Şimdi Ara

doblo lastik seçimi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model 1.3 multijet combi modeli doblom var.aracı yeni aldım lastiklerin dişi iyi olmasına rağmen hem yük tipi hemde yanaklardan çatlama yapmış birde klasik zıplama sorunu var.jant ebadı 175 75 14.
    yeni lastik almayı düşünüyorum hem yol tutuşu açısından hemde zıplama sorununu azaltmak için hangi ebat ve ne marka lastik almalıyım.

• Bildiğim kadarıyla, yük sınıfı lastikler aynı jant numarasına sahip olmasına rağmen, 5 mm daha yanaklar daha kalındır. Bu durumda yol tutuşu için hem otomobil sınıfı, hemde daha yumuşak lastik almanız, menfaatinizedir. Ben eski dobloma öyle yapmıstım ama, şimdi lastik ebadını ve jantını hatırlamıyorum. Örnek temsil etmesi için, bildiriyorum ama tamda emin değilim; 185-70-R14 86T (yük lastiği)yada 185-65-R14 86T(otomobil lastiği) alabilirsiniz. Yumuşak lastik arıyorsanız kuşkusuz, michelin diyeceğim. Param yerli malına gitsin derseniz, Petlas'ta olabilir.(Lastik ebatlarından tam emin değilim ama, sizin bildirdiğiniz 75 yanaklı yük lastiği R13 jantlarda kullanılır.)
  • banada öne 2 tane lazım bakacağız hayırlısıyla
  • arkadaşlar şu lastiklerden kaynaklı yol sesi beni delirtecek.lastik değişimi ile düzelmezse ses yalıtımı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.