Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben fark etmedim işteartık nasıl izliyorsam

@caner,

ikinciyi masa üstü resmim yaptım saolasın

matt smith burada önemli bir bilgiyi ağzından kaçıyormuş ancak ben izlemedim,spoiler yemek istemiyorum.merak eden baksın,buradaki bilgiyi tartışacaksa da spoiler içinde tartışsın.

• "Demons run when a good man goes to war
    Night will fall and drown the sun
    When a good man goes to war

Friendship dies and true love lies
    Night will fall and the dark will rise
    When a good man goes to war

Demons run, but count the cost
    The battle's won, but the child is lost"

Şunu okuyunca hüzünlendim yaa. 5 ile 6. sezonu baştan başlayayım ben en iyisi.
  • Cnbc-e'de Journey's End bölümünü görünce tekrar bir bakayım dedim ve birşeye takıldım.

Dalek Caan, doktorun yol arkadaşlarından birinin öleceğinden bahsetti. Ben daha önce izlediğimde bunu Donna'nın durumu ile ilişkilendirmiştim fakat dikkat ettim de direkt olarak ölümden bahsetti. Hatta en son herkes Tardis'e girerken ''yine de birisi ölecek'' dedi. Kastettiği doktor değildi bence çünkü yol arkadaşı diyordu.

Gerçi geçtiğimiz dönemde Sarah Jane'i canlandıran Elisabeth Sladen hayatını kaybetmiş ama bu realitede gerçekleşen durumdu.

Dalek Caan'ın bu kehaneti bir yere bağlandı da ben mi atladım acaba ?

• @stephie;

doktor orada wilfred ve annesine dikkat edersen

donna'nın o versiyonu öldü.

dedi.

bu arada bizim forumda ve internet aleminde genel olarak bu diziye karşı bir nefret+önyargı var ama çözemedim.

edit:flood yapmak istemedim.1-2 mesaj üstte koyduğum vidyoda geçen spoiler'ı öğrendim maalesef.

matt smith kazara "bebeği silence'lar kaçırdı." diyor ancak biz kovarian'ın kaçırdığını görmüştük.demek ki kovarian ve silence ayrı düşman değil,ittifaklar.ayrıca bir çok yerde kovarian'ın göz bandının teknolojik bir şey olabileceğini söylüyorlar,altında da silence resmi olabilirmiş.bu sayede silence'ı hiçbir zaman unutmuyor.

yeni bir trailer düştü,yeni görüntülerle eskileri harmanlamışlar:

iskandinav vikingi'ne benzeyen yaratığın da bir göz bandı var ve bu kovarian'ın göz bandıyla aynıymış.ayrıca doktor'un "son bir yolculuk" ve "zamanı geldi" dediği sahneler sezon başındaki ölümünden önceki sahneler,şapkadan anlaşılıyor.fakat doktor bölüm başında piknikteyken 1103 yaşında olduğunu söylemişti,şu ansa hala 907 yaşında.river'ın ise kovarian taklidi yapabileceği söyleniyor,zaten belli olmuştur trailer'dan.

fakat bütün bunlara rağmen en heyecanlandırıcı yanı şu,trailer'daki eski mısır piramidinin ortasından bir orta çağ köprüsü geçiyor,köprünün üstünde 18-19. yüzyıl ingiliz lokomotiflerine benzer bir lokomotif var,piramitin tepesinde rokete benzer bir teknoloji var ve üzerinde kocaman bir amerikan bayrağı var.ayrıca pterodactyl'ler yaşıyor.ya zamanda çatlaklar açık kaldı,ya sezon finaline kadar(bu yazdıklarım sezon finalinde) doktor yeni paradokslar yarattı o yüzden evren saçmaladı ya da big bang 2 yüzünden işler iyice sarpa sardı.

edit 2:ayrıca piramidin kenarında area 52 yazıyormuş ancak ben göremedim.son 6 bölüm trailer'daki kadar iyi olursa bu sezon favorim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Ağustos 2011; 23:27:50 >

• Şansıma tek izleyemediğim special bölüm geldi cnbc-e'de,süper bölümmüş

• son tralierda ilk başta ekranda silencio lake utah 22.04.2011 05 :22 yazıyor bu doktorun tardisdeki ekranı değilmi doktor ölüceğini görüyor biliyor bence orda ölmeyecek hala ihtimal veremiyorum.Bence bu son değil çünkü river şimdiki doktora biraz daha yaşlan demişti kütüphane bölümündeki doktora da seni hiç bukadar genç görmedim demişti demekki daha doktorun yolu var belki bir kere daha değişim geçirir,kütüphane bölümü demişken orada riverın 3 çocuğu vardı donnaya 2 çocuk düşüyordu acaba orası riverın istediği ama hiç ulaşamadığı yermi acaba oranın yapımında doktorda mı yer aldı merak ediyorum.Biz daha bu kütüphanenin çok ekmeğini yeriz gibi geliyor.Birde yeni fark ettim bu riverin kolundaki zamanda yolculuk aleti bir zaman ajanının kolundan alınmış acaba o ajan yüzbaşı jack olabilir mi?
    Evet doktoru pek çok kişi sevmiyor.İçindeki tutarsılıklar felan saçma geliyo insanlara ama bir yerdede insan bıkıyo dizilerden. dizilerin anlatacakları bir şey kalmadı aşk ,savaş,dram hepsi hertürlü işlendi bu dizi ise hiç değilse farklı birşey vaad ediyor hayal gücü,bilimkurgu,paradokslar işte o yüzden seyrediyorumİnsanın kafası dağılıyo hergün bir diğer günün aynı.bazen şöyle önüme bir kulübe çıksada gitsem diyo insan.
    Bu sezon bence bomba olacak böyle giderse bu dizi bir 10 yıl daha yürür.

• 6.sezon devam etse artık bir ya, meraktan çıldırcam artık
    Trailerlar çok güzel görünüyor
  • @Pentacle*
    Eylül'de devam edecekti galiba.
  • trailer gerçekten çok iyi haklısın pentacle.bbc ekibi işini biliyor.ayrıca eylül değil de 27 ağustos diye hatırlıyorum ben

@pasamu:

biz o ekranı geçen trailer'da da gördük zaten.trailerlar o kadar detay dolu ki insan fark edemiyor,geçen sefer görmemen doğal.misal ben de ilk trailer'da da olan kovarian'ın göz bandını takmış vikingli yaratığı fark etmemiştim,şimdi gördüm.evet,doktor tardis ekranından öleceği yere ve zamana bakıyor.herkes kütüphane bölümündeki 3 çocuğa fena takmış durumda ancak o bölümü de kimse dikkatli izlemiyor.orada 2 tane çocuk(tipleri sürekli aynı olanlar)+CAL var.yeni bir çocuk yaratılmıyor yani.bir de river-jack tahmini güzel olmuş çünkü moffat vakti zamanında "river-jack ikilisi karşılaşsa çok güzel olur." demişti ve jack'i 7. sezonda döndürmeye çalışıyorlar şimdilik.bir de büyük ipucu.doktor'un ilk bölümde ölürken giydiği gömlek ve papyon bu trailer'dakinden daha farklı ki bu trailer'da silencio gölü'ne(gölün ismi de güzel olmuş) gittiğini biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 5 Ağustos 2011; 4:14:00 >

• Evet 27 Ağustos'ta başlayacakmış

Yüzlerce teori dolaşıyor internette 6.sezonla ilgili

Bu arada Doctor Who Türkiye'de papyon ve gömleğin rengi farklı konuşması geçmiş ama trailerlarda nerede ben göremedim.

edit. buldum

Normal hali

Doctor Who (2005-    ) | 12. Sezon Bitti

Trailer

Gömleğin rengi mavi . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 5 Ağustos 2011; 4:49:26 >

• eylül de başlamıyomuydu dizi ağustosta ise bu sevindirici bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

eylül de başlamıyomuydu dizi ağustosta ise bu sevindirici bir haber

27 Ağustos
  • Şincik:

Eski sezonlarda David Tennah olanlı bir bölümde Doctor dan bir kız üretilmişti. Sonra o kız bölüm sonunda gitmişti bi uzay mekiğine binerek.

O kıza ne oldu, ne zaman dönecek, ya da dönecek mi?

• Ben hala Melody'nin yani River'ın Doctor'un kızı olduğunu düşünüyorum. Ama River ve Doctor ileride ilişki yaşayacağı için erken saatte yayınlanan dizide ensest ilişki olma ihtimali çooook düşük olduğundan imkansız gibi bir düşünce.
  • @b.s.s.

o kız kendi çapında takılıyordur şimdilik,matt smith döneminde de göreceğimizi düşünmüyorum çünkü moffat'ın yarattığı bir karakter değil+russell davies döneminden kalma bir karakter,bu sezonlarda moffat'ın imzası çok fazla.yavaş yavaş etkisi azalınca gözükmeye başlar.bundan sonraki doktor da görebiliriz belki.

@le parle

bu dizi cumartesileri ingilizler 5 çayını içerken yayınlanıyor.yani bazı aşırı sahneler(jack'in doktor'u öpmesi) ve aşırı yaratıklar(ağlayan melekler,silence) gördük ama o kadar da ileri gidilmez yahu

bir de 4. sezon 6. bölümde akın gazi diye bir türk oynamış

• İngiliz dizilerini sevmem çünkü oyuncular çok yapmacık duruyo sempatiklik olmuyo. Ancak bu diziyi bi ara çok izlerdim tabi bundan önceki doktor rolünü yapan kişi ve sarı saçlı bi kadın vardı o 2 kişi çok iyiydi hem yüzlerinde bi sempatiklik falanda vardı çok iyi rol yapıyolardı. Kısaca bu 2 karakter sıcaktı. Onlar gitti artık bende izlemiyorum. Neden devamlı karakter değiştirme gereği duyarlarki. İnsan alışamıyo zaten yeni doktorun tipide buz gibi bu dizi benim için bitmiştir.

• river song kesin bir şeye bağlanacak 5. sezonda daleki öldürürken psikopat gibi merhamet diye bağırtarak öldürmüştü.Zaten ona güvenmeyin diye bolca söylendi belki başka bir evrenden felan çıkar aslında bu başka bir evrende doktorun kızıdır .sadece bu evrendeki song rory amy ikilisinin kızıdır.bu evrendekini arada yok etmişlerdir yerine öbür evrendeki song gelmiştir türk filmlerindeki gibi çıkar ben senin kızınım aslında evlendiğin kadın amy nin kızı çoktan öldü sende ölünce ben senin yerini alcam , en birinci ben olcam diye kötü kahkahalar felan atar belli olmaz

hani bu songun halisülasyon gösteren ruju varya arasıra doktoru öpüp doktoruda büyülüyo gözünü boyuyor olabilirmi acaba diye düşünüyorum.bence ilerde doktoru öldürdü kendini affettirmek içinde doktorun işlerine bakıyo ağlayan meleklerin gemiyi basmasında işleri halletmek için song orduyla ordaydı.kütüphane bölümünde olayları anlamak için yine song ordaydı bence ilerde doktor yok onun yerine song bakıyo çünkü o da zaman lordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

@b.s.s.

o kız kendi çapında takılıyordur şimdilik,matt smith döneminde de göreceğimizi düşünmüyorum çünkü moffat'ın yarattığı bir karakter değil+russell davies döneminden kalma bir karakter,bu sezonlarda moffat'ın imzası çok fazla.yavaş yavaş etkisi azalınca gözükmeye başlar.bundan sonraki doktor da görebiliriz belki.

Açıkçası ben son bölümde ki asker kızın o olabileceğini düşünmüştüm. O kız kimdi ben tam çıkartamadım? Daha önce doktorla tanışmış mıydı? Yoksa Doktorun ününü duyup bu şekilde doktorla tanışmak isteyen sıradan birisi miydi?

Daha sonra karşımıza tekrar çıkacak mı acaba? Çünkü biz seninle Gama ormanlarında koştuk dedi, ama doktor hatırlamıyor. Sanırım ileri ki bölümlerde çıkacak o kız (Tabi geçmiş bölümlerde var mıydı bilmiyorum)

• o asker kız doktor'un geleceğinden birisi.ayrıca şunu da bilmek lazım,doktor'un maceralarının tamamı bize gösterilen değil.en basitinden 11. bölümde slitheen tardis'in kalbine bakıp yumurtaya dönüşmüştü,12. bölümde ise rose starlite-5 uydusuna yarışmalar için ışınlandığında "slitheen'i gezegenine bırakmıştık,ondan sonra da 1396 kyoto'suna gitmiştik.oradan ayrıldıktan sonra tardis'te sohbet ederken beni bir şey ışınladı." diyor.agatha christie'li bölümde doktor'un kral şarlken'i bir süper bilgisayardan kurtardığını görüyoruz.yani gama ormanları aslında doktor için o kadar da önemli olmayan,sıradan bir macera olabilir.hem dendiği gibi sadece 30 saniyeliğine uğramış oraya.tabii 30 saniyede cennet denen ormanı nasıl cehenneme dönüştürebildi onu anlamadım.

yeni poster

geçmiş,şimdi ve gelecek çarpışacak.

trailer'da gördüğümüz her çağdan bir parça bulunduran piramitin açıklaması bu.bu arada 50. yıla özel resmi bir vidyo yayınlandı,karma görüntülerden oluşuyor ve bizi sevindirecek nokta o görüntülerde eski doktorlar da var:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=2083955381766&oid=255076117845432&comments

eski seride 3 doktorun bir arada olduğu the three doctors ve 5'i bir yerde bölümü the five doctors vardı.bu sefer the 11 doctors yapabilirler bile.gerçi ilk doktor william hartnell ölü,hatta the five doctors'da başkası canlandırmıştı ve o sonradan canlandıran yaşıyor.2 ve 3. doktor'un yaşı elvermeyebilir,4. doktor ise şüpheli durumda.ancak diğerlerinin gelmemesini teşkil edecek bir sorun yok.

son olarak,zaman savaşı hakkında detaylı bilgi için:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 9 Ağustos 2011; 23:07:52 >

• 50.yıl özel bölümü için Christopher Eccleston'ın gelmeyeceği yönünde haberler vardı. Dilerim görürüz kendisini.

Bu arada Doctor etrafta yokken Torchwood güzel gidiyor.

DW'ya göre biraz daha sert bir dizi. İlk 2 sezonda sürekli farklı maceralar var ama 5 bölümlük 3. sezon ve devam eden 4. sezon çok iyi gerçekten.

Jack hemen hemen her bölüm farklı biçimde ölüyor. Ve her bölümde farklı birisi ile öpüşüyor.

Bir de Doctor Who sinema filmi dedikoduları vardı bir dönem. Hatta Doctor'ı Johnny Depp canlandıracak söylentileri vardı. O mesele ne oldu acaba ?

Eğer olacaksa Doctor'ı Christian Bale'in canlandırmasını isterdim. Adam zaten her şekle giriyor. Time Lord ol gel demek yeterdi heralde.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.