Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stormscale

Ya su diziyi izlesemmi diye cok dusunuyorum
    Ama ilk bolum asuru berbat geldi

Tennant gelsin izlemeden duramayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Bir türlü yüklenmedi videolar,link olarak koydum bende

bunlar ne

• Mini Episodes
  • quote:

quote:

O nedir hocam ufak bir bilgi bulutu ver

• quote:

quote:

Matt Smith de gayet iyi bence. Tennant ve Smith ikilisi ilkinden çok daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: om3r-

quote:

quote:

Matt Smith de gayet iyi bence. Tennant ve Smith ikilisi ilkinden çok daha iyi.

Smith çok iyi ama Tennant başkaydı

• 1963 den beri 10 doktor değişti.2005 ten bu yana 2 doktor değişti ve doktor son rejenerasyon enerjisi kaldı.matt smith in de 1 sezonluk anlaşması kalmış.8. Sezonda tahminen kim gelir ve dizi yi ne zaman bitirirler mi yoksa devam eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjk

1963 den beri 10 doktor değişti.2005 ten bu yana 2 doktor değişti ve doktor son rejenerasyon enerjisi kaldı.matt smith in de 1 sezonluk anlaşması kalmış.8. Sezonda tahminen kim gelir ve dizi yi ne zaman bitirirler mi yoksa devam eder mi?

ballrry bu konudan önceki sayfalarda bahsetmişti. eski bölümlerde bi karakter varmış falan filan. ama efsaneler ölmez oradaki "bug" dan yararlanıp devam eder gibime geliyor en azından öyle umuyor insan...

• quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

1963 den beri 10 doktor değişti.2005 ten bu yana 2 doktor değişti ve doktor son rejenerasyon enerjisi kaldı.matt smith in de 1 sezonluk anlaşması kalmış.8. Sezonda tahminen kim gelir ve dizi yi ne zaman bitirirler mi yoksa devam eder mi?

ballrry bu konudan önceki sayfalarda bahsetmişti. eski bölümlerde bi karakter varmış falan filan. ama efsaneler ölmez oradaki "bug" dan yararlanıp devam eder gibime geliyor en azından öyle umuyor insan...

umarım böyle bi dizinin bitmesi çok kötü olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

quote:

umarım böyle bi dizinin bitmesi çok kötü olur

Bu konuda şöyle bir çözüm var.
    Let's kill Hitler bölümünde River Song tüm rejenerasyon haklarını doktara vermişti.Yazarlar da bundan faydalanıp diziyi uzatabilirler.

• olabilir yada

doktor sabit zaman noktasında vurulurken telesekta nın vücudunu kullanmıştı onun gibi bi şey olabilir
  • çözümü mehmetcan yazmış zaten,benim dediğim "bug" ımsı şeye gerek bile kalmadı.

bu arada 6. sezonun dvd'si çıktı.içinde "doctor and the night" adı altında toplanmış 5 tane özel bölüm var

river'ın hapishanedeki ilk gecesi,amy'nin hayatında en çok üzüldüğü gece,doktor'un çok önem verdiği bir japon balığı vb. konuları olan bölümler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 22 Kasım 2011; 16:10:21 >
  • çok güzel bir dizi 1.sezondn beri izliyorum ve 7.sezonu çok merak ediyorum acaba moffat'ın ne gibi sürprizleri olacak ?
  • Dizi iyiymiş yahu, bu zamana kadar izlemediğime pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Dizi iyiymiş yahu, bu zamana kadar izlemediğime pişman oldum.

İyidir iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

İyidir iyi.

Valla efektler yüzünden başlamak istememiştim ama ilk bölümden sonra gözüme batmamaya başladı.
    Dizi 4. sezondan sonra iyice açılıyor diyorlar bu hali bile yeterince iyi bence. Ayrıca bu doktor göz ucuyla baktığıma göre sonraki doktordan daha iyi ama bakalım.

• quote:

quote:

quote:

İyidir iyi.

Valla efektler yüzünden başlamak istememiştim ama ilk bölümden sonra gözüme batmamaya başladı.
    Dizi 4. sezondan sonra iyice açılıyor diyorlar bu hali bile yeterince iyi bence. Ayrıca bu doktor göz ucuyla baktığıma göre sonraki doktordan daha iyi ama bakalım.

Hadi bakalım... Bence en kötü doktor o, önceki dediğin 9. doktor galiba.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyidir iyi.

Hadi bakalım... Bence en kötü doktor o, önceki dediğin 9. doktor galiba.

Sizin hangisini kastettiğinizi tam anlayamadım.

Bu dönemdeki ilk doktor burnu uzun olan.

• 'Burnu uzun olan'.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

çözümü mehmetcan yazmış zaten,benim dediğim "bug" ımsı şeye gerek bile kalmadı.

bu arada 6. sezonun dvd'si çıktı.içinde "doctor and the night" adı altında toplanmış 5 tane özel bölüm var

river'ın hapishanedeki ilk gecesi,amy'nin hayatında en çok üzüldüğü gece,doktor'un çok önem verdiği bir japon balığı vb. konuları olan bölümler.

nerden izleriz bu bolumleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.