Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • let's kill hitler'in ön gösterimi tarzı bir şey yapıldı.moffat'ın emriyle izleyenler hem çevresine hem basına doğrularla birlikte yalanları da söylüyor.yani basında son 10 güne girilmişken bir sürü ipucu,spoiler göreceğiz fakat hangisi doğru hangisi yanlış bilinmeyecek.
  • moffat ne zaman doğru söyledi ki zaten hep yalan
  • Bende baştan başlamaya karar verdim. Bu zamana kadar hep denk geldikçe izliyordum diziyi indirip ilk sezonundan başlamak lazım.
    David Tennant çok güzel canlandırıyordu bence inş. yeni gelen doctor onu çok aratmaz.
  • @Le Parlé

o fotoda ayrı güzel çıkmış karen

@Poyri!!!

doğru karar matt smith e ilk başta yeni olduğundan zor alışıyo insan ama sezon finaline doğru "adam rolün hakkını verdi" diyorsun. tabi tennant ın yeri her zaman ayrıdır

@ballrry

rasgelee demekten başka şansımız yok. 10 gün dediğin nedir ki?

• Let's Kill Hitler için 2 yeni klip keyfini çıkarın

edit:bir de bu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi AT -- 17 Ağustos 2011; 23:56:24 >

• Jack Harkness'ı muhtemelen tekrar görürüz. Hikayeye girip çıkması da kolay oluyor senaryoda oynama yapma sorunu olmaz.

Olur da Jack dönerse en merak ettiğim sahne River ile kaşılaşmaları olacak. Aslında muhteşem bir ikili olabilirler. Tabi arkadaş olarak.
  • Videolar çok iyi,sabırsızlanıyorum
  • bu arada 2. vidyodaki ilginç şeyler yeni yaratıklar,eski seride yoktular yani.isimleri antibody.
  • ilk videoda tardisten cıkan biri var kim acaba o?
  • Çıksa da izlesek artık, iyice sabırsızlanıyorum. @Trust Me ben de hatırlayamadım.
  • o yeni bir kişi.bölüm ve o kız hakkında çok sağlam spoilerlar var fakat hem doğruluğu bilinmiyor hem de büyük spoilerları okumuyorum ben ama okumak isteyen olursa buyrun:

buradaki spoilerları okuyacak ve tartışacak olan varsa lütfen spoiler butonunu kullanarak tartışsın bir şey öğrenmek istemiyorumbugüne kadar sadece fragmanları izledim,kulağımı tüm bilgilere tıkadım heyecanı kaçmasın diye son 9 hatta 8 günde yenilmek istemiyorum irademe.

• ben baktım yazayım şuraya

o kız amy ve rorynin çocukluk arkadasıymış adı mels.ve hatta riverin gençliği olabilceği söyleniyor

• arkadaşlar bu dr. who nasıl bi dizidir? mutlaka izle diyebilir misiniz? izlediğim dizilerden örnek vermek gerekirse dexter, game of thrones, fringe, himym, big bang theory gibi dizileri takip ediyorum, sizce sıkılmadan izler miyim bu diziyi? bir de farklı farklı dr. olma olayı nedir tam olarak? şu ana kadar sadece 1 bölümüne denk geldim tv de, onda da şu adam dr. du;
    Doctor Who (2005-    ) | 12. Sezon Bitti

ve gayet iyiydi, diğer dr. lar nasıl acaba? pek iyi değil demişlerdi bana ama doğruluğu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7EFF4DC2B

arkadaşlar bu dr. who nasıl bi dizidir? mutlaka izle diyebilir misiniz? izlediğim dizilerden örnek vermek gerekirse dexter, game of thrones, fringe, himym, big bang theory gibi dizileri takip ediyorum, sizce sıkılmadan izler miyim bu diziyi? bir de farklı farklı dr. olma olayı nedir tam olarak? şu ana kadar sadece 1 bölümüne denk geldim tv de, onda da şu adam dr. du;

ve gayet iyiydi, diğer dr. lar nasıl acaba? pek iyi değil demişlerdi bana ama doğruluğu nedir?
    doktorların ölümü aldatma yolu olarak tanımlıyor 9. doktor bunu. doktorlar ölecekleri zaman "regeneration" gerçekleştirerek farklı bir vücuda bürünüyorlar. şu anda 11. doktor matt smith ile 6. sezonu çekiliyor. resimdeki kişi 10. doktor David Tennant.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 19 Ağustos 2011; 1:58:55 >

• valla bana sorarsan kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi yani sıkılacağını zannetmem
  • @morgalfabesi ; Hemen başla bence,diğer doktorlar David'in yerini tutamaz ama idare ediyorlar yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgalfabesi

arkadaşlar bu dr. who nasıl bi dizidir? mutlaka izle diyebilir misiniz? izlediğim dizilerden örnek vermek gerekirse dexter, game of thrones, fringe, himym, big bang theory gibi dizileri takip ediyorum, sizce sıkılmadan izler miyim bu diziyi? bir de farklı farklı dr. olma olayı nedir tam olarak? şu ana kadar sadece 1 bölümüne denk geldim tv de, onda da şu adam dr. du;

Bilim kurguyu seven biriysen izleyebilirsin. Biraz uç bilim kurgusu var ama bilim kurgu işte. Bu arada ilk 4 bölüm sıkabilir bence. Çünkü daha tam konuya hakim değilsin. Kim bunlar falan, bana da olmuştu arkadaşın ısrarı üzerine ilk 4 bölüm üst üste izlemiştim sıkıla sıkıla. Sonra bırakamıyorsun. O adam, o adam yok mu o adam. Çoğu fana göre en iyi doktor o adam. Diğer doktorlar da bence gayet iyi. Ben de ilk başta doktorun değişmesini saçma buluyordum; ama şimdi daha iyi geliyor. Değişim olayına gelirsek, yani ölümü aldatma olayına Doktor bir Zaman Lordu dizide. Zaman Lordları'nın ölümü atlatma hilesi var; ama ölümü atlattı oh bitti gitti değil. Doktor'un baya bir acı çektiği söyleniyor. Vücudundaki tüm DNA, zevkler, istekler, giyiniş v.s. kısaca tüm karakteristik ve fiziksel özellikler değişiyor. Tek kalan beyni ve yaşadığı olaylar.

Ekleme: Bu arada bir sorum var, sizce en iyi sezon hangi sezon arkadaşlar? 2-4-6 arasında kararsız kaldım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 19 Ağustos 2011; 4:53:23 >

• cevap yazan herkese teşekkürler, konusu ilginçmiş izliycem, izledikten sonra yazarım düşüncelerimi
  • bu arada dizi bilim-kurgu değil masal dizisi bunu belirtmekte fayda var.içine bilim-kurgu bulandırılmış masal da diyebiliriz,daha doğru bir tanım olur.

bu arada en iyi sezon sıralaması bana kalırsa 6-5-4-1-3-2'dir.izledikçe fark ediyorum,david tennant'ı resmen ucuz prodüksiyonlarda harcamışlar.
  • bence bu doktor hepsinden daha çok yakışıyor doktorluğa

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.