Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o vidyo resmi değilmişve evet 9. doktor'un gelmek istemeyeceği yönünde duyumlar var,hala da devam ediyor maalesef.jack'i canlandıran john barrowman "david tennant çalışılabilecek en iyi aktör,set dışında da çok iyi bir arkadaş,güleç,iletişimi fazla ama christopher öyle değil,bize karşı hep soğuktu fakat işini çok iyi yapıyordu." demişti,ki bu adam aynı zamanda "küçük çocukların doktor'u olmak için geldim,uzun yıllar kalacağım" diyen birisiydi kamera arkasında.gerçekten gıcık bir herif sanırım.film dedikoduları yalanlandı,bir film çekilecekse de matt smith ile çekilir dendi.bana kalırsa büyük britanya dışından birisi doktor olmamalı,misal 8. doktor paul mcgann.doctor who'yu dünyaya açacağız,paranın iyice suyunu çıkaracağız denip amerikalı paul'u seçtiler.sonuç olarak tarihin en nefret edilen doktor'u(favori doktor oylamasında genelde %0.7-%0.8 falan alır bu arkadaş) ve sadece 1 filmde oynadı,birkaç sesli kitapta bulundu o kadar.brando mezarından dirilip doktor olacağım dese rol vermesinler yani o derece karşıyım ben buna.

edit:yahu 2 ve 3. doktor ölüymüş bilmiyordumtoprağı bol olsun ikisinin de.

The Sun
    TV and Showbiz - latest celebrity news, gossip, photos, TV and film reviews | The Sun
    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/tv/3723104/Matt-Smith-Time-to-bring-the-old-Doctors-back.html

haber resmi değil,ne bir görüntü ne bir vidyo var,bbc'den de bu haber hakkında bir yalanlama veya doğruluma yok ancak david tennant(10. doktor) 50. yılda konuk oyuncu olmaktan memnuniyet duyarım demiş,8. doktor paul mcgann ve 9. doctor chris eccleston ise teklifi reddetmiş ancak matt smith o ikisini de,hatta yaşayan tüm doktorların gelmesini(haberde de özellikle tom baker'ı yani 4. doktor'u istemiş) istiyormuş.bu arada not geçeyim,tennant 5. doktor peter davison'ın damadı ve ikisi time crash özel bölümünde birlikte oynamıştı,yani tennant gelirse davison da gelmek ister muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 10 Ağustos 2011; 9:39:21 >

• Doctor Who (2005-    ) | 12. Sezon Bitti

O değilde abi şu tip beni bitirdi :D Bide Amy gerçekten taş hatun :D Şu ana kadar en beğendiğim yolcu oldu

• Karen Gillan gerçekten çok güzel. Doctor Who (2005-    ) | 12. Sezon Bitti

• Beyler sezon 3-4 ü seyrettimde

İkiyi bulup seyredemedim
    Nerede sağlam s2 torenti var
  • istediği kadar kıl kuyruk olsun, christopher birçok kişinin ilk doktoru. ve oynamasını isterim 50. yıl bölümünde

ve tabiki tennant ı tekrardan görmekte ayrı güzel olur
  • Doctor Who (2005-    ) | 12. Sezon Bitti

O değilde abi şu tip beni bitirdi :D Bide Amy gerçekten taş hatun :D Şu ana kadar en beğendiğim yolcu oldu

• Matt'e bayılıyorum ya

Doctor Who (2005-    ) | 12. Sezon Bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 11 Ağustos 2011; 6:49:10 >

• Ben de 6.sezonun 3.bölümünü izledim en son. Yarın büyük ihtimal bitirir, normal yayına yetişirim diye düşünüyorum. Dizi son iki sezondur belli bir konu üzerinden gidiyor gibi. Mobilde spoiler butonu olmadığından fazla bir şey yazamıyorum. Eve gidince eklerim herhalde.

Ekleme:
    Mesela 5. sezonda hep bir çatlak vardı. 6. sezonda da Amy'nin gördüğü birisi var ufak bir pencereden bakıyor. 6. sezonun ana konusu da o olacak galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 12 Ağustos 2011; 0:37:48 >

• İzleyen herkesin bildiği üzere dizide İngiliz aksanından bolca örnek görüyoruz.

Hani gerçekten de hoş geliyor kulağa ama bir kelime var ki telaffuz etmek resmen ömür törpüsü.

EARTH !!

'ört' de geç değil mi

O ağzın aldığı şekil ve e(a)(t)hsss gibi bir telaffuz şeklini gördükçe sinir oluyorum. Bir yandan da dizide herkesten duydukça ben de yapmak istiyorum ama olmuyor, çıkmıyor bir türlü.

Gerçi biraz ilerledim yakında olacak.

• biz daktır hu diyoruz onlar doktoğ hü gibi birşey söylüyorlar. Bide doktor no ları söyleyişi acayip noww noww now gibi donnanın heycanlı yerlerde bizim huh dememiz gibi hiiaaa demeside acayip ama dizinin içinde güzel gidiyor.
  • @Stephie
    Niye o kadar zorlandığını tam anlayamadım ama ben çok kolay bir şekilde telaffuz edebiliyorum.Söylenmesi pek de zor olan bir kelime değil aslında.
  • benim için DW David Tennaht gitmesiyle bitmiştir. Bir daha boş vaktim olsa sıkıntıdan patlasam dahi izlemem bu diziyi. Yeni doktor adeta ruh gibi ceset gibi tipi var ne bi sıcaklık var ne bi canayakınlık ancak david sıcaktı, candı o gitti dw benim için bitti.

birde davidin yoldaşı sarı saçlı kadın vardı rose mi ne oda çok yakışıyodu o 2 si yüzünden izlerdim lanet olsun neden tip sürekli değişir ulan kurtlar vadisinde polat gençliğinden beri oynuyo hatta adamın dede oluşunu tv de görcez neden bu kadar doktorluğa yakışan david sadece 1 yıl oynatılır bu ingilizleri anlamak mümkün değil açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Airbus A380

benim için DW David Tennaht gitmesiyle bitmiştir. Bir daha boş vaktim olsa sıkıntıdan patlasam dahi izlemem bu diziyi. Yeni doktor adeta ruh gibi ceset gibi tipi var ne bi sıcaklık var ne bi canayakınlık ancak david sıcaktı, candı o gitti dw benim için bitti.

birde davidin yoldaşı sarı saçlı kadın vardı rose mi ne oda çok yakışıyodu o 2 si yüzünden izlerdim lanet olsun neden tip sürekli değişir ulan kurtlar vadisinde polat gençliğinden beri oynuyo hatta adamın dede oluşunu tv de görcez neden bu kadar doktorluğa yakışan david sadece 1 yıl oynatılır bu ingilizleri anlamak mümkün değil açıkcası.

David 2 sezon oynadı.

Ayrıca Matt'e haksızlık yapıyorsunuz. 5 ve özellikle 6.sezonu izlemeden yorum yapmayın.
    4.sezon bitince ben de David'i göklere sığdıramayıp Matt'i yerin dibine sokuyordum ancak 5.sezonu izleyince bütün fikirlerim değişti. David'i severim, rolünü de gayet güzel oynadı ancak favorim Matt artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 12 Ağustos 2011; 14:48:29 >

• Yeni Trailer Geldi !

2 hafta kaldı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 12 Ağustos 2011; 23:03:07 >
  • Fragmanla ilgili:
    River'in gözündeki?
  • Prequel de geldi sıcak sıcak.
  • ve ayrıca;

dalekler dönecek,rose tyler görünecek.

• rose tyler dedikodusunu hiçbir yerde görmedim fakat rose tyler görünecekse çatlaklar yüzünden görünecektir.bildiğinizi zannetmiyorum fakat 4. sezon finalinde silinen bir sahne var,gerçek doktor insan doktor'a tardis tohumu veriyor,bunu yetiştirip paralel dünyayı korumasını istiyor.hatta 50. yıla özel olması inanılmaz muhtemel(%99) birden fazla doktor bölümlerinde david tennant'ı(ve ayrıca peter davison'ı,evet,5. doktor'un da paralel dünyada ikizi var hatta şimdiye kadar tanışmışlardır bile) böyle getirmeyi düşünüyorlar ancak silinen bir sahneyi nasıl bağlayacaklar orası meçhul.belki direk 11. doktor çatlaklardan geçip tardis'le onları alıp gerçek evrene dönebilir.dalekler'i ise sezon finalinde veya noel bölümünde göreceğiz diye duydum fakat gördüğüm büyük spoiler'lardan birisiydi o yüzden söylememiştim sizehatta eski görünümleriyle geri dönüyorlarmış,renkli dalekleri pek sevememiştim,renk tonlarını tutturamamışlar,çok cırtlaklardı.iyi olmuş eski şekilde dönecek olmaları.ayrıca prequel çok duygusal,tahminimce let's kill hitler'in ilk 2 dakikası falan.ayrıca o bölümle ilgili bir spoiler daha,yetişkin hitler'in ekibe o bölümlük katılacağı dedikodusu var ve işin komiği bölümde bebek hitler'i öldürmeye çalışacaklarmış.eğer bu iki spoiler doğruysa çok saçma ama süper bir durum oluşuyor.

acayip gaza gelmiş durumdayım şu an,11 gün kaldı.

edit:ayrıca sizi billie piper'dan soğutayım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 16 Ağustos 2011; 10:03:46 >

• ben billie piperi pek sevmiyorum zaten benim favorim karen

sadece rose değil.donna,martha da görünecekmiş.flashback ya da onun gibi birşey olacak.

o videoyu izledim 10.doktorun dönme ihtimali var ama zor biraz.ama 2-3 doktor izlemek hiç fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi AT -- 16 Ağustos 2011; 12:38:58 >

• senin dediğin sahne şu hocam(sadece dedikodu ama bu da olursa çok güzel olur gerçi):

silence'lar hatırlarsan "insanlık ateşi bulduğundan beri onlara hükmediyoruz." demişti.silence'ları özel efektlerle eski bölümlere yerleştirmeyi düşünüyorlar ve olayı "meğerse doktor ve yardımcıları onları hep bölümler sırasında görüyormuş ancak meşgul oldukları için bir anda arkalarını dönüp gidiyorlar,sonra da unutuyorlar." buna getirecekler.bir de end of time bölümünü tam hatırlamıyorum ama sanki donna'nın doktor'u hatırlayıp hatırlamadığı muallakta kaldı,ben o yüzden donna'yı bir daha görebiliriz diyorum.martha da unit vasıtasıyla ortaya çıkacaktır zaten yeniden.hatta unit eski seride de vardı,kurucularından iki tanesi 6 ya da 7. doktor'un yol arkadaşıydı.hoş bana kalırsa 50. yıl bölümleri dışında bir daha donna(hatta bunun da doktor'u hatırlayıp hatırlamadığı meselesi söylensin ve bunun da davası kapansın) ve jack dışındaki eskilerden kimseyi görmek istemiyorum,onlar aklımızda güzel olarak kalsınlar işte,eski karakterleri tepe tepe kullanıp suyunu çıkarmaya gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.