Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pasamu

petrichor du galiba tardisteki bir kapıyı açmak için kullanılan şifrelerden biriydi.doktorun ölüp ölmediğinin sonunda öğrenicez hala ölmeyecek gibi geliyor ama bakalım bu arada astronot kıyafetinin içine sokulan songun ilerde hatırlaması gerekmez mi yaptıklarını. spoiler olmasın diye söylememiş olamaz ben hala bir paradoks yaşadığımızı düşünüyorum yani bu son doktorun hiçbir planı yok gibiydi direk ölüme gidiyor son bir umut hala bir yeden çıkıp gelceğinin düşünüyorum yani kaç zarf aldı tam hatırlamıyoum ama belki başka bir zamandaki başka bir doktora daha mesaj felan yollamıştır bir anda herşey yoluna girer.

kaç tane zarf almıştı ordan ya? 3ünün gitceği yer belli zaten.

• bence bütün olayları gözden kaçırdığımız ya da dikkat edilmeyen bir detayla bağlayacaklar. daha önce görmediğimiz ya da duymadığımız birşey çıkmayacak bence. çünkü o durumda bunca zorluk çıkartan o şeyi tek bölümde yenmek güç olur.

durumlar şöyleydi ama aslında böyle böyledi sonra böyle böyle oldu o yüzden böyle böyle gibi birşey olacak.
  • Güzel bi video buldum İngilterenin kültleşmiş dizi serisi olan "Life On Mars" ve "Ashes to Ashes" in opening lerini alıp Doctor Who yapmıslar bide işin içine The Master i sokmuşlar(çünkü The Master(John Sim) Life On Mars'da başrolde oynamıştır) güzelde olmuş bakın bakalım

• ben hala geleceğe dönüşte martinin gider gitmez hemen gelişi gibi birşey bekliyorum yani ne bileyim river song tan bir hamle bekliyorum.
  • yeni bilgiler geldi,hepsi hafif hafif,açın ve heyecanlanın

-Beklendiği üzere karışık bir hikayesi yok, oldukça basit bir hikaye ama zekice anlatılmış. Çok fazla detay var ve eğlence dozu çok yüksek.
    -Teknik terimler var ama genelde hepsi yanıltmaca amaçlı kullanılmış.
    -Görsel açıdan tam bir şölen. Çok pahalı bir bölüm.
    -Bir çok soruya cevap veriyor ama 5. sezondan gelen bazı sorular yoruma açık bırakılıyor. Bununla birlikte ortaya çıkan yeni sorular da var.
    -Çok ama çok fazla özel efektli sahne var.
    -Olayların neticesi muhtemelen tartışma yaratacak. Eğer bölümü severseniz anlam çıkarmakta sorun yaşamayacaksınızdır, ama hoşunuza gitmezse her şeyi sorgulayabilirsiniz. Ama genel Doctor Who da böyle zaten.
    -Canlı Satranç'ın altında bilmediğiniz anlamlar yatıyor.
    -Doktor bir grubun 5. üyesi olabileceğini düşünüyor.
    -Wi-fi işe yarayacak.
    -Doktor'un eski görünüşü geri dönüyor.
    -Hiç beklenmedik (gerçekten beklenmedik) karakterler geri geliyor.
    -Eski bir dosta duygulu bir veda var.
    -Doktor bir göz bandı içi bir göz teklif ediyor.
    -Büyük bir sır açığa çıkıyor ve Little Britain dizisini hatırlatabilir.
    -Birinin portresi ona hiç benzemiyor.
    -Bölümün ismi Let's Kill Hitler gibi bir yanıltmaca değil. Gerçi yine de...
    -Papyonlar sadece havalı değil aynı zamanda kullanışlı.
    -A Good Man Goes To War gibi oyunun kurallarını değiştiren bir bölüm.
    -Göz bandının kullanımı açıklanıyor.
    -Muhtemelen bazı insanlar "Başından beri tahmin etmiştim" diyecektir ama binlerce sitede milyonlarca insanın teori ürettiğini düşünürsek mutlaka birilerinin aklından geçmiştir. Yine de bölümü izleyen kişi tahmin etmediğini ve sonucunda memnun olduğunu söylüyor.
    -Hatasız bir bölüm değil, ancak hırslı, zeki, özgün, şaşırtıcı, eğlenceli, görsel açıdan mükemmel, duygusal açıdan da etkileyici. Televizyondaki hiç bir şeye benzemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

nasıl yani ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

nasıl yani ya

tahminimce,

fes falan takar.eski doktorlardan birisini beklemeyin.ayrıca doktor'un isminin açıklanmasını da beklemeyin.

• quote:

quote:

quote:

nasıl yani ya

tahminimce,

fes falan takar.eski doktorlardan birisini beklemeyin.ayrıca doktor'un isminin açıklanmasını da beklemeyin.

Belki Tennant gelir

• umut fakirin ekmeği

ne güzel demiş üstat
  • quote:

quote:

quote:

nasıl yani ya

tahminimce,

Doctor'un uzun saçlı hali vardı resimlerde. Belki onun yerine eski kısa saçlı haline dönecek. Direk o aklıma geldi okurken zaten. Tennant falan beklemek hayalcilik olabilir ama eski dost olarak Rose'u görsek Donna'yı görsek ne güzel olur.

• http://awards2012.sfx.co.uk/ buyrun arkadaşlar oy verebilirsiniz bu yılki diziler hakkında Doctor Who çoğu kısımda aday
  • 13. bölüm sezon finali değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askeladd -- 29 Eylül 2011; 11:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

13. bölüm sezon finali değil mi ?

evet sezon finali
  • Final resimleri

Bide bonus Matt Smith'in çocukluk hali

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

quote:

quote:

nasıl yani ya

tahminimce,

Doctor'un uzun saçlı hali vardı resimlerde. Belki onun yerine eski kısa saçlı haline dönecek. Direk o aklıma geldi okurken zaten. Tennant falan beklemek hayalcilik olabilir ama eski dost olarak Rose'u görsek Donna'yı görsek ne güzel olur.

gormemiz nerdeyse imkansız olan ikisini söylemişsin

bu yeni saç şekli açmış doktoru

• Nostalji

• Bugünden sonra ilkbahara kadar ara mı vereceğiz şimdi?
  • aralıkta yılbaşı özel var 7.sezon sonbahar başlayacakmış ben öyle duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Bugünden sonra ilkbahara kadar ara mı vereceğiz şimdi?

Christmas bölümü olacak.Onun dışında özel bölüm varsa bilmiyorum.
  • Bizdeki diziler de böyle 4-5 ay yayınlanıp 8-9 ay ara verse nasıl olur acaba
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.