Arkadaşlar çok teşekkür ederim saolun.Biranda karar verdim ve 1.8 TDCI 110 PS GLX PLUS Full+Full Fort Connect aldım. Düşündüm Doblo yu beklesem yeni kasası gelince Full ü 35.000 den aşağı olmıcak.Partner-Berlingoda o fiyatlarda zaten. Oyüzden en mantıklısı olarak Connect i seçtim ve çokta iyi karar aldığıma inanıyorum. Bana yardımcı olmaya çalışan siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim.
hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belası binmek nsip etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: hakemay
Arkadaşlar çok teşekkür ederim saolun.Biranda karar verdim ve 1.8 TDCI 110 PS GLX PLUS Full+Full Fort Connect aldım. Düşündüm Doblo yu beklesem yeni kasası gelince Full ü 35.000 den aşağı olmıcak.Partner-Berlingoda o fiyatlarda zaten. Oyüzden en mantıklısı olarak Connect i seçtim ve çokta iyi karar aldığıma inanıyorum. Bana yardımcı olmaya çalışan siz değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza belalardan saklasın yolun ve farın hep açık olsun.Şu an itibari ile alabileceğin en verimli ve güzel arabayı aldın
Ayrıca performans konusundan giripde kendilerinin ne kadar bilgisiz olduğunu görüp konfor yol tutuş konusuna zıpayıp daha sonrasında başka markadaş arklarıyla beni madara etmeye çalışanlar herkesin gözünde emin olun komik duruma düşüyorsunuz.
Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: darkboys
Haa, Şuda var, herkese kendi beğendiği araç'tan başkası yalandır o ayrı konu, buna kimse bişey diyemez.. Sonuçta yeni doblo'da güzel bir akım yakalar bu bir gerçek, zaten en çok satılan ticari doblo değilmi? bunda en büyük etken fiyatının ucuz olmasıdır, baksana aylık 500'tl'ye doblo veriliyor.. Yeni kasa piyasada denenmeye başladıkça görücez burda yorumları....
mehmet abi ençok satılan ticari connecttır
@osmalı13
kimi kasdediyorsun
hakemay @ Öncelikle hayırlı olsun ve nereden kaça aldınız ?
historiyst_45 : Öncelikle teşekkür ederim.Aracı Erzurum Er-Cihan dan satın aldım.Normalde araç biliyorsunuz 33.600 TL civarında (1,8 TDCI 110 PS Plus Paket) Yanlız soğuk iklim paketini almadım o da ellerinde yoktu.Toplam 32,000 TL kredi kullanarak aldım.Anlıcağımnız 1,300 TL indirdiler.Rengide Fındık kahverengisi.Araçta en çok beni etkileyen on konsolu ve kullanılan işçilik süper.Tavsiye ederim sizlerede.
quote:
Orijinalden alıntı: osmanlı13
quote:
Orijinalden alıntı: aziz 76
partner tepee al keyfını sür HANGİ HAFİF TİCARİ TEPEE KADAR YAKIŞIKLI ?...
doblo boş ben 1998de çıkan ilk partnerın konforunu suan 2009 dobloya degişmem .
connect ticaride iyi ama aile için arkada boyuna zıplarsınız dobloda aynı sekıl...
ama tepee öyle degil 1,6 16valf hadi motor bunuda iyi düşün bu sınıfta kımde var bu güçlü motor...
he tepee alıcaksanda 110ps al eger 90 lık alıcaksansa bana sorarsansa berlıngo al tamponlar boyalı yan koruma bantları boyalı oldugu için daha hoş duruyor
tepee siyah oldugu için iyi durmuyor 110luk alıcaksan ıse ama kesınlıkle esplı tepee al. 75 lık alıcaksanda bak hangısı ucuzsa onu al nede olsa herşeyı aynı sadece
ön farda fark var ...
ben 2010 YENI BERLINGO HDİ 92 PS SX MULTİSPACE FULL+FULL BERLINGO KULLANICISIYIM GAYETTE MEMNUNUM AMA 110LUK ALSAYDIM TEPEE ALIRDIM
90 LIK ALDIGIM İÇİN YUKARDADA DEGIM GİBİ GÖVDE RENKLI TAMPON VS. VE BERLINGONUN ÖNU DAHA HOŞ DİYE ALDIM 92 BERLINGO...
EDİT:umarım yardımcı olmusumdur
Lütfen fanatiklik çizgisine kaymayalım
'02 senesinde 2000 model peugeot partner vardı tamam iyi hoş araba ancak yürümediği gibi çok yakıyodu kaportası zayıfdı neyse 2006 senesi dedik yeni bi araç alalım o zaman baktığım modellerde piyasa lideri doblo vardı gittim inceledim iyi hoş az yakıyor motor hacmi büyük olmasına rağmen tabi bu arada connect ve partneride test etmiştim caddy demeyin parasının arabası olmadığı için gitmeye bile tenezzül etmedim.Neyse senemiz '09 dediler yeni kasa doblo çıkıcak araştırmamı yaptım şu an %85 oranında doblo almayı planlıyorum partner ve berlingo ikilisini tek tek inceledim peugeot görünüş olarak hoş gelmesesde berlingo nitekim çok daha iyi ancak fiat a alıştım bi yöndende doblo bu iki araca bakarak daha dolu ve benim gözümde geçmişi oldukca iyi.
Ancak kesinlikle test etmeden almıcam.
Ben doblo tavsiye ediyorum
Saygılar
Caddy parasının arabası değil miBi caddye bin tur at bir de dobloya bin tur at attan inip eşşeğe binmiş gibi olursunYol tutuş,süspansiyon,İç mekan kalitesi vs. her şeyi ile doblodan çok çok üstün
aziz kardeş benim bildiğim doblolar en çok satılan diye ama yanlış hatırlıyorum sanırım...
Ocak - Ekim 2009 Döneminde İthal Hafif Ticari araçlar satış rakamları
Rakamlar böyle. Uzun bir dönemi kapsayan sayılar. Yani genel olarak bugünde oranlara vurulsa hemen hemen aynı oranda farklar olur.
Fiorino Fiat a baya yaramış. Örneğin Bipper Satışları 5.991 Bipper yerli sınıfında değerlendiriliyor tabi. Nemo satışları Berlingo kadar neredeyse 2.211 Nemoda yine yerli olarak değerlendiriliyor.
Birkaç kişiden Partner , Kangoo dan daha fazla sattı sözleri duymuştum. Ama Kangoo yine ithal ticaride lider.
Hayırlı Olsun 1.8 TDCI 110 PS GLX PLUS Full+Full connectin.. İnşallah hayırlısı olur kazasız belasız kullanmanı dilerim..
1. Sayfada doblo ile partner-berlingoyu kapıştıran arkadaslardan hiç etkilenmemişsin abicim.. Farklı bir tercih yapmıssın.. Hayırlısı OLsun
Fazla bir fikrimi belirtmek isterdim ancak abimiz arabasını almış daha fazla söze hacet kalmamış...
quote:
Orijinalden alıntı: hakemay historiyst_45 : Öncelikle teşekkür ederim.Aracı Erzurum Er-Cihan dan satın aldım.Normalde araç biliyorsunuz 33.600 TL civarında (1,8 TDCI 110 PS Plus Paket) Yanlız soğuk iklim paketini almadım o da ellerinde yoktu.Toplam 32,000 TL kredi kullanarak aldım.Anlıcağımnız 1,300 TL indirdiler.Rengide Fındık kahverengisi.Araçta en çok beni etkileyen on konsolu ve kullanılan işçilik süper.Tavsiye ederim sizlerede.
hayırlı olsun hakemay.08 plakalı sonu 952 fırtına gri glx görürsen caddede falan o araç da bize ait.pederle karışık kullanırız.genelde bendedir ama.tercih gayet güzel.Iyi günlerde kullanın.
Connect taş gibi sağlam,genel olarak konforlu ve kaliteli bir araba da işte yakıt konusu biraz sıkıntı ...
kardeş bana gelen connect çok da iyi değildi. tüm plastik aksamlarından tıkırtı ve gıcırtı sesler geliyordu. motoru tekliyordu. yakıt sarfiyatı şehir içi 8,5 litrenin altına düşmüyordu. bendeki de glx plus paket'ti. ama çevremdekiler de dahil duyduğum pek çok insan memnun connect'inden. umarım sende memnun olanlardan olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme