Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 24 Eylül 2011; 22:34:12 >
  • ben indirdim altyazı bekliyoruz birazdan kontrol edicem EGN Sub. cıkmışsa direk ben çevirrim daha önce hiç çeviri yapmadım ama ingilizcem iyidir fazla zor olmaz heral :D ilk size paylasirim

EDİT:ENG Sub. çıkmış çeviriye başlıyorum hadi bakalım

EDİT2:Bu ENG Sub.'ı hazırlayan ne acaip bi adammıs heryerde su acaip kısaltmalarla dolu coğunu anlamıyorum nese denemeye devam

EDİT3:Benim çevirmeme gerek kalmadi daha 3.dk daydim zaten :D soulians çeviriye başlamış %2 şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 25 Eylül 2011; 0:54:19 >

• 6x12

Eğlenceli bi bölümdü

Bölümün sonunun 6x1'e bağlanması güzeldi.(Şapka,mavi zarflar,astronot kıyafeti ve Silence)
    Her ne kadar eğlenceli bi bölüm olsada,Doktor'un kendi ölümü hakkında yaptığı konuşmalar çok dokundurucuydu.
    Tekerlemenin "You and I must die" olan kısmının aslında "Your love will surely die" olduğunu öğrendik.

6x13

Doktor,River,Amy ve Rory finalde hepsi gözbandı takacaklar.
    Doktor Gantok'a "Gitmeden önce,niye ölmek zorundayım?" diye soruyor.
    River,Kovarian ile yüzleşecek.
    Doktor : "Soru sorulduğunda sessizlik çökecek.Şimdiye kadar sessizliğin benim ölümümün olacağını hiç farketmemiştim."
    Son olarakta Dalekleri göreceğiz.

Sanırım bu gözbandı Silence'ın sembolü,ve içinde bi resim var,bu sayede unutmuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

enteresan bi bişe buldum bu end of time part 2 de gelen time lord ların lideri bi eldiven takıyordu milleti öldürüyor onla o eldivenin aynısı torchwood dada kullanıldı ölüyü diriltmek için
    bi bağlantı varmıdır acaba

Ben de ilk gördüğümde merak etmiştim ama bir bağlantısı yokmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Bu otel odasında kapalı kaldıklarında her oda kendi kabusları idi. Acaba doctorun kabusu neydi? En çok bunu merak ettim!

Ya iyi de sonunda doktor demedi mi bunlar korku değil inandığımız şeyler diye?
    Bu arada altyazı da çok hızlışmış maşşallah %80
  • quote:

ben indirdim altyazı bekliyoruz birazdan kontrol edicem EGN Sub. cıkmışsa direk ben çevirrim daha önce hiç çeviri yapmadım ama ingilizcem iyidir fazla zor olmaz heral :D ilk size paylasirim

EDİT2:Bu ENG Sub.'ı hazırlayan ne acaip bi adammıs heryerde su acaip kısaltmalarla dolu coğunu anlamıyorum nese denemeye devam

EDİT3:Benim çevirmeme gerek kalmadi daha 3.dk daydim zaten :D soulians çeviriye başlamış %2 şuan

İyi düşünceleriniz için teşekkür ederim. En azından çevirmeyi düşünmüşsünüz. Fakat dediğiniz gibi soulianis adeta pusuya yatıyor. İngilizce çeviri çıkar çıkmaz çeviriyor adam. Şimdi izlemeye başlayacağım, spoilerları okumadım.

• hayatımın en uzun bir haftası başladı.
  • Sezon finali için yayınlanan prequel(tr altyazı)

• Güzel Bir Bölümdü.

Zarfların nerden alındığını öğrendik ve Şapkayı da öğrendik.Doctor Who nun en sağlam finallerinden biri olucak bence :D
  • Bölüm harikaydı

Son bölüm gerçekten harika geçeceğe benziyor. Bölümler çok güzel bağlanmış. Çocukların düşünceleri beni çok etkiledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

ben indirdim altyazı bekliyoruz birazdan kontrol edicem EGN Sub. cıkmışsa direk ben çevirrim daha önce hiç çeviri yapmadım ama ingilizcem iyidir fazla zor olmaz heral :D ilk size paylasirim

İyi düşünceleriniz için teşekkür ederim. En azından çevirmeyi düşünmüşsünüz. Fakat dediğiniz gibi soulianis adeta pusuya yatıyor. İngilizce çeviri çıkar çıkmaz çeviriyor adam. Şimdi izlemeye başlayacağım, spoilerları okumadım.

Yalnız soulianis adam değil, Şule adında bi kızkardeşimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Yalnız soulianis adam değil, Şule adında bi kızkardeşimiz

Adam sıfatı olabilir hani. Cinsiyet olarak bakmamak lazım.

• quote:

Tick Tock, goes clock; even for the doctor

6x9'dan beri dilime dolandı :)

Bakalım doktor nasıl kurtulacak, 1 hafta bekle şimdi...
  • Harika bölümdü

Şapka ve Zarfların nereden geldiğini öğrendik,final bölümü harika geçecek gibi gözüküyor. Amy'e nolmuş öyle reklam yıldızı olmuş
  • Cük güzel bölümdü

bi an craig i cyber yapcaklar sandım ama neyse kurtulda sezon finalinede güzel bağladılar su şey ağızlı tipler yine cıktı gördükce ağız yüz yardırasım geliyor onlara

Tick, tock, goes the clock
    and all the years they fly.

Tick, tock, and all too soon
    River Song, kills The Doctor.

ne pis bi şarkıdır lan bu böyle

EDİT:AAAA AAA AAA oldum şarkıyı söylerken birden zonk etti galiba olayı çözdüm

bildiğimiz üzere bi "Silenece" bi inanış bu gözü bantlı karı Doktora senin yüzünden savaş oluyor falan bu sonsuz savaş bitleli cinsinden bişeler söyledi
    hatırlarsanız su pandorica olayında Doktor a düşman olanlar onu kapatmaya calısıp sonsuz savası bitirmeye calisiyorlardı bence onların hepsi bu "Silence"dene şeye inandıkları için böle bişeye kalkışdılar
    bundan şöyle bi sonuç cıkarabiliriz bu "Silence" inanışını her kim cıkardıysa Doktorun sağlam düşmanlarından biri milleti Doktorun savaş getirdiğine inandırıp onu öldürtmeye calısıyor hatırlarsanız Doktor a yardım eden bi "Sontaran" vardı amy yi kurtarırken ama pandorica'yı kapatmaya gelenlerde de "Sontaran" lar vardı biri içerden milleti örgütlüyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 25 Eylül 2011; 17:30:54 >

• eğer ilk soru ''doctor who ?'' gibi birşeyse doktorun hep merak ettiğimiz gerçek ismini de öğreniriz belkide.
  • Muhteşemdi.

Nasıl geçecek bir hafta şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

eğer ilk soru ''doctor who ?'' gibi birşeyse doktorun hep merak ettiğimiz gerçek ismini de öğreniriz belkide.

O zaman dizinin adının Doctor Who olmasının bir esprisi kalmaz ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

eğer ilk soru ''doctor who ?'' gibi birşeyse doktorun hep merak ettiğimiz gerçek ismini de öğreniriz belkide.

O zaman dizinin adının Doctor Who olmasının bir esprisi kalmaz ki.

aslında dizinin adının bu olmasının sebebi,

isminden ziyade onun karakteriyle ilgili.her doktor'un farklı karakteristik yapısı var,isminin böyle konmasının iki sebebinden birisi bu.öbürü de zaten "i'm the doctor." lafına cevap olarak sürekli "doctor who?" denmesi.isminin gizlenmiş olma sebebi biraz da zaman lordu akademisi'nden kaynaklanıyor.

• petrichor du galiba tardisteki bir kapıyı açmak için kullanılan şifrelerden biriydi.doktorun ölüp ölmediğinin sonunda öğrenicez hala ölmeyecek gibi geliyor ama bakalım bu arada astronot kıyafetinin içine sokulan songun ilerde hatırlaması gerekmez mi yaptıklarını. spoiler olmasın diye söylememiş olamaz ben hala bir paradoks yaşadığımızı düşünüyorum yani bu son doktorun hiçbir planı yok gibiydi direk ölüme gidiyor son bir umut hala bir yeden çıkıp gelceğinin düşünüyorum yani kaç zarf aldı tam hatırlamıyoum ama belki başka bir zamandaki başka bir doktora daha mesaj felan yollamıştır bir anda herşey yoluna girer.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.