Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

Bu arada Torchwood izlemeye başladım supernaturalsal bi tarzı var hatta bi bölümde supernaturalde de aynı bölüm vardı nerdeyse (torchwood s01e06 supernaturaldakini hatırlamıyorum ama vardı)

Güzel dizidir o ilk 2 sezonu biraz ağır, sıkabilir ama 3. ve 4. sezonu muhteşemdir tavsiye ederim ben 4. sezonu bitirdim 5i bekliyorum

5.sezon 2013te galiba.doctor who nun 50.yılı oldugu için mi neymiş. buyuk ıhtımal 2 dızı baglantılı olacak zaten jackde gelecekmiş dwye 7.sezon

• quote:

quote:

Bu arada Torchwood izlemeye başladım supernaturalsal bi tarzı var hatta bi bölümde supernaturalde de aynı bölüm vardı nerdeyse (torchwood s01e06 supernaturaldakini hatırlamıyorum ama vardı)

Güzel dizidir o ilk 2 sezonu biraz ağır, sıkabilir ama 3. ve 4. sezonu muhteşemdir tavsiye ederim ben 4. sezonu bitirdim 5i bekliyorum

s1e11de uzaylı fight clubu yapılmış resmen çok hoş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

quote:

quote:

Aaa son bölümde buna inan çıkmış mıydı?

sorunu anlamadım.

bu arada palyaço amerikan filmlerinde bir korku öğesidir,hatta benim bile palyaçodan bazen ürken arkadaşlarım var.

Aaa son bölümde buna inanan çıkmış mıydı?
    hani herkesin inancı olan odalar vardı filan

neye inanan?

şu an dünya üzerindeki en büyük iletişimsizlik örneğini sergiliyoruz.

andromeda ellerine sağlık fakat river song'u oynayan kadının adı yanılmıyorsam alex kingston,bu arada tanıtımı kendin yaptıysan çok güzel olmuş.

:D birader son bölümde odalar filan yok muydu herkes inandığı şeyi görüyodu hani amy doctora inandığı için minitor onu istiyodu filan hani o metinde de sessizlik bi dini inanç gibidir filan dediği için o sessizliğe inanan var mıdır acaba diye sormuştum belki görmemişimdir filan diye

ha hocam şimdi anladımzannetmiyorum,sonuçta onlar unutulabilen şeyler.

• Doctor Who, Space & Time - Comic Relief Specials 2011
    izlememişm ben yeni farkediyorum beyler izlemeyen varsa söyleyim de. 6dklık ama çok hoş

6.0 Red Nose Day Time - Özel Bölüm
    olarakta geçiyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 22 Eylül 2011; 19:33:15 >
  • bakalım hemen
  • quote:

Doctor Who, Space & Time - Comic Relief Specials 2011
    izlememişm ben yeni farkediyorum beyler izlemeyen varsa söyleyim de. 6dklık ama çok hoş

olarakta geçiyomuş

Keşke bunu normal böüm olarak yapsalardı, süper olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

quote:

Doctor Who, Space & Time - Comic Relief Specials 2011

olarakta geçiyomuş

Keşke bunu normal böüm olarak yapsalardı, süper olurdu.

aynen ya süper konuymuş aslında.
  • Facebook Türkiye sayfasındaki final bölümü resimlerini görünce acayip şekilde merak duygum arttı.
  • 7. sezonun başlama tarihi 2012 sonbaharı,6. sezonun ikiye bölünmesinin sebebi ise muhtemelen arayı 1 seneden fazla tutmamak.ayrıca noel özel bölümünün kadrosu ve konusu açıklandı.kadroda konuk olarak claire skinner,alexander armstrong,arabella weir veee... black books'tan bill bailey(manny) varolaylar 2. dünya savaşı londra'sında geçiyor veee... bölüm narnia günlükleri kitabı aslan,cadı ve dolap'tan esinlenilerek yazılmış.sanırım a christmas carol'dan bile güzel bir noel bölümü bizleri bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 23 Eylül 2011; 16:20:11 >

• quote:

7. sezonun başlama tarihi 2012 sonbaharı,6. sezonun ikiye bölünmesinin sebebi ise muhtemelen arayı 1 seneden fazla tutmamak.ayrıca noel özel bölümünün kadrosu ve konusu açıklandı.kadroda konuk olarak claire skinner,alexander armstrong,arabella weir veee... black books'tan bill bailey(manny) varolaylar 2. dünya savaşı londra'sında geçiyor veee... bölüm narnia günlükleri kitabı aslan,cadı ve dolap'tan esinlenilerek yazılmış.sanırım a christmas carol'dan bile güzel bir noel bölümü bizleri bekliyor.

Ben o bölümü kaçırmışım. Online olarak kaliteyi beğenmedim. Birazdan başlarım çekmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 23 Eylül 2011; 18:30:20 >

• Yeni bölüm bu akşam mı çıkıyor?
  • quote:

7. sezonun başlama tarihi 2012 sonbaharı,6. sezonun ikiye bölünmesinin sebebi ise muhtemelen arayı 1 seneden fazla tutmamak.ayrıca noel özel bölümünün kadrosu ve konusu açıklandı.kadroda konuk olarak claire skinner,alexander armstrong,arabella weir veee... black books'tan bill bailey(manny) varolaylar 2. dünya savaşı londra'sında geçiyor veee... bölüm narnia günlükleri kitabı aslan,cadı ve dolap'tan esinlenilerek yazılmış.sanırım a christmas carol'dan bile güzel bir noel bölümü bizleri bekliyor.

a christmas carol dan başka noel bölümü tanımam ben hayatında 1 bölüm bile dw izlememiş birine izletseniz adam dw hayranı olur :D evde kartondan tardis yapar :D
    bkz:amy

• net de DW figürleri gördüm alıp eve doldurasım geldi ama özellikle su cok hosuma gitti ya
  • quote:

Yeni bölüm bu akşam mı çıkıyor?

Yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Ben o bölümü kaçırmışım. Online olarak kaliteyi beğenmedim. Birazdan başlarım çekmeye.

oov çok yanlış yapmışsın,bir catherine tate hayranı olarak açık bir şekilde diyebilirim ki runaway bride'tan bile daha iyiydi.

quote:

Yeni bölüm bu akşam mı çıkıyor?

yarın akşam 21.10 gibi yayınlanacak türkiye saati ile.gece altyazı çevrilir,pazar sabahına da izleriz.ayrıca finalle ilgili güzel resimler var.imkanım olursa ekleyeceğim fakat resimlerde spoiler'lar mevcut haberiniz olsun.

edit:resimler,

matt smith uzun saçlı karizma olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 23 Eylül 2011; 20:03:24 >

• quote:

Yuh 2012 sonbaharı mı ?

• su amy yi kaçıran karının göz bandından var herkezde dikkatinizi çekerim
  • quote:

2012 sonbahar mı?O zamana kadar dizi unutulur ya o kadar ara yaparlar mı?Bu sezon benim bildiğim 13 bölüm olacak, son 2 bölüm kaldı.Kaç tane özel bölüm olur bilmiyorum ama 7. sezona 1 yıl daha var olmuş oluyor bu tarih hesabına göre :)

Umarım böyle birşye yapmazlar, adam gibi ilkbaharda başlatın işte :) Zaten sezonda 13 bölüm var, neyi çekemiyolar bu kadar uzun süre....

• quote:

su amy yi kaçıran karının göz bandından var herkezde dikkatinizi çekerim

sesizlik yaratıklarını (isimlerini unuttum) unutmamak için takıyor olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

quote:

su amy yi kaçıran karının göz bandından var herkezde dikkatinizi çekerim

sesizlik yaratıklarını (isimlerini unuttum) unutmamak için takıyor olabilirler

ben onlara şey ağızlı diyorum burda söylemeyim ama dediğin doğru olabilir gördüğünü kaydediyodur belki

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.