Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.614
Cevap
11
Favori
96.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sormuş olayım, başlıkta Topaz kullanıyor musunuz? MF item'ı var mı yani? Kadala'ya etki ediyor mu bilmiyorum ama Kadala'dan item alacakken Cain setini takıyorum. Başlık ise (MoJ) 120-130 Paragon seviyesinden 183 (Şu anki) Paragon seviyesine kadar hep takılıydı ve bazen şanssızlık vursa da legendary düşme oranım fena değil. Hiç MF item'ı olmayan birisine göre anlaşılabilecek kadar yüksek bir şans sağlıyor ama matematiksel verilere, okuduklarıma ve kanıtlara bakılırsa bir oyunda 100 legendary item düşüren birisi Torment 6'da 177 legendary düşürebiliyor, %100 MF'si olan birisi %10 daha iyi legendary düşürüyor. Zannediyorum ki MF de sadece mob öldürmede işliyor, chest'lere etki etmiyor. Ben yine de Kadala'ya giderken Cain setini giyiyorum.

Bir de 30-40 saatlik bir Wizard'ım var. MF'si hiç yok. Ben aradaki farkı çok net tecrübe edebiliyorum. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 3 Haziran 2014; 19:13:38 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: Ledox
    Torment seviyelerinin Magic Find etkisi;
    T1=%10 T2=%21 T3=%33 T4=%46 T5=%61 T6=%77. Yani kafalık gemi de takılıyken T2 de %25,1 daha fazla leg düşürüyoruz. Diyeceksiniz Torment 6 da %1600 MF var oradan %160 daha fazla bulmamızı sağlayacak ama malesef zorluk seviyelerinin artmasıyla gelen MF ler sadece itemin kalitesini artırıyor.

Sadece kestiğin yaratıklar için çalışıyor MF boşuna tak çıkar yapma tamamen şans. Normal-T6 arasında da bir farklı yok kadala için. En iyi farm = 7-8 Dk nın altında yaptığın en zor seviyedir. Bol şans.
  • quote:

quote:

T1=%10 T2=%21 T3=%33 T4=%46 T5=%61 T6=%77. Yani kafalık gemi de takılıyken T2 de %25,1 daha fazla leg düşürüyoruz. Diyeceksiniz Torment 6 da %1600 MF var oradan %160 daha fazla bulmamızı sağlayacak ama malesef zorluk seviyelerinin artmasıyla gelen MF ler sadece itemin kalitesini artırıyor.

Sadece kestiğin yaratıklar için çalışıyor MF boşuna tak çıkar yapma tamamen şans. Normal-T6 arasında da bir farklı yok kadala için. En iyi farm = 7-8 Dk nın altında yaptığın en zor seviyedir. Bol şans.

aynen katılıyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

quote:

aynen katılıyorum ;)

Valla bende bir karekterin oluşturma anına kısacası "karakterin kaderi" diyorum bende ona inanıyorum. Bendeki kurusedırın kaderi iyi mesela diğer karakterlere göre bariz daha fazla leg. v.s. alıyorum. Birde doktorun fena değil.

• benim kısmetim açık değil ki , açtığım karakterlerin bahtı açık olsun
  • bugun 4 riftmi ne yaptık dobalak team olarak t3 redbull içmiş gibiydik maşallah ayaklarımız yere değmedi biri çok manyak kesiyor ama kim anlamadım ben olmadığım kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yoktum partide
    bak şimdi çok merak ettim kimmiş :D
  • ama pardon yaaaa t4 diyormuşsun EZİK MOD : ON :PPP
  • quote:

ama pardon yaaaa t4 diyormuşsun EZİK MOD : ON :PPP

sen konuşma bi kukrin bile yok
  • böhüaaaaa
    tiz vurun kellesini
    yok yok boğun
    ya da yok vazgeçtim vıcı vıcılarıma akşam yemeği yapın bunu
  • senin işin mi bu Bülent ?

bir dünya kupası zevkimiz vardı ya

Ronaldo'yu Sakatlayan Witch Doctor
  • Ganalı bir din adamı, Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının ardında kendisinin bulunduğunu söyledi.

Kendisini geleneksel rahip olarak tanımlayan Ganalı Nana Kwaku Bonsam, Cristiano Ronaldo'nun son dönemde yaşadığı sakatlıkların ardında kendisinin bulunduğunu ve bu sakatlıkların medikal olarak tedavi edilemeyeceğini açıkladı.

Bonsam, Gana'da yayın yapan Angel FM adlı radyoya "Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu konuda çok ciddiyim. Geçtiğimiz hafta bir büyüde kullanmak için 4 köpek aradım. Bu ruhani bir şey, ismi de Kahwiri Kapam. 4 ay önce yapmış olduğum açıklamada Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'nda oynamasına engel olacağımı, en azından Gana'ya karşı oynamasına engel olacağımı söylemiştim. Bu sakatlığın medikal bir çaresi yok. Bugün diz, yarın adale, diğer gün başka bir sakatlık." dedi.

Gana 26 Haziran'da Portekiz'le karşılaşacak. Bu karşılaşma aynı zamanda Dünya Kupası'nın G grubunun son maçı olacak.

• Çok iyiymis :D zombie dog falan :)))

• Ben yeni grdm klana. Daha cozmeye calisiorm ama ortam superms gercrktn..

• quote:

Ganalı bir din adamı, Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının ardında kendisinin bulunduğunu söyledi.

Kendisini geleneksel rahip olarak tanımlayan Ganalı Nana Kwaku Bonsam, Cristiano Ronaldo'nun son dönemde yaşadığı sakatlıkların ardında kendisinin bulunduğunu ve bu sakatlıkların medikal olarak tedavi edilemeyeceğini açıkladı.

Bonsam, Gana'da yayın yapan Angel FM adlı radyoya "Cristiano Ronaldo'nun sakatlığının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Bu konuda çok ciddiyim. Geçtiğimiz hafta bir büyüde kullanmak için 4 köpek aradım. Bu ruhani bir şey, ismi de Kahwiri Kapam. 4 ay önce yapmış olduğum açıklamada Cristiano Ronaldo'nun Dünya Kupası'nda oynamasına engel olacağımı, en azından Gana'ya karşı oynamasına engel olacağımı söylemiştim. Bu sakatlığın medikal bir çaresi yok. Bugün diz, yarın adale, diğer gün başka bir sakatlık." dedi.

Gana 26 Haziran'da Portekiz'le karşılaşacak. Bu karşılaşma aynı zamanda Dünya Kupası'nın G grubunun son maçı olacak.

Harbidende Diablo 3 den esinlenmiş amcam baksana Big bad woodo zombie doglar felan

• hahahaha ama adamın kukrisi var abiiii :D
  • bulent35220 kullanıcısına yanıt
    abii :(( http://www.youtube.com/watch?v=FIfH_L6jYWQ
  • quote:

hahahaha ama adamın kukrisi var abiiii :D

Kukrisiz bir WD tam sayılmaz, kullanmasa da heybesinde bulunmalı. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: moncher

abii :(( http://www.youtube.com/watch?v=FIfH_L6jYWQ

duygularıma tercüman olmuş :DDD
    blizz niye vermiyorsun diyor
    bizde niye yok diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

quote:

hahahaha ama adamın kukrisi var abiiii :D

Kukrisiz bir WD tam sayılmaz, kullanmasa da heybesinde bulunmalı. :))

Tabi Kukri = Wich Doctor
    normal doktorun nasıl streskopu varsa Wich Doctor kukrisi olmalı.!!!

Sonunda Bülent Çıldırır.!!!

/>

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.