Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyazıyı bekliyorum bakalım. Aslında İngilizce altyazı ile izlememek için kendimi zor tutuyorum ama bekleyebilirim sanırım.
  • Başlarında, ortalarında , sonunda ise oldum.
  • Yapmayın şunu kardeşim,yapmayın yaa,her bölüm salya sümük izlemek zorunda mıyız!!

Açıkçası böyle güzel bi bölüm beklemiyordum.Geçen hafta ki bölümden daha güzel bi bölümdü finali itibariyle.Ayrıca bana kalırsa daha duygusal bi bölümdü,Doktor'un üzülmesini sindiremiyorum bi türlü,Doktor'un Amy'e yaptığı konuşma çok duygusaldı.En çokta Amy'mi göremeceyeğim artık ona üzülüyorum.

Şakasına "Seni kovuyorum" dedi Amy'e,bölüm sonunda da kovdu,tek güldüğüm nokta burasıydı bölümde.

Doktor'un odasını neden göstermediklerini anlamadım,belki de bölüme başlamadan önce en çok merak ettiğim parçaydı Doktor'un korkusu.

Bu arada haftaya Cybermen var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 18 Eylül 2011; 1:29:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

Yapmayın şunu kardeşim,yapmayın yaa,her bölüm salya sümük izlemek zorunda mıyız!!

Açıkçası böyle güzel bi bölüm beklemiyordum.Geçen hafta ki bölümden daha güzel bi bölümdü finali itibariyle.Ayrıca bana kalırsa daha duygusal bi bölümdü,Doktor'un üzülmesini sindiremiyorum bi türlü,Doktor'un Amy'e yaptığı konuşma çok duygusaldı.En çokta Amy'mi göremeceyeğim artık ona üzülüyorum.

Şakasına "Seni kovuyorum" dedi Amy'e,bölüm sonunda da kovdu,tek güldüğüm nokta burasıydı bölümde.

Doktor'un odasını neden göstermediklerini anlamadım,belki de bölüme başlamadan önce en çok merak ettiğim parçaydı Doktor'un korkusu.

Cyberman falan deyince bak heyecanlandım.
    Diğer evrenden gelseler yanlarında Rose da gelse savunma için ya da tutsak olarak falan güzel olur da hayal işte.

• 11.bölüm Türkçe altyazı geldi.
  • Yarın izlicem,şimdi zevki çıkmaz hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 18 Eylül 2011; 4:42:10 >
  • Heyecanlı ama bir o kadar da üzücü bir bölümdü.
    Amy'nin ayrılmasına üzüldüm keşke bir sezon daha kalsa dizide ama belli mi olur karşımızada her an çıkabilirler.
  • wikipedia season 7 ile ilgili açıklamada

Karen Gillan and Arthur Darvill will also appear.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

Yapmayın şunu kardeşim,yapmayın yaa,her bölüm salya sümük izlemek zorunda mıyız!!

Cyberman falan deyince bak heyecanlandım.
    Diğer evrenden gelseler yanlarında Rose da gelse savunma için ya da tutsak olarak falan güzel olur da hayal işte.

bölümün konusu;

bir mağazanın altında yatan cybership'i uyandırmaya çalışan cybermat'in doktor ile olan mücadelesi.5x11'den craig ve sophie'de var.

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

wikipedia season 7 ile ilgili açıklamada

Karen Gillan and Arthur Darvill will also appear.

bu durum çok garip çünkü(bayağı ağır spoiler)

bazı arkadaşlar "amy sezon sonu melody'ye bakmak için ayrılıyor.arthur ölecek." spoiler'larını verdiğimi hatırlar.bunlar kesindi.fakat birkaç gün önce de başka kesin olduğu söylenen bir spoiler geldi.onda da karen'ın devam edeceğini,arthur'un ise başka bir projesi yüzünden birkaç bölüm sonra katılacağı yazıyordu.o proje de ingiliz devlet tiyatrolarındaki bir shakespare komedisiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

bazı arkadaşlar "amy sezon sonu melody'ye bakmak için ayrılıyor.arthur ölecek." spoiler'larını verdiğimi hatırlar.bunlar kesindi.fakat birkaç gün önce de başka kesin olduğu söylenen bir spoiler geldi.onda da karen'ın devam edeceğini,arthur'un ise başka bir projesi yüzünden birkaç bölüm sonra katılacağı yazıyordu.o proje de ingiliz devlet tiyatrolarındaki bir shakespare komedisiymiş.

hocam nerden geliyor bunlar

eğer 2.spoiler dogruysa

• geçen bölüme kıyasla muhteşem bir bölümdü. geçen bölümü beğenmedim bende.

11. bölüm, 11. doktor, 11 numaralı oda, içeride tardisin sesi ve do not disturb yazısı. doktorun yüzündeki garip ifadeyide ekleyince aklıma tardisin bir vücuda girdiği bölüm geldi

herhalde şu dizide en çok koyan sahnelerden biri doktorun yol arkadaşlarını bıraktıktan sonra tardiste tek başına kaldığı sahnedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

hocam nerden geliyor bunlar

eğer 2.spoiler dogruysa

Doğruysa harbiden

• Doktor korkusuyla yüzleşmedi ? Palyaço kim içindi onuda çok merak ettim,Amy-Rory nasıl gider ya bıktım artık şu oyuncu değiştirmelerinden Haftaya Craig ve Cyberman var iyi bari

• devam etmeseler daha iyi olurdu yani o kadar çok tardiste zaman geçirdiler ki nereyse ikiside zaman lordu olacak.
    ama benim kafama takılan başka birşey var doktor tardisin kontrolünü kaybetmeyemi başladı ikidir ora diyo başka bir yerde kendilerini buluyorlar.Birde önceden doktor olaylara müdahil olurdu direk ben doktorum diye girmezdi.cebinden psişik kağıtmıdır ismini tam hatırlayamadığım bir şeyi çıkartır kendini farklı tanıtırdı. etrafdakilerde sorardı ne doktoru diye acaba doktor ünlü oldu herkes tanıdığı için mi sormuyor. yok önceden bağları felan mı var düşünüyorum yani doktor ölecek minatorda doktoru iyi kötü tanıyor(ölmeden önce söylediği cümleden tahmin ettim) acaba geçmişteki vicdan azaplarından kurtularak ölüme felan mı hazırlanıyor anlamış değilim.

ama bölüm güzeldi ez azından sonu güzeldi.ama çok hızlı ilerliyor sanki bir anda düşüyorlar bir anda olaylar olaylar moduna giriyorlar daha karakterler arasındaki iletişimi yeterince göremeden dizi bitiyor.

• Bölüm iyi sayılabilecek bir bölümdü. Sonu biraz duygusaldı, özellikle en son sahnesi... Doktor'un Tardis'te "yeniden" yalnız kaldığı sahne... Diğer bölümün fragmanına bakılırsa yine Doktor'un ölümüyle ilgili bir şey göremeyecek gibiyiz. Her şeyi son bölüme nasıl sığdıracaklar acaba?

• Doktor'un korkusu neydi acaba ? Odasının kapısını açtığında Tardis'in sesi geldi. Tardis'ten mi korkuyor bu ?
  • doktor'un korkusu,

muhtemelen tardis'in ölümü.çünkü hatırlarsanız 1. sezon finalinden öğrendiğimiz üzere doktor öldükten sonra tardis'te yavaşça ölmeye başlar.yani bir nevi dolaylı yoldan da olsa kendi ölümünden korkuyor.doktor odanın kapısını açtığında içeride çalan şey cloister çanı idi.ayrıntılı bilgi için

ayrıca,

amy'nin "sen neye inanıyorsun?" sorusunu cevapsız bırakması ve minotaur tarafından ele geçirilememesinin sebebi doktor'un kendi halkının tanrısı gibi bir şey olması.ayrıca sadece dini inanç olması gerekmez,herhangi bir şey de olabilir demişti(şans,komplo teorileri vs.),doktor'un herhangi bir inancı da yok.

bu arada ortalıkta 7. sezondaki yardımcıların kimler olacağı hakkında cidden çok fazla spoiler var.aslında ben bunun hakkındaki ilk spoiler'a kazara baktım,artık bakmak istemiyorum ama girdik bir kere bunun içine,bari sadece bunun hakkındaki spoilerlara bakayımdiğer olası iki durum şu:

amy-rory ikilisi tam zamanlı yardımcılığı bıraktı.7. sezonda ara ara gelecekler.martha misali.
    öbürü ise beni çok heyecanlandıran bir ihtimal.zaman değişecek,zamanları ters akmayacak ve river-doktor ikilisini göreceğiz.

gene ayrıca ciddi bir spoiler(bence açın)

hatırlarsanız doktor bu sezonun ilk bölümünde "1103 yaşındayım." demişti.bbc'nin resmi doctor who sitesine göre 11 ile 12. bölüm arasında doktor'un perspektifine göre 200 sene geçmiş olacak.yani 200 yıl daha yaşlı bir doktor göreceğiz.yani yavaş yavaş ilk bölümdeki durum gerçekleşmeye başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 18 Eylül 2011; 18:25:44 >

• Ya bıktım şu oyuncu değiştirmelerinden
  • Doctor Who 6x11 bölümünden çok hoşuma giden kısım

Uzaylı:Masumların kanına bulanmış antik bir yaratık.Sonsuz hareketli bir labirent içinde uzayda sürükleniyor.Böyle bir yaratık için ölüm bir armağan olurdu.
    Doctor:O zaman bunu kabul et ve iyi uyu.
    Uzaylı:Kendimden bahsetmiyordum.

Doctor Who'da bana göre The End Of Time'ın sonundan sonraki en güzel bölüm sonuydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcskn -- 18 Eylül 2011; 19:50:28 >
  • Tennat zamanındaki bölümleri hatırlattı bana

Doktor Yine Yanlız Kaldı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.