim. Klana üye alımı var ise katılmak istiyorum, oyun üzerinden başvuru gönderdim.

AD: Batuhan

Herkese iyi oyunlar
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Khan-2430/hero/13478482

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 29 Kasım 2016; 9:11:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Selamlar,

UZun süredir oyuna girmiyordum, 8. sezon ile tekrar başladım. Wizard oynuyorum, klan üyelerine oyunda denk geldim, donanımhaber forumdan olduklarını yeni farkettim. Klana üye alımı var ise katılmak istiyorum, oyun üzerinden başvuru gönderdim.

AD: Batuhan

Herkese iyi oyunlar
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Khan-2430/hero/13478482

hoşgeldin Batuhan
  • quote:

almışım steamdan witcher2 yi indirimle 3.5 liraya donen done oynuyorum ortam super evlere girip para tırtıklıyorum çogalınca pavyonda yiyorum mathel hiç aklıma gelmiyor doğrusu

Aynen bende witcher3 takılıyorum.Bir yanımda triss öte yanımda yennifer oh mis

Sabah gwent, öğlen bar, akşama hatunlar, yaratık görünce dokunmuyorum bile. Geralt elimde hayta oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Aynen bende witcher3 takılıyorum.Bir yanımda triss öte yanımda yennifer oh mis

Sabah gwent, öğlen bar, akşama hatunlar, yaratık görünce dokunmuyorum bile. Geralt elimde hayta oldu

bende gog versiyonu save olayını çözemedim diye steam üstünden blood and wine aldım ve bugün akşamüstü ona başladı habire ss alıp duruyorum
    şahane arka planlar var durup durup bakıyorum

• Slm, hoşbulduk :)
    klana katılım konusunda yapılması gereken ekstra bir şey var mıdır? Dün gece gördüğüm kadarıyla halen üye değildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Slm, hoşbulduk :)
    klana katılım konusunda yapılması gereken ekstra bir şey var mıdır? Dün gece gördüğüm kadarıyla halen üye değildim

slm
    bende epeydir ara verdim oyuna ama sizin ve başka arkadaşlar için 1-2 sefer girip baktım istekleri kabul etmek için ama gelen istek yoktu
    gerçi ben olmasamda nico ve moz başta olmak üzere diğer yönetici arkadaşlarımız her daim oyunda onlar da alımları yapıyor
    herkese iyi oyunlar
  • Eyyy Ahali şiit hop uyanın...!!!
    Sezon Bitiyor ( 30.12.2106 )
    Sezon Başlıyor ( 06.01.2917 )

Ruh halim...!!!

• moz@ kullanıcısına yanıt
    Tam da gece vardiyasındayken. Neyse bu sezonda kasacak birini buluruz insallah.
  • merak ediyorum aktif olarak devam eden ne kadar oyuncu var avrupa server larında
    bir an önce sezon harici bir yenilik getirmeleri lazım
    yeni sezon için aldığınız duyumlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

merak ediyorum aktif olarak devam eden ne kadar oyuncu var avrupa server larında
    bir an önce sezon harici bir yenilik getirmeleri lazım
    yeni sezon için aldığınız duyumlar var mı ?

Fazla bir yenilik yok Bülent, sanırım yeni bir mekan ekleyecekler yeni ançimıntlar biraz nerf biraz buff. o kadar Necromancer gelene kadar böyle idare edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 29 Aralık 2016; 10:10:17 >
  • yeni mekan derken ??
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    Dungeon gibi.
  • e hiç yoktan iyidir
    en azından yeni sandık gözünü alana kadar oyalayacak yeni bir şey var demektir ;)
    saolasın abicim
  • Sezona belki baslarım kafasındayım. Beyler boşverin diabloyu path of exileye baslayın. Ben adamakıllı yaklaşık 1 hafta oldu oynamaya baslayalı. Acayip keyif alıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ir0n MaideN

Sezona belki baslarım kafasındayım. Beyler boşverin diabloyu path of exileye baslayın. Ben adamakıllı yaklaşık 1 hafta oldu oynamaya baslayalı. Acayip keyif alıyorum.

ekip olmayınca hiç bir oyunun tadı çıkmıyor
    diablonun bunca zaman oynanmasında (klan olarak) en büyük sebep ;)
    şu da bir gerçek ki diablo harici oyunlar aynı tadı vermiyor
    dönüp dolaşıp kürkçü dükkanında buluyoruz kendimizi :D
  • silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdede80 -- 5 Ocak 2017; 16:5:31 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.