Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dizi nin müptelasıyım ben.cnbc-e de çıktığı ilk günden beri izliyorum ama internetim olmadığı için devam edemiyorum bütün sezonlarını izlemek istiyorum güzel kalitede nerden indirebilirim torrentten tüm sezonları istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjk

Bu dizi nin müptelasıyım ben.cnbc-e de çıktığı ilk günden beri izliyorum ama internetim olmadığı için devam edemiyorum bütün sezonlarını izlemek istiyorum güzel kalitede nerden indirebilirim torrentten tüm sezonları istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim...

öncelikle konuyu okuma bence ve sonra da googlea yazsan dizinin ismi ve sonuna torrent yazsan çıkar
    ayrıca spoilere girebilier; cpt. jack eski değil ya hala gelebilme ihtimali var onun

• gençler hangi soruyu düşündüğünüzü bilmiyorum ama düşündüğünüz soru doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 2 Ekim 2011; 17:18:02 >
  • bölüm özeti

pufffff
  • mükemmel ttnet hızı ile 2 saatde anca inen bölümü yeni izleyebildim
    Gercekden güzel bölümdü tamda beklediğim gibi fakat kafamda hala bi soru var yani millet doktor un ismini ögrense nolcak yani olan doktor a oluyor bu silence lara ne dokanıyor amaan şimdi noel e kadar nası bekliciz ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

gençler hangi soruyu düşündüğünüzü bilmiyorum ama düşündüğünüz soru doğru

cok güzel acıkdan spoiler ver içine ettin içine yani ben izledim fakat hala izlemeyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

quote:

izleyenlere bir sorum var.güzel olduğu belli de basit miydi?sadece evet veya hayır yeterli olur.

evet

aha hayallerim yıkıldıben inanılmaz karmaşık bir şeyler bekliyordum,düşük beklentiyle izlerim artık.

ama yani sen okumuşssundur baya spoiler çoğu doğru 1-2 tane şaşıracağın şey var tabi hatta çok şaşırabilirsin

ben burada paylaştığım spoiler'lar dışında bir şey okumadım,onlarda da hiç bilgi yok.heyecanlandırıcı şeyler vardı sadece.

• Ben, akşama doğru cips + kola eşliğinde izleyeceğim.
  • Sorunun ne olduğunu tahmin etmişsim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

6 sezon içerisinde ki en güzel sezonu geride bıraktık.Hal böyleyken hala gelip Russell'i bu konuda övenlere gülüyorum sadece.
    Sonuç bazılarınızı memnun etmemiştir belki ama beni fazlasıyla memnun etti.Hangimizi şaşırtmadı ki Moffat yine?
    Matt Smith'e ayrı bi parantez açmak gerekirse,her bölüm üstüne koyarak geliştiriyor kendini.5.sezonun ilk bölümüyle,6.sezon finali arasında baya kalite farkı var.Izlerken zevk aldığım nadir oyunculardan biri artık.

Amy Pond<3

Artık nasıl beklerim 7.sezona kadar bilmiyorum.

I LOVE YOU MOFFAAAAAAAT I LOVE YOU MOFFAAAAAAT

Oha en iyi sezonmu

• İyiydi güzeldi de bölüm kısaydı ve şimdi kim beklicek 1 sezon arayı

Edit= En kötü sezon finallerindendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewee1212 -- 2 Ekim 2011; 10:43:37 >
  • kafadamdaki sorular tam olarak yanıtlanmadı. sezon finali olarak bakarsak beğenmedim ben.

doktor niye kaçsın ki doctor who? sorusundan hayatı boyunca. isminde bu kadar önemli olan şey ne? şu anki en büyük soru bu kafamdaki.

ayrıca doktorun ölümden kaçış şeklini sevdim zekice olmuş aklıma gelmemişti hiç

• Final bölümü sıradan bir bölüm gibiydi sonunda ne olacağını çok rahat anladım çünkü Doktor çok gereksiz bir şekilde teselectayı gördü.Bölümde sadece beni ilk soru biraz şaşırttı başkada birşey yok
  • sorunun Doctor Who olması bilindik veya tahmin edilen bir şeydi zaten. Demekki adını söylememesi gerekiyor. Ama daha ileri bir gelecekte adını River'a söylüyor ne iş acaba?
  • spoiler tag'ı kullanın yahu.2. izleyişimde yorumlarımı yazacağım,akşama doğru olur bu da.az dizi izlemişimdir ama gerçekten izlediğim en ilginç sezon finaliydi.özellikle işlenişi bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 2 Ekim 2011; 12:15:22 >
  • Şunu fark eden yok mu ?

The fall of the eleventh
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Şunu fark eden yok mu ?

The fall of the eleventh

herkes fark etmiştirfakat şöyle bir durumu bildiğim için ben şaşırmadım:

matt smith'in 1 noel bölümlük+13 bölüm sözleşmesi kaldı.yani bir değişiklik olmassa 7. sezonun sonunda gidiyor.o yüzden o iğneleme beni o kadar şaşırtmadı.

• quote:

quote:

Şunu fark eden yok mu ?

The fall of the eleventh

matt smith'in 1 noel bölümlük+13 bölüm sözleşmesi kaldı.yani bir değişiklik olmassa 7. sezonun sonunda gidiyor.o yüzden o iğneleme beni o kadar şaşırtmadı.

Bilmiyordum bunu.Tennant'ı izlerken aldığım zevki,Matt Smith'i izlerken almaya başladım.Keşke uzatsa sözleşmesini.Devam edip etmeyeceği ile ilgili kesin bir haber var mı acaba ?

• quote:

quote:

quote:

Şunu fark eden yok mu ?

The fall of the eleventh

Bilmiyordum bunu.Tennant'ı izlerken aldığım zevki,Matt Smith'i izlerken almaya başladım.Keşke uzatsa sözleşmesini.Devam edip etmeyeceği ile ilgili kesin bir haber var mı acaba ?

maalesef yok.aslında çok mantıksız bir durum,50. yılın geldiği sene gidecek adam.öyle önemli bir sene de yeni adam getirilir mi yani?

bu arada 2011 noel bölümünün çekimlerinden 1 dakika 50 saniyelik bir kısım geldi,kamerayla çekilmiş ses yok maalesef.hayran çekimi sanırım.

kıyafetin içindeki doktor'muş.1.21'deki klasik öpüşü bitiriyor beni.

• Matt smith giderse yerine gelicek olan doctor sonuncusu olur ve dizinin sonu yaklaştı
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.