Şimdi Ara

doblo 1.3 mü 1.9 mu almalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
14.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1999 - 2000 model Volvı V40 lar çok güzeldir. temizini bulursan tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhawk

arkadaşım aracı geniş bagaj ve iç hacmi için istiyorum.varsa bana önereceğin araç önerinede açığım.logan reno ürünü ama nedense piyasada pek tutulmadı.belki albea dizel olabilir ama motoru nasıl sürüşü nasıl bilmiyorum.konuyu biraz açarsan sevinirim.

albea alın derim parçası servisi ucuz olur hem taksilere binince ben beğeniyorum albea yı yüksekte oturuyorsun vs. hem doblo kango gibi kamyon mualemesi görmessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 17 Ekim 2010; 14:16:01 >
  • Hiçbirini alma desem!Dün sevgili babam defalarca uyarmama rağmen radara yakalanmış...Bunlar ticari oldukları için şehirler arasıyollarda hız limitleri 85 km/saat yüzde 10 ile bu 93 oluyor...ondan sonrası 135 TL Ceza...Eğer babam gibi 111 km/saat ile yakalanırsan cezan %30 hız sınırı aşımı ile 270 TL erken ödesen bile 200 TL...

Şimdi normal araçlar için hız sınırı 120 bunlarda 85 Ticari olsalar bile çoğunda Esp felan var...Bu yüzden alma diyorum.
  • almışken 1.9
  • bencede 1,3
  • yüksek bagaj ve konfor istiyorsanız renault seniclerde bir seçenek olabilir....
  • albea mı??
  • sanılanın aksine büyük hacimli motorlar daha az yakıyor.
    ayrıca bu kasa için 1.3 yetersiz ve boşuna yakıt tüketimi..

kesinlikle 1.9 almalısınız bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

sanılanın aksine büyük hacimli motorlar daha az yakıyor.
    ayrıca bu kasa için 1.3 yetersiz ve boşuna yakıt tüketimi..

kesinlikle 1.9 almalısınız bana göre.

+1
  • arkadaşlar hem burada hemde sanaide ustalardan aldığım fikirlere göre doblo ve kangonun pek tutulur tarafı kalmadı gibi.başta kamyonet görünüyor.vergileri pahalı ayrıca yakıtıda fazla gibi.sorduklarım hundai.albea ve burdada arkadaşların yazdığı gibi logan üzerine yoğunlaştı.bende şaşırmış durumdayım.biraz daha fikir ve cesaret istiyorum.
  • Kangoo doblo falan fark etmez, öncelikle temiz araç arayın. Bu tip ticari araçlarda temiz bulmak çok zordur hemde 14-15 liraya neredeyse imkansız. Az yakıp kar edeceğim derken turbo, enjektör, pompa parasını duyunca yandım aman dersiniz. Emekli maaşıyla duman eder adamı. Çok dikkatli davranın. Bu parçaların yaklaşık fiyatları 3 - 4 emekli maaşıdır bende söylemesi.
  • arkadaşım öncelikle burada iştirak eden arkadaşlara teşekkürler.ne diyeyim bu kango ve doblo türü araçlar kamyonet geçtiğinden hız limitleride düşük oluyormuş.şu yollardada 80-90 la gidilmez herhalde onun için taksi türüne kaymak üzereyim.ve hundai dizel ve albea dizel gibi araçlar düşünüyorum.bunlar hakkında fikir verecek arkadaş varsa peşinen teşekkür.
  • 1.9 tavsiye ederim kasayı rahat kaldırdığı için 1.3 den daha az yakacaktır
  • bence 1.3 hem az yakıyor hemde iyi gidiyor vergiside düşük olur 1.9lara göre kara senin
  • benim önerim de 1.9'dan yana..kendim 1.3 kullanıyorum ama yeterli değil..sitemizde daha ayrıntılı bilgileri ve sorularına cevap bulabilirsin,beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çarşıkarıştı

bence 1.3 hem az yakıyor hemde iyi gidiyor vergiside düşük olur 1.9lara göre kara senin

bencede arabada hız önemli ama yakıt ve vergide önemli ona göre karar ver
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.