Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -YaLan-

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

-YaLan-(Konu uçup gitmesin diye böyle yazıyorum)

MrLonely'e katılıyorum 5.sezondan önce en azından önceki yol arkadaşlarının isimlerini bir kere söylüyordu fakat şu ana kadar sadece Rose'u kullandı(oda bu bölüm) ayrıca diğer gezegenlerede çok gidiyorlardı ama 5.sezondan sonra nerdeyse onuda hiç göremedik.

Yol arkadaşlarının ismini söylese dizi daha mı güzel hale gelecek? Nerelere takılıyorsunuz anlamıyorum gerçekten sizi.

Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 5 Ekim 2011; 12:40:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

-YaLan-(Konu uçup gitmesin diye böyle yazıyorum)

MrLonely'e katılıyorum 5.sezondan önce en azından önceki yol arkadaşlarının isimlerini bir kere söylüyordu fakat şu ana kadar sadece Rose'u kullandı(oda bu bölüm) ayrıca diğer gezegenlerede çok gidiyorlardı ama 5.sezondan sonra nerdeyse onuda hiç göremedik.

Yol arkadaşlarının ismini söylese dizi daha mı güzel hale gelecek? Nerelere takılıyorsunuz anlamıyorum gerçekten sizi.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=224581380937154&set=a.184406014954691.47285.170907589637867&type=1&ref=nf#!/photo.php?fbid=206286489433310&set=a.184406014954691.47285.170907589637867&type=1&permPage=1

Yorumlar

o yorumu yapan için konuşuyorum,ufacık çocuk işte,he deyip geçin.ona,

6. sezon 8. bölümde birkaç saniye gözüküyor desen o an için izler yani 2 sezon.

• 6. sezonla ilgili genel değerlendirmem 5. sezona göre daha iyi olduğudur. Ama daha 3. sezon - 4. sezon (Tennant'lı dönemi) gibi olamadılar hala. 6. sezonla ilgili en önemli olay yeni düşmanların ve karakterlerin ortaya çıkması oldu. Mesela başsız kesişler, Silence oldukça yaratacı fikirlerdi. Amy Pond karakteri daha bir diziye oturdu bu sezon.
    Fakat River- Amy arasındaki yaş ve görünüş farkı(yani anne genç, kız yaşlı farkı) pek oturmadı. tamam dizinin esas konusu zamanla alakalı ama River annesine merhaba dediğinde veya konuştuğunda hiç duygusal birşey hissedilmiyor.
    6. sezondaki beklentilerimden biride eski karakterlerden birkaçının dönmesiydi, gerçekleşmedi. Yeni sezonda umarım birkaçı görünür. Bu arada tahminim Matt smith'ten sonra gelecek doktor(gelecek sezonda Matt ile giderler ama ondan sonra değiştirirler herhalde) daha olgun olabilir çünkü River ile aralarında bir zaman dengesi olması gerekiyor.(River gençleşirken, doktor yaşlanacak).

• beyler 7. sezon ne zaman başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

beyler 7. sezon ne zaman başlar

Şuanda ilkbaharda olduğu biliniyor, fakat yılbaşında özel bir bölüm yayınlancak
  • quote:

Orijinalden alıntı: FacelessMan

quote:

yanlışın var 7.sezon sonbaharda 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

quote:

quote:

biyerde 2012 mayıs diye okumuşdum ve geneldede ilkbaharda başlar sezon hayrat bu sefer dahada bekleticiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

quote:

quote:

biyerde 2012 mayıs diye okumuşdum ve geneldede ilkbaharda başlar sezon hayrat bu sefer dahada bekleticiler

moffatın işleri

• evet maalesef 7. sezon sonbahar 2012'de başlayacak ve tıpkı bu sezonda olduğu gibi sezonun ikiye bölünmesi gündemde,2. kısmı da 2013 ilkbaharı'nda başlatabilirler.

6. sezon final spoiler'ı:

bu sezonun 2. bölümünde silence amy'yi kaçırdığında "sessizliği getireceksin,sana saygı duyuyoruz.fakat senin görevin bitmek üzere." demişti.ilk izlediğimde buradan anladığım şuydu:amy river'ı doğuracak,river doktor'u öldürecek ve böylece sessizlik gelecek.doktor'un "bunca zamandır sessizliğin benim ölümüm olduğunu fark etmemiştim." sözleri de bu düşüncemi destekliyor.yani silence bize öyle bir hava vermişti ki doktor'u öldürüp evrene sessizliği yaymaya çalışıyorlarmış gibiydi,2. bölümde amy'ye söylediklerinden de sessizliğin yayılmasını istediklerini anlıyorum ben.fakat finalde öğrendiğimiz üzere ise,asıl sessizlik trenzalore arazileri'nde on birincinin düşüşünde evrendeki en eski soru yanıtlandığı zaman yayılacak ve silence tarikatı sessizliğin yayılmasını istemediği için doktor'un oraya gitmesini engellemek istiyor,bu yüzden de onu öldürmeyi denediler.

bu bana kalırsa bir çelişkidir.ya da olayları tam olarak bilmediğimiz,elimizde tüm bilgiler bulunmadığı için çelişkiymiş gibi düşünüyoruz.sizin silence hakkındaki fikirleriniz neler?gerçek planları nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

evet maalesef 7. sezon sonbahar 2012'de başlayacak ve tıpkı bu sezonda olduğu gibi sezonun ikiye bölünmesi gündemde,2. kısmı da 2013 ilkbaharı'nda başlatabilirler.

6. sezon final spoiler'ı:

bu sezonun 2. bölümünde silence amy'yi kaçırdığında "sessizliği getireceksin,sana saygı duyuyoruz.fakat senin görevin bitmek üzere." demişti.ilk izlediğimde buradan anladığım şuydu:amy river'ı doğuracak,river doktor'u öldürecek ve böylece sessizlik gelecek.doktor'un "bunca zamandır sessizliğin benim ölümüm olduğunu fark etmemiştim." sözleri de bu düşüncemi destekliyor.yani silence bize öyle bir hava vermişti ki doktor'u öldürüp evrene sessizliği yaymaya çalışıyorlarmış gibiydi,2. bölümde amy'ye söylediklerinden de sessizliğin yayılmasını istediklerini anlıyorum ben.fakat finalde öğrendiğimiz üzere ise,asıl sessizlik trenzalore arazileri'nde on birincinin düşüşünde evrendeki en eski soru yanıtlandığı zaman yayılacak ve silence tarikatı sessizliğin yayılmasını istemediği için doktor'un oraya gitmesini engellemek istiyor,bu yüzden de onu öldürmeyi denediler.

bu bana kalırsa bir çelişkidir.ya da olayları tam olarak bilmediğimiz,elimizde tüm bilgiler bulunmadığı için çelişkiymiş gibi düşünüyoruz.sizin silence hakkındaki fikirleriniz neler?gerçek planları nedir?

13 bölümün neyini 2 ye bölüyolar anlamıyorum yani bari bi 25-30 bölüm yapsınlarda bölünecek bişe olsun
    moffat yazacak bişe bulamıyor heralde bölümler arası 2 hafta yapar artık

• 7.sezonda bölme kesinlikle olmayacak.6.sezonda bölmenin yapılması 7.sezonla arasının fazla tutulmaması içindi.
    Gördüğünüz gibi şu an yaklaşık 12 ay civarı bekleyeceğiz.

Ama 6.sezon bölünmeseydi 14 aydan fazla bekleyecektik.
  • Doctor Who - The Adventure Games UK dışı indirme ve kurmafacebook
    Doctor Who - The Adventure Games UK dışı indirme ve kurma
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=196950290351793

ilk oyun city of the daleks'i indiriyorum,biraz oynayıp inceleme yaparım.

• quote:

Doctor Who - The Adventure Games UK dışı indirme ve kurmafacebook

Bu oyunları satın almak gerekmiyormuydu ?
    ben BBC nin sitesinde nerdeyse bir tanesini alıyodum vazgeçtim

• quote:

quote:

Doctor Who - The Adventure Games UK dışı indirme ve kurmafacebook

Bu oyunları satın almak gerekmiyormuydu ?
    ben BBC nin sitesinde nerdeyse bir tanesini alıyodum vazgeçtim

yok satın almak gerekmiyor,bbc'nin resmi sitesinden ücretsiz indiriliyor.ancak bbc ingiltere dışından bağlananların indirmesine nedense izin vermiyor(yasal lisans problemleri falan olsa gerek),burada da onun nasıl indirileceğini anlatıyor.

oyunu biraz oynadım,grafik anlamında kesinlikle bir şey beklemeyin.oyunun very high grafikleri bile iyi değil.hatta test ettim,low'da da very high'da da karakterlerin vücut ve yüzleri değişmiyor,çevre modellemeleri ve tardis değişiyor,oyunda grafik namına tek iyi olan şey very high'da tardis'in gerçekten karizma gözükmesi.fakat oyunun kendisi çok güzel olmuş,tür adventure/puzzle.oyunda animasyonlar için altyazı var,bulmacaları ve ilerleme sistemi çok güzel,doktor'u siz yönetiyorsunuz amy de peşinden geliyor.doktor'u matt,amy'yi karen seslendirmiş.indirin oynayın kısacası 300 mb.

edit:

ilk oyun-dalekler hakkında,gezegenleri skaro'ya gidiyoruz.
    ikinci oyun-cybermen var.
    üçüncü oyun-valla konusu ne bilmiyorum,ismi tardis.
    dördüncü oyun-vashta nerada var.
    beşinci oyun-1605'te guy fawkes'ın(v for vendetta) yanına gidiyoruz,sontaran var.oyun bu ayın son günü çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 15 Ekim 2011; 12:11:48 >

• bende indirmeye başladım ilk oyunu daha önce ip mi amerikaya taşıyıp denemiştim ordada aynı sonuc verdi ingiltere dışında ulalar IGN den satın alabiliyor sadece ama su program güzelmiş :D londradayım hocam suan
  • yağmurludur şimdi oralar :P proxy değiştirmenin kötü bir yanı da internet hızının düşmesi.normalde ben 1 mbit netle genelde 120 kb/s indirirken o programla maalesef 70-75 arasında indirdim,biraz geç inebilir o yüzden.

oyunun grafiklerden başka bir diğer eksi yönü de kısa olması.ilk oyunda 3 tane act(ana konu) var,her act'in içinde de 3 tane scene(anlık görevler,ilerlemeler) var anladığım kadarıyla.45-50 dakika oynadım fakat 2. act'in 3. scene'ine geldim şimdiden.allah'tan 4 oyun var yoksa kesmez bu bizi.
  • quote:

yağmurludur şimdi oralar :P proxy değiştirmenin kötü bir yanı da internet hızının düşmesi.normalde ben 1 mbit netle genelde 120 kb/s indirirken o programla maalesef 70-75 arasında indirdim,biraz geç inebilir o yüzden.

oyunun grafiklerden başka bir diğer eksi yönü de kısa olması.ilk oyunda 3 tane act(ana konu) var,her act'in içinde de 3 tane scene(anlık görevler,ilerlemeler) var anladığım kadarıyla.45-50 dakika oynadım fakat 2. act'in 3. scene'ine geldim şimdiden.allah'tan 4 oyun var yoksa kesmez bu bizi.

bende 400 le geliyordu sürekli bi 400 oluyor bi 70 değişip duruyor yüklendin oyun bakalım nasılmış

• o oyunların hepsini oynadım ben hikaye olarak güzeldi özellikle shadow of vashta neradayı çok beğenmiştim ama grafikler kötü biraz tabi
  • bende bi bölümde takıldım geçemedim gitti visualiser room u bulamadım gitti tüm gezegenlerini gezdim resmen
  • abi basit ya,amy ile tardis'in durduğu odanın sağına dön visualiser room orada.çok takılırsan ingiliz google'a "doctor who adventure games city of the daleks walkthrough" yaz bak netten.

ilk oyun bitti gayet güzeldi fakat sonunda keşke,

doktor ve amy'yi beatles'la tanışırken ve onları sahnede izlerken gösterselerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 15 Ekim 2011; 22:28:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.