Şimdi Ara

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
17
Favori
25.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zenci değilki Baron Mordo
  • Petyr Baelish kullanıcısına yanıt
    Kim dedi bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Kim dedi bunu ?

Winter Soldier'da geçti ya lafı. Hydra'nın tehlikeliler listesinde miydi neydi. Sıradan bir doktorken o listede olmazdı heralde.
    Doğru hatırladım ama İron Man 3'deki gibi bir sunum olacaktır bence güçlerini nasıl kazandığına dair.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 11 Haziran 2015; 21:16:58 >
    Afiş efsane olmuş yalnız.
  • MArvel Rachel McAdams'a marvel filmlerinden birinde başrol oynaması için teklif götürmüş. Karakterin Dr. Strange filminde ki esas kız Clea olduğu düşünülüyor.

kaynak
  • Sherlock ve True Dedective serilerinin efsane oyuncusu Rachel McAdams ile anlaşmışlar bu film için.
    Kaynak:http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-68381/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenkay KESER

Sherlock ve True Dedective serilerinin efsane oyuncusu Rachel McAdams ile anlaşmışlar bu film için.
    Kaynak:http://www.beyazperde.com/haberler/filmler/haberler-68381/

İyidir Rachel.
  • Marvel Clea rolü için Rachel Mcadams ile görüşüyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Kim dedi bunu ?

Winter Soldier'da geçti ya lafı. Hydra'nın tehlikeliler listesinde miydi neydi. Sıradan bir doktorken o listede olmazdı heralde.

Şöyle bi şey buldum , büyük ihtimal yetenekleri yokmuş o zamanlar , gelecekte tehtit oluşturabilme olasılığından dolayı listedeymiş.

*Stephen Strange is mentioned in Captain America: The Winter Soldier. This marks the first time in the Marvel Cinematic Universe that a superhero character is mentioned by name before making their first appearance.
    *In a recent interview, Kevin Feige revealed that Strange likely does not have any powers yet during the events of Captain America: The Winter Soldier, as Project Insight was designed to anticipate future threats, not just catalogue current ones. He said that at this point Strange is "probably not... the sorcerer supreme," but is an "unbelievably talented neurosurgeon who's opinionated and kind of arrogant... [which] might put him on the list."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doctor Strange kostümünün konsept tasarımları.

Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberkS -- 8 Ağustos 2015; 2:39:42 >
  • Benedict'ten ziyade Ethan Hawke çok yakışırmış bu role.Paylaştığım resimdeki adam o değil mi yav ben mi yanlış görüyorum? Kimse de çıkıp yorumlarda Ethan Hawke oynasın dememiş işin ilginç tarafı

Cidden bu adam cuk otururdu kötü ettiler bence

,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 12 Ağustos 2015; 17:03:03 >

• Kevin Feige;
    Daha önce gördüğümüzden çok daha farklı bir şey olacak.

Benedickt C.;
    Kızlar, arabalar, patlamalar ve farklı boyutlar olacak.

Filmin çekimleri kasımda başlayacak. Tilda Swinston'ın katıldığı doğrulandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaHaN96

Benedict'ten ziyade Ethan Hawke çok yakışırmış bu role.Paylaştığım resimdeki adam o değil mi yav ben mi yanlış görüyorum? Kimse de çıkıp yorumlarda Ethan Hawke oynasın dememiş işin ilginç tarafı

Cidden bu adam cuk otururdu kötü ettiler bence

,

Hakkaten daha çok benziyor, ikisininde gideri var rol icin, sonuçta ortaya iyi bisey çıkısin da

• Rachel McAdams kadroya katıldı
  • Mads Mikkelsen katılacakmış kadroya. Doğru mu acaba ?
  • Setten.
  • Çok benziyor diye kullandığın resim hayran yapımı benedict dr strange resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 5 Kasım 2015; 0:02:18 >
  •  Doctor Strange ( Kasım 4, 2016 )

• Bu filmde pek bilindik bi konu üzerine olmadığı için güzel bi patlama yapıcak diye düşünüyorum, sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.