Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doctor Who (2005-    ) | 12. Sezon Bitti
    bu nasıl bir fotoğraf?
  • Bu otel odasında kapalı kaldıklarında her oda kendi kabusları idi. Acaba doctorun kabusu neydi? En çok bunu merak ettim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

quote:

su amy yi kaçıran karının göz bandından var herkezde dikkatinizi çekerim

sesizlik yaratıklarını (isimlerini unuttum) unutmamak için takıyor olabilirler

ben onlara şey ağızlı diyorum burda söylemeyim ama dediğin doğru olabilir gördüğünü kaydediyodur belki

o göz bantlarının altında bir silence fotoğrafı olduğu düşünülüyor,bu sayede hiç unutmuyorlar şekillerini.

ayrıca evet,2012 sonbaharı.önceki sayfalarda da yazmıştım,amaçları sanırım 50. yıl için doctor who açlığı oluşturmak.ve üstüne üstlük 7. sezonda da tıpkı şimdi olduğu gibi ortada bir ara vermeyi düşünüyorlarmış.allah'tan bu ara verme muhabbeti kesin değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

7. sezonun başlama tarihi 2012 sonbaharı,6. sezonun ikiye bölünmesinin sebebi ise muhtemelen arayı 1 seneden fazla tutmamak.ayrıca noel özel bölümünün kadrosu ve konusu açıklandı.kadroda konuk olarak claire skinner,alexander armstrong,arabella weir veee... black books'tan bill bailey(manny) varolaylar 2. dünya savaşı londra'sında geçiyor veee... bölüm narnia günlükleri kitabı aslan,cadı ve dolap'tan esinlenilerek yazılmış.sanırım a christmas carol'dan bile güzel bir noel bölümü bizleri bekliyor.

2012 sonbahar mı?O zamana kadar dizi unutulur ya o kadar ara yaparlar mı?Bu sezon benim bildiğim 13 bölüm olacak, son 2 bölüm kaldı.Kaç tane özel bölüm olur bilmiyorum ama 7. sezona 1 yıl daha var olmuş oluyor bu tarih hesabına göre :)

Umarım böyle birşye yapmazlar, adam gibi ilkbaharda başlatın işte :) Zaten sezonda 13 bölüm var, neyi çekemiyolar bu kadar uzun süre....

evet çekemiyorlar.bir bölümün çekimi 1 ay,bazen ondan bile uzun oluyor.biz düz hesap 1 ay desek adamlar 1 sezon için 13 ay boyunca sette oluyorlar.çok zor iş.

quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Bu otel odasında kapalı kaldıklarında her oda kendi kabusları idi. Acaba doctorun kabusu neydi? En çok bunu merak ettim!

doktor'un korkusu,

muhtemelen tardis'in ölümü.çünkü hatırlarsanız 1. sezon finalinden öğrendiğimiz üzere doktor öldükten sonra tardis'te yavaşça ölmeye başlar.yani bir nevi dolaylı yoldan da olsa kendi ölümünden korkuyor.doktor odanın kapısını açtığında içeride çalan şey cloister çanı idi.ayrıntılı bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: B.S.S.

Bu otel odasında kapalı kaldıklarında her oda kendi kabusları idi. Acaba doctorun kabusu neydi? En çok bunu merak ettim!

quote:

doktor'un korkusu,

muhtemelen tardis'in ölümü.çünkü hatırlarsanız 1. sezon finalinden öğrendiğimiz üzere doktor öldükten sonra tardis'te yavaşça ölmeye başlar.yani bir nevi dolaylı yoldan da olsa kendi ölümünden korkuyor.doktor odanın kapısını açtığında içeride çalan şey cloister çanı idi.ayrıntılı bilgi için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 23 Eylül 2011; 22:35:37 >

• Rory'nin elinden cikan silaha noldu ? ben bian su astronot giysisiyle Doctor'u vuranı o sandım

• acaba 2012 ye kadar özel bölüm felanda mı olmayacak açlıktan ölürüz .

• 6x11

Güzeldi fakat artık olaylar sıradanlaştı gibi. Hep Amy'nin başına birşey gelir ölmek üzeredir ve doktor onu kurtarır.

Biraz daha renk katmaları lazım senaryoya. Ama görünüşe göre doktor artık tek başına umarım diziye renk gelir.
  • Dizi'nin cekimleri uzun sürüyor çünkü:Dizi "Yeşil Arkaplan" kullanılmadan cekiliyor yani hangi gezegendelerse misal ingiltere su uzayda olan onun sette kurup üzerinde oyunuyolar oyuzden tabi bi hayli uzun sürüyo
  • quote:

Rory'nin elinden cikan silaha noldu ? ben bian su astronot giysisiyle Doctor'u vuranı o sandım

Aynen ben de o konuyu merak ediyorum. Hani bazı sahnelerde kullansa iyi olur. Tabi bilmediğimiz bir şekilde tekrar insan olmadıysa.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Rory'nin elinden cikan silaha noldu ? ben bian su astronot giysisiyle Doctor'u vuranı o sandım

Aynen ben de o konuyu merak ediyorum. Hani bazı sahnelerde kullansa iyi olur. Tabi bilmediğimiz bir şekilde tekrar insan olmadıysa.

İnsan oldu, benim hatırladığım kadarıyla o yaşanan olayları hiç yaşanmamış gibi ayarladı doctor; geçmişe gidip geleceği baştan mı yazdı birşeyler yaptı :) Tam hatırlayamadım şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

İnsan oldu, benim hatırladığım kadarıyla o yaşanan olayları hiç yaşanmamış gibi ayarladı doctor; geçmişe gidip geleceği baştan mı yazdı birşeyler yaptı :) Tam hatırlayamadım şimdi...

Evren baştan yazıldı gerçi evet evren baştan yazıldıysa insan olmuştur. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: intella

6x11

Güzeldi fakat artık olaylar sıradanlaştı gibi. Hep Amy'nin başına birşey gelir ölmek üzeredir ve doktor onu kurtarır.

Biraz daha renk katmaları lazım senaryoya. Ama görünüşe göre doktor artık tek başına umarım diziye renk gelir.

sen bu olanlara sıradan diyorsan ilk 4 sezona nasıl katlandın merak ediyorum.

• quote:

quote:

6x11

inanır mısın en ufak bir fikrim yok.

• quote:

quote:

quote:

6x11

ilginç.başladık bari sonunu görelim mantığıyla izledin galiba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

6x11

ilginç.başladık bari sonunu görelim mantığıyla izledin galiba.

Açıkçası şimdiki baktığım yönden bakmadım. Tüm sezon elimdeyken 2 bölüm arasındaki farkı yada benzerlikleri anlamak zor. Ama her hafta bir tane bölüm bekleyince insan uyanıyor.

• Hem eskiden kalma bir düşman -Cybermanler- hem de okuduğuma göre bölümün son on dakikası finalle ilişkili olacağından acayip merak ediyorum bu günkü bölümü.
  • her zaman ki gibi sabredemiyorum ve canlı canlı izleyecem
  • enteresan bi bişe buldum bu end of time part 2 de gelen time lord ların lideri bi eldiven takıyordu milleti öldürüyor onla o eldivenin aynısı torchwood dada kullanıldı ölüyü diriltmek için
    bi bağlantı varmıdır acaba
  • güzel bir bölümdü özellikle sonu harikaydı

ağır spoiler gerçi her yerde yazıyordu ama olsun

riverın astronot olduğu kesinleşti hem de yaşlı haliyle

ayrıca

doktorun kovboy şapkasını ve mavi zarfları nerden aldığını da öğrendik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi AT -- 24 Eylül 2011; 22:02:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

güzel bir bölümdü özellikle sonu harikaydı

ağır spoiler gerçi her yerde yazıyordu ama olsun

riverın astronot olduğu kesinleşti hem de yaşlı haliyle

ayrıca

doktorun kovboy şapkasını ve mavi zarfları nerden aldığını da öğrendik

Şu canlı izlediğin linkleri bana da pm ile atsan? Ben her hafta beklemek zorunda kalıyorum, düştüğü gibi altyazısız izliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.