Şimdi Ara

DOBLOCU USTALARDAN YARDIM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar benim doblo 1.3 multijet active 2005 model 70.000 de.50.000 de iken servise gösterip almıştım

bu durum aldığımdan beri var;sorun şu ki ilk çalıştığı zaman motor soğukken özellikle rampaya yada engebeli bi yere park etmişsem haliyle biraz fazla gaz vererek kalkmak gerek ,motordan bir vuruntu sesi sanki benzinlilerdeki avans vuruyo gibi takırtılı vuruntulu bir çalışma hali var ama motor ısındıktan sonra bu olay tamamen kayboluyo.Motor soğukken rolantide çalışırken yada boştayken gaz verdiğimdede anormal bi ses yok.Bu ses sadece motor soğukken ve motoru yukardaki gibi biraz zorladığımda veya soğukken ilk çalışmadan sonra normal yola devam ederken mesela 2. vitesde iken gaz kesip aracı iyce yavaşlatıp tekrar gaz verince geliyor.Ama dediğim gibi motor ısındıktan sonra herşey normal.

Bi kaç servis gördü bazısı anlamadı .Bi tanesi normal bu zincir sesi dedi.Bi tanesi zincir yağlamadan olabilir dedi biraz çalışıp yağlama normale binince ses keser dedi ama sonuçta bu anormal bi durum.Tam arızayı tesbit etmedikçede motora müdahale etmek istemiyorum.Tecrübeli arkadaşlardan görüş ve bilgi rica edicem.
    Herkese teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinaaat -- 31 Ağustos 2009; 16:31:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ustalar lütfen yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.