Şimdi Ara

Doblo mu berlingo mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
16.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nk061

Açıkta kablolar görmeniz mümkün değil. Normalde oradaki kabloların tümü gırtlak hortum dediğimiz koruyucu malzeme ile saklanır. Benim araçta öyleydi mesela. Tam bağımsız süspansiyon yok. Bildiğimiz amortisörlü sistem.

Şanzımanlık bir durum olduğunu düşünmüyorum ancak motordaki kalite konusu göreceli. Bence e-HDİ motor daha önde.

Benim dediğimde o işte hocam. Kabloların üstünde tank paleti gibi duran plastik malzeme kaplıydı. Benim 2002 model Doblo'nun sürgülü kapılarında 4 adet yaylı bağlantı noktası var. Kapıyı kapattığınızda kontak noktaları bağlantıyı sağlıyor, açtığınızda da ortada kablo gibi herhangi birşey olmasını engelliyor.

Tam bağımsız değilse yeni doblo konfor konusunda önde diyebiliriz. Eskisi ile kıyaslarsak berlingo daha konforlu olabilir, sonuçta eski kasalar makaslı dobloda.

Fransızlar tüketim konusunda bir miktar daha iyide MultiJet ses ve tork konusunda çok başarılı bir motor. Özellikle birşeyler çekmek için tam biçilmiş kaftan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berlingo rahat conforlu vede cok saglam kolay kolay ariza vermiyor ayni za.anda sinifinim en az yakani 2015 model doblo kullanmistim 1.3 du gitmiyor 1.6 larida vok yakiyormus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.