Şimdi Ara

DOBROVSKI'NIN SUÇU NEYDİ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiği kadarıyla Dobrovski'de Türk vatandaşlığına alınmıştı ve Kaan Dobra adını almıştı. Bu adamı niye milli takıma almamışlardı ? Çünkü fenerbahçeli değildide ondan !
    Bu sene Federasyon fenerbahçenin 100.yılı diye bütün kıyakları geçmeye kararını vermiş bile. Ne diyelim hayırlısı olsun !

• Dobrowski o kadar iyi Futbolcu degildi, Milli takimda daha iyileri vardi
  • quote:

Orjinalden alıntı: josemariadeheredia

Bildiği kadarıyla Dobrovski'de Türk vatandaşlığına alınmıştı ve Kaan Dobra adını almıştı. Bu adamı niye milli takıma almamışlardı ? Çünkü fenerbahçeli değildide ondan !
    Bu sene Federasyon fenerbahçenin 100.yılı diye bütün kıyakları geçmeye kararını vermiş bile. Ne diyelim hayırlısı olsun !

MEHMET 'in Milli takımda oynamasının FB'nin kazandırdıklarından bir tanesini söyleyebilir misin? 1 tanesi yeter bir sürü say demiyorum 1 tane gerekçe yeter.

100. yıl diye kıyak geçmişmiş..

Dün Haluk Ulusoy sanki günah çıkarır gibiydi.
    Sanki bazılarından af diler özür diler gibi.
    " Milli takımda oynama kuralını ben çıkarmadım eski federasyon tarafından çıkartılmış bir karardı.
    Karar Hoca'nındır o aldıysa söylenecek bir şeyler yok."
    Diye bir şeyler söyledi.

Gerçi Ulusoy' un buna üzülmüş olduğunu sanmıyorum.
    Çünkü Milli takımda oynamış olması FB'ye kazanç sağlamıyor.

Onu asıl üzen konu Aurollo'nun 5 seneyi doldurup.
    Hukuken kuralına uygun olarak Türk vatandaşı olmasıdır.
    Nasıl benim böyle bir yetkim yok onun Türk olmasını nasıl engelleyemedim FB nasıl bundan kazanç sağlar diye hasetinden çatlamıştır..

• kaan dobra kendi milli takımında (polonya) oynuyourdu da o yüzden düşünülmemiştir
    quote:

Bildiği kadarıyla Dobrovski'de Türk vatandaşlığına alınmıştı ve Kaan Dobra adını almıştı. Bu adamı niye milli takıma almamışlardı ? Çünkü fenerbahçeli değildide ondan !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckoray -- 15 Ağustos 2006; 13:36:27 >
  • içinde FB'ye bulaşılmayan topiğe hasret kaldım.
  • LUCIANO , YATTARA , ALEX , KLEBERSON, SONG , MONDRAGON , GEÇMİŞTE UCHE, OKOCHA,KAAN DOBRA...VS...VS...

Türk Milli takımında oynayamazlar!!! çünkü kendi milli takımlarında oynamışlardır... hatta ve hatta Önder Turacı da bu yüzden Türk Milli takımında oynayamıyor, çünkü sadece 1 kere Belçika da oynadı...

hala böyle topic ler açmayın yaw...

@cdemir in sorusunu tekrarlamak istiyorum son olarak... Aurelio nun Türk milli takımında oynamasının FB ye sağladığı 1 (bir, yalnızca bir) somut yararını söyleyin FB ye.... lütfen ....
  • yok abi yok cidden foruma giriş için yaş sınır koymalılar
    ya yoruma bak allah askına iyi güldürdün beni beee
    quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Fatih Terim'de çok eski gizli bir Fenerbahçe hayranı, Aurelio'yu milli takıma çağırmasını buna bağlayabiliriz o zaman di mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yok abi yok cidden foruma giriş için yaş sınır koymalılar
    quote:

Abi haklısın gerci ben de cok büyük degilim(18) ama bunun önüne gecmek lazım. Hayır hicbirseye yanmam bu yas meselesi yüzünden bir kac kisiyle tartıstık. Özür diliyorum onlardan gercekten haklılarmıs.

• Dobrovski diyince aklıma geldı

" kaan dobra'nın takıma yeni geldiği günlerdi aşkım
    off ne alakası var şimdi deyip
    dinlememezlik etme, dinle bi kere.
    kaan dobra takıma yeni gelmişti.
    yalan söylemiyim sanırım antep maçıydı.
    maç neredeyse bitmiş.
    skor kesindi..
    hoca maçın 89. dakikasında oyuna aldı kaan'ı
    sahada herkes çok yorgundu.
    bi tek kaan, civelek gibi koşuyordu sağa sola.
    ben de dahil herkes güler gibi bakıyordu kaan'a.
    aa kerize bak aa enerjike bak diye.
    ama hoca beğendi kaan'ın performansını
    diğer maçta daha çok yer verdi.
    bir diğer maçta daha bi çok.
    ve bugün kaan dobra, kaan dobraysa
    o 89. dakika yüzündendir.
    şimdi gelelim sadede.
    ben de ilişkimizi kurtarmak için
    89. dakikada oyuna girmiş bir oyuncu gibi
    koşuyorum, çırpınıyorum.
    gör performansımı diye.
    sev beni diye..."

Umut Sarıkaya...ne güzel anlatmış sevgisini

• ya akıl yaşta değil baştadır ama işte görüyorsun kardeş sen de adam aurelio nun milli takıma alınıp kaan dobranın alınmamasını federasyon kıyagı olarak goruyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: @pi

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

yok abi yok cidden foruma giriş için yaş sınır koymalılar
    quote:

Abi haklısın gerci ben de cok büyük degilim(18) ama bunun önüne gecmek lazım. Hayır hicbirseye yanmam bu yas meselesi yüzünden bir kac kisiyle tartıstık. Özür diliyorum onlardan gercekten haklılarmıs.

• quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Dobrovski diyince aklıma geldı

" kaan dobra'nın takıma yeni geldiği günlerdi aşkım
    off ne alakası var şimdi deyip
    dinlememezlik etme, dinle bi kere.
    kaan dobra takıma yeni gelmişti.
    yalan söylemiyim sanırım antep maçıydı.
    maç neredeyse bitmiş.
    skor kesindi..
    hoca maçın 89. dakikasında oyuna aldı kaan'ı
    sahada herkes çok yorgundu.
    bi tek kaan, civelek gibi koşuyordu sağa sola.
    ben de dahil herkes güler gibi bakıyordu kaan'a.
    aa kerize bak aa enerjike bak diye.
    ama hoca beğendi kaan'ın performansını
    diğer maçta daha çok yer verdi.
    bir diğer maçta daha bi çok.
    ve bugün kaan dobra, kaan dobraysa
    o 89. dakika yüzündendir.
    şimdi gelelim sadede.
    ben de ilişkimizi kurtarmak için
    89. dakikada oyuna girmiş bir oyuncu gibi
    koşuyorum, çırpınıyorum.
    gör performansımı diye.
    sev beni diye..."

Umut Sarıkaya...ne güzel anlatmış sevgisini

Kız affetmişdir kesin he bu lafların üzerine

• Mehmet için en güzel açıklamayı Fatih Terim yapmadımı?
  • ee simdi nobrede türk oldu o milli takıma secilirse ne dicen sanki tövbe tövbe nelerle ugrasıyoz ya
  • MİLLİYETÇİ TAKILAN TERİM VE PATRONUNUN AULERİO YU MİLLİ TAKIMDA OYNATMASININ NEDENLERİNDEN BİRİDE ACEP ŞU OLABİLİRMİ:AULERİO SAĞLAM VE GÖSTERİŞSİZ FUTBOLU İLE F.B NİN SON YILLARDAKİ EN İYİ FUTBOLCUSUDUR.BU FUTBOLCUYU MİLLİT TAKIMA ALARAK MOTİVESİNİ F.B DEN MİLLİ TAKIMA GEÇİRMİŞTİR.MİLLİ TAKIM ŞU AN AULERİO İÇİN DAHA ÖNEMLİ BİR KONUMA GELMİŞTİR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

içinde FB'ye bulaşılmayan topiğe hasret kaldım.

Ne zamanki medya olur olmaz her yere fb haberi dye geyikler koymaktan vazgeçip istifra etmemize son verirse ve ne zaman halkla bütünleşerek, kendinizi dünyadan soyutlamadan yaşamayı öğrenirseniz, işte o zaman o hasret kaldığın ortama kavuşursun
  • Arkadaşlar artık bu konuda ne kadar tartışsak boş, çünkü olan olmuş biten bitmiş. İnşallah Aurelio milli takımımız için hayırlı olur.

Ancak tartışılması ya da takip edilmesi gereken asıl konu, yarın öbür gün Fb dışındaki bir kulüpte oynayan yabancı futbolcu, eğer çok iyi olduğunu kanıtlarsa milli takıma alınır mı ya da alınırsa medyanın tavrı ne olur. Bence asıl mesele bu

quote:

@cdemir in sorusunu tekrarlamak istiyorum son olarak... Aurelio nun Türk milli takımında oynamasının FB ye sağladığı 1 (bir, yalnızca bir) somut yararını söyleyin FB ye.... lütfen ....

Hemen söylim, Avr.da reklamını yapmak ve pazarlamak. Milli takım istendiği zaman bir kulübün menajerlik şirketi gibi çalışabiliyor malesef. Örneklerini geçmişte gördük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 19 Ağustos 2006; 10:11:47 >

• "Ne mutlu Türküm diyene!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 19 Ağustos 2006; 14:31:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

LUCIANO , YATTARA , ALEX , KLEBERSON, SONG , MONDRAGON , GEÇMİŞTE UCHE, OKOCHA,KAAN DOBRA...VS...VS...

Türk Milli takımında oynayamazlar!!! çünkü kendi milli takımlarında oynamışlardır... hatta ve hatta Önder Turacı da bu yüzden Türk Milli takımında oynayamıyor, çünkü sadece 1 kere Belçika da oynadı...

hala böyle topic ler açmayın yaw...

Önder Turacı keşke gelse . Çok beğiniyorum defansını . Hallolcak inşallah.
  • aurellonun türk olduğunda milli takımı desteklemeyeceklerini söyleyenler nobreninde milli olduğundaki tavırlarını merak ediyorum.omesajları yeri gelince editleyip koyucam ozaman görücez bakalım elin devşirmesi hakkında neler yazmışız..milli takımı desteklememe kararı alan arkadaşlar vardıişimdi çıt çıkmıyor ne hikmetse(hasetse)!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.