Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • god complex'ten üzücü minik bir spoiler,ben okuyun derim boş yere beklentiye giren varsa uyarayım:

ağlayan melekler fazla yokmuş,onları çok beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: -Username-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

bu bölümü beğenmeyenler çıkmış

bölüm epikti.

Aslında bölümü iki farklı şekilde değerlendirirsek; oyunculuk bakımından haklısınız epikti. Fakat konu olarak pek etkileyici bulmadım ben.

benim için zevkler ve renkler tartışılır,o yüzden hemen sorayım.nesini beğenmedin allasen?

doktor'un kehanette söylendiği gibi iyice şeytan olmaya yaklaştığını,kendi geleceğini bilenin değiştirebileceğini ve rory'nin doktor'dan artık iyice nefret etmeye başladığı bir konu gördük.üstüne "wibbly wobbly timey wimey stuff" da vardı konuda.daha ne istiyorsun?makarena dansına bile gönderme yaptılar.

Evet birde o vardı hiç yakışmamış bu doktora

ne yakışmamış?

David Tennant'ın sözünü bu doktorun kullanması Olmamış bence

• bence gayet güzell bir bölümdü sonunda amy nin kendi için kendini feda etmesi oldukça acıklıydı ama doktor çifte yalan söyledi gibi geliyor yani bu tardis koskaca bir paradoks makinasına dönüşmemiş miydi bir tane gerçekliğimi kaldıramıyacak gene ilk bölüme döndük ama belkide doktor onu kendi için kullanabilceğini anladı başka gerçeklikten bir doktor getirdi yada kendi yaratıcağı bir paradoksu ört pas etmek için amy nin ölümüne göz yumdu yani artık şu ilk bölümün sırrını açıklasalarda kurtulsak herşeyi o ilk bölümü açıklamak için kullanmaya çalışmaktan yoruldum et mi paradoks mu gerçekmi merakla bekliyorum.

bu bölüm tek hoşuma gitmeyen amy nin 36 yılda dahi olması yani hiç bilgisayar başında görmedik öyle bir eğilimide varmı bilmiyorum ama maşallah sonik tornavida yapmış arayüzü hacklemiş olayı çözmüş herkes hasta tamam da herkes nerde bari robotlardan başka biri görünseydi ama o son bölüm için bile hepsine katlanılır
    .

• Bu arada Torchwood'un kullandığı teknoloji doktoru sollamış.

Torchwood'da o gozlükle aynı görevi yapan lens kullanılıyordu. Hatta ekstra özelliği bile vardı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bölüm epikti.

Aslında bölümü iki farklı şekilde değerlendirirsek; oyunculuk bakımından haklısınız epikti. Fakat konu olarak pek etkileyici bulmadım ben.

benim için zevkler ve renkler tartışılır,o yüzden hemen sorayım.nesini beğenmedin allasen?

doktor'un kehanette söylendiği gibi iyice şeytan olmaya yaklaştığını,kendi geleceğini bilenin değiştirebileceğini ve rory'nin doktor'dan artık iyice nefret etmeye başladığı bir konu gördük.üstüne "wibbly wobbly timey wimey stuff" da vardı konuda.daha ne istiyorsun?makarena dansına bile gönderme yaptılar.

Evet birde o vardı hiç yakışmamış bu doktora

ne yakışmamış?

David Tennant'ın sözünü bu doktorun kullanması Olmamış bence

valla bence olmuş da değil olmamış da.normal replikti yaniasıl bu doktor geronimo'yu kullanmıyor uzun zamandır ona üzülüyorum ben.

quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

bence gayet güzell bir bölümdü sonunda amy nin kendi için kendini feda etmesi oldukça acıklıydı ama doktor çifte yalan söyledi gibi geliyor yani bu tardis koskaca bir paradoks makinasına dönüşmemiş miydi bir tane gerçekliğimi kaldıramıyacak gene ilk bölüme döndük ama belkide doktor onu kendi için kullanabilceğini anladı başka gerçeklikten bir doktor getirdi yada kendi yaratıcağı bir paradoksu ört pas etmek için amy nin ölümüne göz yumdu yani artık şu ilk bölümün sırrını açıklasalarda kurtulsak herşeyi o ilk bölümü açıklamak için kullanmaya çalışmaktan yoruldum et mi paradoks mu gerçekmi merakla bekliyorum.

bu bölüm tek hoşuma gitmeyen amy nin 36 yılda dahi olması yani hiç bilgisayar başında görmedik öyle bir eğilimide varmı bilmiyorum ama maşallah sonik tornavida yapmış arayüzü hacklemiş olayı çözmüş herkes hasta tamam da herkes nerde bari robotlardan başka biri görünseydi ama o son bölüm için bile hepsine katlanılır
    .

o amy'i oradan kurtarmanın tek yolu senin de dediğin gibi tardis'i 3. sezon finalindeki gibi paradoks makinesine dönüştürmekti fakat doktor niye böyle bir riske girsin ki?hem kendisinden nefret eden bir amy var olacak,hem tardis'ini bir daha kullanmayacak hem de en nefret ettiği şeylerden birisi,bir insanın bir zaman yasası'nı kırması gerçekleşecekti.doktor'un tardis'i kendi paradoksu için kullanması çok mantıklı bir teori,sonuçta bu sezonun ilk bölümünde gelecekteki doktor'un tardis'ini görmemiştik.fakat ölümden kurtulmak adına tardis'i böyle bir şeye dönüştürmez diye düşünüyorum.bir de amy'nin dahiliğine takılmamak lazım.orada zaman sıkıştığı için yemek yemeyi bırakın,muhtemelen uyumuyor bile.biz de aynı duruma düşsek öğrenirdik.asıl beni şaşırtan nokta şu oldu bölümde,amy doktor'a neden kızgın olduğunu açıklarken "senin yüzünden bebeğim melody'yi hiç göremedim." demedi,bu tarz bir laf bekledim ama gelmedi.

• Ana konudan bağımsız bölümlerde,küçük ayrıntılara pek yer verilmiyor.
    Bunu son 2 bölümde gördük.Her ne kadar 9.bölüm 3.bölüm olarak planlanmışsa da senaryoda mutlaka değişikliğe gitmişlerdir.
  • quote:

quote:

quote:

bölüm epikti.

İlk başta ana konudan uzak bir bölümdü. Aklım hala Doktor'un ölümünde. İkinci olarak Doktor çok pasifti; ama arkadaki beyin olayı güzeldi. Bunları göz önüne alırsak konu olarak benim için sıradan bir bölümdü.

• yalnız şöyle bir olay var şimdi lets kill hitlerde gördük ki mels hayatını anne ve babası ile yaşadı eğer öyle yaşadıysa o zaman astronot kıyafetinin içindeki kim yada mels ne ara gidip doktoru öldürdü acaba bu gördüğümüz sezon baştan sona bir paradoks olabilir mi? belkide şu pandora box open bölümünden sonra ki zaman gibi doktor her şeyi ayarladı ve melsi o anne ve babasına yönlendirdi ve zamanı değiştirmiş oldu o sahne aynı bu bölümde amy i çıkarınca yaşlı amy nin 36 yılının kaybolması gibi kaybolup gitti sonuçta doktor onu size getiricem gibi birşey dememişmiydi hiçbirşeyde söylemeden gitti belki de herşey doktorun tezgahı spoiler olmasın diye hiç bir şey söylemedi yada hepsini çöpe atın o astronot kıyafetinin içindeki başka biriydi
    .

• Dizinin tam bir manyağı oldum 2 haftada bütün sezonlarını izledim sonrada Torchwood a başladım gerçekten bir başyapıt. Ben bugüne kadar dizi izlememişim diyorum kendime
  • quote:

quote:

quote:

bölüm epikti.

sadece Wobbly dedi sayılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

quote:

quote:

bölüm epikti.

sadece Wobbly dedi sayılmaz

bir yerde sanki rory'ye "time is wobbly wubbly" gibisinden bir şey söyledi.

quote:

Orijinalden alıntı: pasamu

mels hayatını anne ve babası ile yaşadı eğer öyle yaşadıysa o zaman astronot kıyafetinin içindeki kim
    .

sanırım;

ilk halinde küçük kızıl bir kızdı.doktor'u gölde öldürdü,sonra da geçmişteki doktor'un yardımıyla kıyafetten kaçtı ve new york'ta kendini buldu,orda değişti ve anne-babasının yanına gitti.oradan da geçmişteki doktor'u öldürmeyi denedi.farklı zamanlarda da öldürmeye çalışıyor çünkü buna programlanmış bir piskopat.

• Yeni bölüm yaklaşıyor.

Konusundan ötürü çekici bir bölüm. Bu ara bölümlerden en merak ettiğim buydu. Bakalım neler olacak.
  • buradaki god doktor mu yoksa otel sahibi mi onu çok merak ediyorum.
  • Bugünkü bölümü büyük umutlarla bekliyorum. Aşağı yukarı Doktor'un korkusunun ne olduğu belli olsa da en çok onu merak ediyorum.
  • god ın doctor olabileceğini düşünmemiştim ama bence değildir.

İnşallah bir klişe ye imza atıp doktorun karşısına kendisini çıkarmazlar doktor en çok kendinden korkuyor hesabı aslında kortuğu palyaço felan çıksa ne kadar komik olurdu yada bir bölümlük rose u felan görebilsek beni niye bıraktın diye hesap sorsa çok ufak olur bir bölüm için ama omega gelse dikilse karşısına ölümün benim elimden olacak diye
  • god bence

otel sahibi veya dream lord.bir ihtimal minotaur.

ayrıca doktor'un korkusu muhtemelen,

pasamu'nun dediği gibi kendisi,bir spoiler yok fakat öyle olması lazım.buna klişe denmesi yanlış çünkü doktor'un kendisinden korkması için gereken sebepleri eski seride yaptılar,ki o seri de gerçekten çok eski.yani bu klişeyi başlatan doctor who bir anlamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 17 Eylül 2011; 20:05:17 >

• ulan ağlattı be
  • god complex düştü zamundaya
  • 20 dakika içinde elimde olacak. Bu bölüm ya uzun ya da kalitesi yüksek. 550mb çünkü.
  • izlemeyenler kesinlikle bakmasın

amy ile rory niye gitti ya niye bıraktı onları doktor
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.