Şimdi Ara

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
17
Favori
26.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün izledim görsel şölen olarak çok iyi fakat senaryo kısıtlı. Dormammu ise thanosun yerine geçebilir hatta thanosun birlikte ana kötüler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışlıklar var bu listede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

MCU'ya ilk defa giriş yapan ve şimdiye kadar gördüğümüz tarzdan tamamen farklı olan (MCU şu ana kadar tamamen bilim üstüne giderken Strange ile büyü ve çoklu evrenler gibi yepyeni kavramlar geldi) bir karakterin orijin film için sadece yeni bir taş gösterilmesi yeterliydi diye düşünüyorum. Strange'in Kaecillius'u yenmek için yaptığı zaman manipülasyonunu sonucu oluşan garipliği normal insanlar fark etmeyecek olsa da Thanos mutlaka fark etmiştir, Thanos'un da yeni bir sonsuzluk taşının varlığından ve hatta nerede olduğundan da haberi olduğunu bile düşünebiliriz. Bir de buna ek olarak Thanos ile ilgili şu an verilebilecek ek bir şey yok aslında, eldiveni aldı ve taşların peşine düşmeye geliyor adam.

Ben aslında Thanos görmekten ziyade Strange'in Kamar Taj'da tam olarak ne kadar süre kaldığına dair filmde bir anekdot görmek isterdim ama bu kısım es geçildi. Strange tam olarak kaç ayda bu noktaya geldi? Evet, film belki Strange'in bildiğimiz en üst seviyesine ulaşmadığı hissini iyi verdi diyebiliriz; Kaecillius ve saz arkadaşları mekanı bastığındaki paniği ve pelerin sayesinde kurtarmalarıyla Sorcerer Supreme olana kadar daha gidecek yolu olduğunu gösterdi ama bu noktaya gelmesi bile egosundan sıyrılması yapabileceği en zor şeylerden biri olan ve elleri titreyen bir adam için ne kadar sürdü? Strange gibi biri için bu süreç daha sancılı olmalı. Aslında arabada bahsi geçenin Rhodes olmadığı -Iron Man 2'den Justin Hammer deniyor- onaylandığından beri benim düşündüğüm mantık filmin ilk Avengers'ın sonrasında başlaması ve Civil War sonrası gibi de Strange'in Sanctum Sanctorum'a dönüşü ve Ragnarok öncesi Thor ile muhabbetiyle sonlanmasıydı ama hem yönetmenin tüm olanların Civil War sonrası olduğunu söylemesi, hem de Strange'in aldığı ödüllerde 2016 yılına ait olanların da görmemiz bu ihtimali yok etmiş oldu.

Son olarak Time Stone çok önemli özelliklere sahip. Strange'e şu an farkında bile olmadığı güçten çok daha fazlasını veriyor. Gerçekliği tamamen değiştirebildiği gibi genci yaşlandıracak, yaşlıyı gençleştirecek, hatta ölüyü bile diriltecek kadar zamanı manipüle edebilecek kudrette. Infinity War'da katliam yaşansa bile bunu düzeltebilecek nitelikte bir güç. Eldiveni ve diğer taşları geçtim, sadece bu taş bile Thanos'un eline geçtiğinde Thanos'un elini bile kaldırmadan istediğini alabilmesini sağlar ama şu da var, Strange zaman taşını EoA vasıtasıyla kontrol ediyor; zaman taşı EoA'dan çıkarıldığı vakit ham gücü kontrol edilemez düzeyde olup beklenmedik sonuçlar yaratabilir. Sonuçta EoA bir araç olarak taşın ham gücünün kontrol edilemezliğini dizginliyor, aynı Loki'nin asasının yaptığı gibi. Cidden Infinity War ve Thanos'un altı taşı da korunduğu yerlerden sırasıyla nasıl alacağı, bu süreç ve Thanos hikayesi inanılmaz merak uyandırıyor bende.

Bu arada filmin sonunda çalan bu müziği yapan Michael Giacchino, Spider-Man: Homecoming'in de müziklerini yapacakmış. Hafiften Sherlock'u da andırıyor ama çok hoşuma gitmişti, filmin temasına çok uyumlu olmuş.

---

Valla Thanos'un yapabileceklerini ben de düşünüyorum arada oww diyorum neler neler olmaz ki..Diğer yandan bir de Ultron nasıl oldu ona bakıyorum ? Ultron da hatırı sayılır bir vilian malum.Nasıl berbat edildiğini görüyorum..Bir daha bakıyorum Hulk ile Black Widow aşk meşk olaylarını hatırlıyorum..Rezalet ya..
    nfinity War da böyle olursa kalkar giderim valla salonun ortasında Ne o Hulk ile Widow aşkı ya ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 10 üzerinden 6 alır fazlasını hak etmiyor.
  • IG çizgi romanından hafif spoiler.

Strange katıldı sonunda işin içine.İnfinity War'ın en önemli 3 karakterinden biri.Diğer önemli karakterlerden Silver Surfer'ı isteseler de dahil edemeyeceklerine göre Adam Warlock'un bir an önce dahil olması lazım.Yoksa kim durduracak Thanos'u ? Black Widow mu ? Ant man mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

IG çizgi romanından hafif spoiler.

Strange katıldı sonunda işin içine.İnfinity War'ın en önemli 3 karakterinden biri.Diğer önemli karakterlerden Silver Surfer'ı isteseler de dahil edemeyeceklerine göre Adam Warlock'un bir an önce dahil olması lazım.Yoksa kim durduracak Thanos'u ? Black Widow mu ? Ant man mi ?

Adam Warlock gibi bir karakteri evrene dahil etmezlerse saçmalamış olurlar. Umarım GOTG 2'de bir sürpriz yaşatırlar bize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

IG çizgi romanından hafif spoiler.

Adam Warlock gibi bir karakteri evrene dahil etmezlerse saçmalamış olurlar. Umarım GOTG 2'de bir sürpriz yaşatırlar bize.

Warlock gelmezse çok absürt olur dediğim gibi.Avengers ve GOTG olursa sadece çok zayıf olur Thanos için.

• IGN Türkiye'nin incelemesinde - olarak gördüğü şey;

-Büyü, zaman falan derken dünyanın çivisi çıktı artık

Böyle adamlar IGN'de film incelemesi yapıyor ya. Şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Teşekkürler.

Rica ederim

• Filme hafta sonu öğlen Seansında gitmiştim. Harikulade görsel şölen sunan bir film, hiç sıkmadan zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Benedict nasıl Doktor Strange rolünde olucak diye çok merak ediyordum acaba iyi yapar mı? diye sordum kendi kendime hatta kendisini Sherlock'a alıştığım için garip gelmişti amma oyunculuğun hakkını çok iyi vermiş. Mads Mikkelsen'ın kötü rolde oynayacağını duyunca birde koşa koşa gittim

Oyunculuk, Görsel şölen, Fantastik, Drama ile birleşen çok iyi bir filmdi. Puanım 10/9
  • en iyi imax akasya avm de mi?
  • güzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce çıktım filmden ve gerçekten çok beğendim. Çizgi romanlara hakim değilim maalesef, sadece küçüklük çizgi filmlerinden hatırlıyorum Doctor Strange'i. Maalesef saat uyumsuzluğu sebebiyle Türkçe dublaja girmek zorunda kaldım ama pek bir rahatsızlık duymadım. Deadpool'a 2.gidişim dublajlıydı ve ilkinden aldığım zevkin yarısını alamamıştım. Bir de, neden Marvel filmleri sonrası salon boşalıyor bunu bir türlü çözemedim. İlk film değil ki, adamlar senelerdir film sonrası sahne koyuyorlar ama buna rağmen salonda sadece 2 kişi kaldık ve diğer seans izleyicileri yerlerine oturmaya başlamışlardı bile. Soruma geçmeden önce, Rachel McAdams çok güzel değil miydi ya

Çizgi romana hakim olan arkadaşlar için sorularım olacaktı izninizle....

İlk after creditste Thor'u gördük. Ragnarok gelecek seneye ve Doctor o filmde önemli bir role sahip olacak mı acaba, pek bilgim yok merak ettim. 2.sorum ise, son after credits sahnesinde, Mordo 'Çok fazla büyücü var' gibisinden bir cümle kurmuştu. Artık karanlık tarafa mı geçti? Teşekkür ederim.

• [spoiler]Evet

[spoiler]Evet
  • Ilk spiderman uclemesini saymazsak izledigim en iyi Marvel filmiydi. Gorsel efektler iyidi, hikaye guzeldi, film akiciydi. Yalniz deginmem gereken bir yer var.

Kadin Strange'i ameliyat ederken astral halini gordu ve 2 saniye sasirip bagirip isine devam etti.

Bu kisim asiri sacmaydi. Dc filminde olsa 3-4 sayfa konusulurdu. Martha durumunun farkli versiyonuydu

• Izlerken kendimi edge of tomorrow izler gibi hissettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görse efekt olarak izlediğim en iyi filmlerden biri 3d izledim ama bu film için imaxa gidip tekrar izlemeyi düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Ilk spiderman uclemesini saymazsak izledigim en iyi Marvel filmiydi. Gorsel efektler iyidi, hikaye guzeldi, film akiciydi. Yalniz deginmem gereken bir yer var.

Kadin Strange'i ameliyat ederken astral halini gordu ve 2 saniye sasirip bagirip isine devam etti.

Bu kisim asiri sacmaydi. Dc filminde olsa 3-4 sayfa konusulurdu. Martha durumunun farkli versiyonuydu

''Annelerimiz adaş ozaman kanka olalım'' kadar saçma değil

• quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Ilk spiderman uclemesini saymazsak izledigim en iyi Marvel filmiydi. Gorsel efektler iyidi, hikaye guzeldi, film akiciydi. Yalniz deginmem gereken bir yer var.

''Annelerimiz adaş ozaman kanka olalım'' kadar saçma değil

Olayın arkasındaki trajediyi görmezden gelip, at gözlüğü ile düz bir cümle olarak okunduğu zaman, bu kelimelerden bir farkı yok bence o Martha olayının?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 9 Kasım 2016; 7:33:43 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.