Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
207.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: smd

4. sezondayım şu anda. 3. sezonun son 3 bölümü çok iyiydi. 4. sezon da fena başlamadı. Hadi hayırlısı.

3. sezon zaten 8. bölümden itibaren harikaydı.blink'i nasıl buldun?

Blink fenaydı ya, ürküttü baya.

Yalnız Intro müziğinin değişmesi iyi olmamış, eski hali daha iyiydi bence.

• quote:

quote:

quote:

4. sezondayım şu anda. 3. sezonun son 3 bölümü çok iyiydi. 4. sezon da fena başlamadı. Hadi hayırlısı.

5 ve 6. sezonda açılış videosu değişiyor üstüne.video açısından çok iyi fakat müziği bence iyice kötüleşiyor.bu arada ingilizcen varsa şunu izle:

sezon finalleriyle noel bölümlerini birbirine bağlayan birkaç dakikalık özel bölümler çekilir hep,bunun geliri de çocuklara verilir.bu da bir çoklarına göre en baba children in need'tir,5. doktor peter davison var.kendisi gerçekte david'in kayın pederi.

edit:ayrıca peter davison david küçükken doktor rolünü canlandıran isimdir,david'in de dizide en sevdiği doktor'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 3 Aralık 2011; 10:34:51 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 ve 6. sezonda açılış videosu değişiyor üstüne.video açısından çok iyi fakat müziği bence iyice kötüleşiyor.bu arada ingilizcen varsa şunu izle:

sezon finalleriyle noel bölümlerini birbirine bağlayan birkaç dakikalık özel bölümler çekilir hep,bunun geliri de çocuklara verilir.bu da bir çoklarına göre en baba children in need'tir,5. doktor peter davison var.kendisi gerçekte david'in kayın pederi.

edit:ayrıca peter davison david küçükken doktor rolünü canlandıran isimdir,david'in de dizide en sevdiği doktor'dur.

Bir tane Children In Need izlemiştim ilk sezondan hemen sonra da başka görmemiştim, hangi sezonun sonu için bu ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir tane Children In Need izlemiştim ilk sezondan hemen sonra da başka görmemiştim, hangi sezonun sonu için bu ?

senin izlediğin muhtemelen ilkiydi,2005 yılında çekilmiş olan.david'in ilk doktor olduğu sahne,rose'la birlikte bir konuşması var.2. sezon için çekilmiyor,bu da 3. sezon finali için yapılan bir children in need.

• O zaman atlamışım orayı hemen izliyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Bunu yazdığımda 4. sezonun ilk bölümünü izlemiştim sadece öğlene kadar oyalanıp akşama kadar uyudum gece 23:30 gibi 2 bölüm izleyip yatayım kafasıyla oturdum dizinin başına ve 4. sezon bitti şu an. Beklediğimden çok daha iyi bitti. Ama ekstraları izlemedim daha fazla var geçen 3 sezona göre, şu an 1-2 tanesini izleyip bırakacağım hayırlısıyla.

• quote:

quote:

Bunu yazdığımda 4. sezonun ilk bölümünü izlemiştim sadece öğlene kadar oyalanıp akşama kadar uyudum gece 23:30 gibi 2 bölüm izleyip yatayım kafasıyla oturdum dizinin başına ve 4. sezon bitti şu an. Beklediğimden çok daha iyi bitti. Ama ekstraları izlemedim daha fazla var geçen 3 sezona göre, şu an 1-2 tanesini izleyip bırakacağım hayırlısıyla.

4.sezonun ekstralarını mutlaka izle,özellikle end of time

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galifianakis -- 4 Aralık 2011; 10:50:20 >

• quote:

quote:

sana yazdığım ekstraların hepsini izlemelisin yoksa 5. sezondan bir halt anlamassın.sırasını tekrar yazıyorum ki vurgulama olsun.

the next doctor(christmas bölümü)
    planet of the dead(doktor hakkında bir kehanet geliyor,ayrıca michelle ryan var)
    waters of mars(ingilizler'in emmy'si bafta'dan yılın senaryosu ödülünü aldı)
    the end of time part 1(10'un gidişi)
    the end of time part 2(10'un gidişi)

ayrıca river song'a dikkat et.hatta mümkünse üstteki özel bölümler bitince sakin kafayla bir de o iki bölümü bir daha izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 4 Aralık 2011; 12:06:08 >

• Özel bölümleri tabi ki izleyeceğim ama uykum geldi baktım arada diyalogları falan kaçırmaya başladım, Christmas bölümünü izleyip bıraktım şimdilik.

Diğer bölümleri de bugün uyurum herhalde yarın izlerim.

Yalnız nasıl buluyorlar bilmiyorum ama çok güzel bayanları seçip çıkartıyorlar resmen. Özellikle Jenny çok iyiydi.
  • quote:

Yalnız nasıl buluyorlar bilmiyorum ama çok güzel bayanları seçip çıkartıyorlar resmen. Özellikle Jenny çok iyiydi.

o da peter davison'ın kızı,david tennant'ın eşi işte.bebekleri var hatta bir tane.
  • Bende yeni başlatım 4.sezondayım.Bu sezona kadar bütün special episode ları izledim.Extralar varmış bunlara ne zaman izlemem gerekiyor ?

Şimdiden teşekkürler
  • quote:

quote:

o da peter davison'ın kızı,david tennant'ın eşi işte.bebekleri var hatta bir tane.

Evli değillermiş te nişanlılarmış daha, Allah ayırmasın ne diyeyim.

• Sanırım fazla izleyen yok Dh da Doctor Who yu fakat piyasadaki en kaliteli dizilerden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Sanırım fazla izleyen yok Dh da Doctor Who yu fakat piyasadaki en kaliteli dizilerden biri

aynen katılıyorum.ama ben eski doctor who yuda seyretmek istiyorum ama bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @smd

hele bi 5. sezona gel o zaman göreceğim ben seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: berjk

quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Sanırım fazla izleyen yok Dh da Doctor Who yu fakat piyasadaki en kaliteli dizilerden biri

aynen katılıyorum.ama ben eski doctor who yuda seyretmek istiyorum ama bulamıyorum

Dizimag den bulabilirsin DW bölümüne gir orda var ama Türkçe altyazı yok sanırsam
  • saol hemen bakıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

@smd

hele bi 5. sezona gel o zaman göreceğim ben seni

4. sezon speciallerini de bitirdim şimdi, ama 5. sezonu indirmekte biraz geç kaldığım için yarına kadar beklemek zorundayım.
    Zaten dün arkadaş iyice heveslendirdi beni fırsat bulabilirsem 2 günde bitiririm herhalde 2 sezonu da.

4. sezon specialler Planet of the Dead dışında çok iyiydi bence, o biraz amaçsız kalmıştı.

Ama:

İlk başta alışamadığım dediğim David Tennant'a baya alışmışım, giderken içim bir garip oldu. Umarım bu baby face'e çabuk alışırım.

Edit: Gene uyku yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 6 Aralık 2011; 3:01:05 >

• david in rejenerasyon sahnesi süper. "i dont want to go". Hele vale decem dahada süper...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.