Bildirim
Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (28. sayfa)
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
doktor'un korkusu,
ayrıca,
bu arada ortalıkta 7. sezondaki yardımcıların kimler olacağı hakkında cidden çok fazla spoiler var.aslında ben bunun hakkındaki ilk spoiler'a kazara baktım,artık bakmak istemiyorum ama girdik bir kere bunun içine,bari sadece bunun hakkındaki spoilerlara bakayımdiğer olası iki durum şu:
gene ayrıca ciddi bir spoiler(bence açın)
hocam aynı yerden mi bakıyoruz yazacaklarımın aynısı
-
Bu Gallifrey Base neymiş yahu.
Spoilerları okuyup bölümleri izlemesen de olur heralde. -
-
acaba doctorun ölümünü son bölümde değilde , extra bölümlerde mi finale kavuşturacaklar ? The end of time gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: Trust Me
quote:
doktor'un korkusu,
ayrıca,
bu arada ortalıkta 7. sezondaki yardımcıların kimler olacağı hakkında cidden çok fazla spoiler var.aslında ben bunun hakkındaki ilk spoiler'a kazara baktım,artık bakmak istemiyorum ama girdik bir kere bunun içine,bari sadece bunun hakkındaki spoilerlara bakayımdiğer olası iki durum şu:
gene ayrıca ciddi bir spoiler(bence açın)
hocam aynı yerden mi bakıyoruz yazacaklarımın aynısı
valla ben doctorwho.gen.tr'ye bakarım,ara ara da gallifrey base'e,ara ara diyorum sebebi aşağıda:
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
Bu Gallifrey Base neymiş yahu.
Spoilerları okuyup bölümleri izlemesen de olur heralde.
sivri zekanın birisi 7. bölümden 1 gün önce river'ın kimliğini çözmüştü(isim teorisiyle beraber) ve ben de onu okumuştum.o günden beri pek bakmıyorum,aşırı zeki insanlar da mevcut bölümün zevki kalmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Stephie
daha önce de yazmıştım:
quote:
Orijinalden alıntı: vefaliriza
acaba doctorun ölümünü son bölümde değilde , extra bölümlerde mi finale kavuşturacaklar ? The end of time gibi
olabilir.çünkü bazı yerlerde 7. sezon olmayacağı,david'in gidişindeki gibi birkaç özel bölümle geçiştirileceği yazıyor(ki doğru muhtemelen).sonra da 8. sezon geliyor,o da dizinin 50. yılı ve
bu arada ekşi'de bu bölüm hakkında birisi uzunca bir entry yazmış,şu 2 paragrafı gerçekten bölümü benim için rory açısından özetliyor:
river'dan sonra en sevdiğim yardımcı oldu rory.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 19 Eylül 2011; 7:36:18 >
-
7.sezon 2012'de ekranlarda olacak,ama sezon biraz daha geç başlayacak.(6.sezon 23 Nisan'da başlamıştı)
Bu süreçte 4 tane özel bölüm olacak ki bence bu iyi bi haber,örneğin Dexter dizisini göz önüne alırsak sezon arası yaklaşık 8-9 ay oluyor.
ohnotheydidnt.livejournal.comDoctor Who airing a full season in 2012 after all!!!http://ohnotheydidnt.livejournal.com/62174760.html
Moffat'ın röportajında verdiği cevaplara bakarsanız,BBC'nin her bölüm 10 milyon izleyicisi olan bi diziye,böyle ara vermesine müsade etmesinin saçma olacağını,hatta 2012'de daha fazla bölüm olacağını söylüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -YaLan-
7.sezon 2012'de ekranlarda olacak,ama sezon biraz daha geç başlayacak.(6.sezon 23 Nisan'da başlamıştı)
Bu süreçte 4 tane özel bölüm olacak ki bence bu iyi bi haber,örneğin Dexter dizisini göz önüne alırsak sezon arası yaklaşık 8-9 ay oluyor.
ohnotheydidnt.livejournal.comDoctor Who airing a full season in 2012 after all!!!http://ohnotheydidnt.livejournal.com/62174760.html
Moffat'ın röportajında verdiği cevaplara bakarsanız,BBC'nin her bölüm 10 milyon izleyicisi olan bi diziye,böyle ara vermesine müsade etmesinin saçma olacağını,hatta 2012'de daha fazla bölüm olacağını söylüyor.
Bu süper haber. En azından devam edecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Username-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 20 Eylül 2011; 17:23:46 >
-
quote:
6. sezonda dönen olaylar hakkındaki çok mantıklı ve %100 tutacak teorim:
-
quote:
Orijinalden alıntı: EtkisizEtken
sorunu anlamadım.
bu arada palyaço amerikan filmlerinde bir korku öğesidir,hatta benim bile palyaçodan bazen ürken arkadaşlarım var. -
Arkadaşlar konuyu açan üyenin süresiz uzaklaştırılması nedeniyle konuyu ben aldım bakın bakalım nası olmuş -
quote:
Orijinalden alıntı: TheAndromeda
Arkadaşlar konuyu açan üyenin süresiz uzaklaştırılması nedeniyle konuyu ben aldım bakın bakalım nası olmuş
hocam eline sağlık böyle daha derli toplu olmuş -
quote:
quote:
sorunu anlamadım.
bu arada palyaço amerikan filmlerinde bir korku öğesidir,hatta benim bile palyaçodan bazen ürken arkadaşlarım var.
-
quote:
quote:
quote:
sorunu anlamadım.
bu arada palyaço amerikan filmlerinde bir korku öğesidir,hatta benim bile palyaçodan bazen ürken arkadaşlarım var.
neye inanan?
şu an dünya üzerindeki en büyük iletişimsizlik örneğini sergiliyoruz.
andromeda ellerine sağlık fakat river song'u oynayan kadının adı yanılmıyorsam alex kingston,bu arada tanıtımı kendin yaptıysan çok güzel olmuş.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sorunu anlamadım.
neye inanan?
andromeda ellerine sağlık fakat river song'u oynayan kadının adı yanılmıyorsam alex kingston,bu arada tanıtımı kendin yaptıysan çok güzel olmuş.
tanıtımın bir kısmı alıntı birkısmı benim river ın ismi konusunda biraz gidip gelmişdim :D dedim marka olanla aynıdır heralde hemen düzeltiyim
Not:eklemek istediğiniz bişiler olursa bana özelden ulaşabilirsiniz bilgi,imza,site vb.
-
12. bölüm ortası gibi bir andan itibaren final bölümüne bağlanacakmış,final zannettiğimiz gibi tek bölümlük değil yani.13. bölüme ait meraklandırıcı,ufaktan spoiler'lar(okuyun bence):
bana ait değil,radio times'ın bölüm hakkında yazdığı bir yazıdan arkadaş aklında kalanları çevirmiş.açık kalan sorular cevaplanacakmış,bölümün güzel olduğuysa izleyiciye göre değişir denmiş.yani bir the god complex veya the doctor's wife gibi istisnasız herkesin beğeneceği bir bölüm yok.sebebiyse şu,moffat işlerin asıl bundan sonra başladığını söylemiş.bunlar ısınma turlarıydı yani,asıl şimdi dizinin kendisi ve karakterler istediği gibi olmuş,değişimden hoşlanmayacak insanlar memnun olmayabilir yani.bu işin dahası da gelecekse ben kalp krizi geçiririm artık,ruh hastası bu adam.
edit:düzeltmem geldi,12. bölümün son 10 dakikası finalle bağlantılıymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 20 Eylül 2011; 22:24:52 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
sorunu anlamadım.
neye inanan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 21 Eylül 2011; 0:18:30 >
-
Bu arada Torchwood izlemeye başladım supernaturalsal bi tarzı var hatta bi bölümde supernaturalde de aynı bölüm vardı nerdeyse (torchwood s01e06 supernaturaldakini hatırlamıyorum ama vardı) -
quote:
Bu arada Torchwood izlemeye başladım supernaturalsal bi tarzı var hatta bi bölümde supernaturalde de aynı bölüm vardı nerdeyse (torchwood s01e06 supernaturaldakini hatırlamıyorum ama vardı)
Güzel dizidir o ilk 2 sezonu biraz ağır, sıkabilir ama 3. ve 4. sezonu muhteşemdir tavsiye ederim ben 4. sezonu bitirdim 5i bekliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X