Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalinden alıntı:T.C Vatandaşı

msjım bulunsun

quote:

Orijinalinden alıntı:Pampisyo

Mesajım Bulunsun.

Konu dışına yazdığınız postlar post sayınıza işlemez, gereksiz mesaj atıcak başka yer bulun lütfen. Neden post kasmaya calıstığınızı anlamış değilim ikinizinde son 20 postu aynı şekilde her konua mesajım bulunsun yazmışsınız, biraz yaratıcı olun teşekkür cülerden sonra bunlar cıktı başımıza. Forumu daha iyi kullanmanız ve gereksiz mesaj atmamanız dileği ile,
    İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 16 Kasım 2011; 19:21:43 >
  • harry potter filmlerinin yönetmeni david yates doctor who filmine hazırlanıyormuş.

ekşi sözlük'te okuduğum bir bilgiye göre de film dizi ile bağlantılı olmayacakmış.
  • geçen sene de böyle bir söylenti çıkmıştı ama çok cılızdı,bu sene de çıktı ve gene kesinlik kazanmadı ancak dedikodular bu sene daha güçlü.ateş olmayan yerden duman çıkmaz,belli ki adamın kafasında böyle bir proje var.umarım hayata geçirmez.harry potter'ı ne hale getirdiği belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

harry potter filmlerinin yönetmeni david yates doctor who filmine hazırlanıyormuş.

ekşi sözlük'te okuduğum bir bilgiye göre de film dizi ile bağlantılı olmayacakmış.

Umarım ki bu bilgi doğru değildir.Adam Harry Potter'ı mahfetti bir de Doctor Who a bulaşmasın.

• keşke bu doktorla değilde önceki doktorla ve rose ile bir film yapsalar açıkcası badwolf sahilinde kısacık buluşmaları çok güzeldi çok yakışıyorlardı şöyle ikisini içine alan romantizm ve bol Wibbly-Wobbly Timey-Wimey barındıran bir film fena olamazdı bence yeni bölümleri çıksa özledik.
  • beyler allah kahretsin ki david yates haberi doğrulandı.2-3 seneye geliyor film,yazar kadrosunu oluşturuyormuş şu an allah'ın belası yates.
  • Belki o kadar kötü olmaz
  • Hepimize geçmiş olsun.

• madam kovarian kim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berjk -- 18 Kasım 2011; 23:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjk

madam kovarian kim

izle öğrenirsin.

• bütün sezonları izledim merak etme kovarian ın sessizlığin kurucusu mu yoksa adamımı olduğunu çözemedim bu arada 11 tane doktor değisti bunların sırayla adları ne
  • quote:

bütün sezonları izledim merak etme kovarian ın sessizlığin kurucusu mu yoksa adamımı olduğunu çözemedim bu arada 11 tane doktor değisti bunların sırayla adları ne

he anladım demek istediğini,onu biz de bilmiyoruz henüz.belki de hiç söylemezler kim bilir.ben asıl,

silence'la olan ilişkisinden ziyade neden doktor'u yok etmek istiyor onu merak ediyorum.

William Hartnell
    Patrick Troughton
    Jon Pertwee
    Tom Baker
    Peter Davison
    Colin Baker
    Sylvester McCoy
    Paul McGann
    Christopher Eccleston
    David Tennant
    Matt Smith

sırasıyla isimleri bu.

edit:

children in need 2011&chrismas special 2011 trailer

3. bot.bir de trailer'da sanki önce river'ın astronot kıyafetindeki nefes alış sesini,sonra da silence'ın "kıkırıkıkırırıkırkırkı" sesini duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 18 Kasım 2011; 23:56:27 >

• Yanlız Yılbaşı bölümünden pek memnun kalmadım ama görücez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

bütün sezonları izledim merak etme kovarian ın sessizlığin kurucusu mu yoksa adamımı olduğunu çözemedim bu arada 11 tane doktor değisti bunların sırayla adları ne

he anladım demek istediğini,onu biz de bilmiyoruz henüz.belki de hiç söylemezler kim bilir.ben asıl,

silence'la olan ilişkisinden ziyade neden doktor'u yok etmek istiyor onu merak ediyorum.

William Hartnell
    Patrick Troughton
    Jon Pertwee
    Tom Baker
    Peter Davison
    Colin Baker
    Sylvester McCoy
    Paul McGann
    Christopher Eccleston
    David Tennant
    Matt Smith

sırasıyla isimleri bu.

edit:

3. bot.bir de trailer'da sanki önce river'ın astronot kıyafetindeki nefes alış sesini,sonra da silence'ın "kıkırıkıkırırıkırkırkı" sesini duydum.

Kıkırıkı'yı bende duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

Yanlız Yılbaşı bölümünden pek memnun kalmadım ama görücez.

aynen,bana konuk oyuncu bill bailey'in dışında şu an ilgi çekebilecek bir şey sunamadı.trailer'ı da müthiş değil(adettendir,bir voyage of the damned veya a christmas carol değil),hatta trailer'da beni tek meraklandıran yer doktor'un başta geçtiği garip kapımsı şeyler.belki bir işlevi yok bilmiyorum ama stargate universe göndermesi sezdim nedense.

not:tabi moffat bölümde "best christmas ever/i know" dedirttiyse ona güveniyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 19 Kasım 2011; 8:57:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

William Hartnell
    Patrick Troughton
    Jon Pertwee
    Tom Baker
    Peter Davison
    Colin Baker
    Sylvester McCoy
    Paul McGann
    Christopher Eccleston
    David Tennant
    Matt Smith

sırasıyla isimleri bu.

edit:

doctor galiba gelecekte çok önemli bi olayı değiştirecek ondan olabilir belki keyfi de olabilir ama doctor who sorususunun neden tehlike oluşturduğunu çözemedim?
    Not:sezon finalinin sonunda dorium söylüyodu

• Sonunda ilk bölümünü izleyebildim dizinin, arada sırada abim izlerken gözucuyla baktığım için efektleri pek takmadım. Güzel başladı, umarım ileride arkadaşın abarttığı gibi daha da güzelleşir.

• Bir türlü yüklenmedi videolar,link olarak koydum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 21 Kasım 2011; 21:54:02 >

• Ya su diziyi izlesemmi diye cok dusunuyorum
    Ama ilk bolum asuru berbat geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.