Bildirim
Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Şunu okuyunca hüzünlendim yaa. 5 ile 6. sezonu baştan başlayayım ben en iyisi. -
Cnbc-e'de Journey's End bölümünü görünce tekrar bir bakayım dedim ve birşeye takıldım.
-
@stephie;
doktor orada wilfred ve annesine dikkat edersen
dedi.
bu arada bizim forumda ve internet aleminde genel olarak bu diziye karşı bir nefret+önyargı var ama çözemedim.
edit:flood yapmak istemedim.1-2 mesaj üstte koyduğum vidyoda geçen spoiler'ı öğrendim maalesef.
yeni bir trailer düştü,yeni görüntülerle eskileri harmanlamışlar:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Ağustos 2011; 23:27:50 >
-
Şansıma tek izleyemediğim special bölüm geldi cnbc-e'de,süper bölümmüş -
-
6.sezon devam etse artık bir ya, meraktan çıldırcam artık
Trailerlar çok güzel görünüyor -
@Pentacle*
Eylül'de devam edecekti galiba. -
trailer gerçekten çok iyi haklısın pentacle.bbc ekibi işini biliyor.ayrıca eylül değil de 27 ağustos diye hatırlıyorum ben
@pasamu:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 5 Ağustos 2011; 4:14:00 >
-
Evet 27 Ağustos'ta başlayacakmış
Yüzlerce teori dolaşıyor internette 6.sezonla ilgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 5 Ağustos 2011; 4:49:26 >
-
eylül de başlamıyomuydu dizi ağustosta ise bu sevindirici bir haber -
quote:
Orijinalden alıntı: pasamu
eylül de başlamıyomuydu dizi ağustosta ise bu sevindirici bir haber
27 Ağustos -
Şincik:
-
-
@b.s.s.
@le parle
bu dizi cumartesileri ingilizler 5 çayını içerken yayınlanıyor.yani bazı aşırı sahneler(jack'in doktor'u öpmesi) ve aşırı yaratıklar(ağlayan melekler,silence) gördük ama o kadar da ileri gidilmez yahu
bir de 4. sezon 6. bölümde akın gazi diye bir türk oynamış
-
İngiliz dizilerini sevmem çünkü oyuncular çok yapmacık duruyo sempatiklik olmuyo. Ancak bu diziyi bi ara çok izlerdim tabi bundan önceki doktor rolünü yapan kişi ve sarı saçlı bi kadın vardı o 2 kişi çok iyiydi hem yüzlerinde bi sempatiklik falanda vardı çok iyi rol yapıyolardı. Kısaca bu 2 karakter sıcaktı. Onlar gitti artık bende izlemiyorum. Neden devamlı karakter değiştirme gereği duyarlarki. İnsan alışamıyo zaten yeni doktorun tipide buz gibi bu dizi benim için bitmiştir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
@b.s.s.
-
yeni poster
geçmiş,şimdi ve gelecek çarpışacak.
trailer'da gördüğümüz her çağdan bir parça bulunduran piramitin açıklaması bu.bu arada 50. yıla özel resmi bir vidyo yayınlandı,karma görüntülerden oluşuyor ve bizi sevindirecek nokta o görüntülerde eski doktorlar da var:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=2083955381766&oid=255076117845432&comments
son olarak,zaman savaşı hakkında detaylı bilgi için:
Doctor Who MerkeziSayfa bulunamadı » Doctor Who Merkezihttp://www.doctorwho.gen.tr/showthread.php/1935-Son-B%C3%BCy%C3%BCk-Zaman-Sava%C5%9F%C4%B1-Last-Great-Time-War
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 9 Ağustos 2011; 23:07:52 >
-
Bu arada Doctor etrafta yokken Torchwood güzel gidiyor.
Bir de Doctor Who sinema filmi dedikoduları vardı bir dönem. Hatta Doctor'ı Johnny Depp canlandıracak söylentileri vardı. O mesele ne oldu acaba ?
Eğer olacaksa Doctor'ı Christian Bale'in canlandırmasını isterdim. Adam zaten her şekle giriyor. Time Lord ol gel demek yeterdi heralde.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X