Ben de ilk bölümleri izledikten sonra hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdi 5'inci sezondan mı başlamamı önerirsiniz?
İlk bölümleri beğenmediysen,ilk 4 sezonda sıkılman muhtemeldir. Onun için 5.sezondan başlarsan pek birşey kaybetmezsin.Olur da diziyi seversen ilk 4 sezonu izlersin sonradan,pek ana hikayesi olmadığı için önemi yok. Arkadaşın dediği gibi River Song karakterinin oynadığı ilk bölümü izleyip sonra 5.sezona geçmeniz konuyu anlamanızı kolaylaştırır.
Teşekkür ederim hocam
Hocam ben birinci sezondan başlamanı tavsiye ederim ama çok sıkıyorsa birinci sezonun son bölümünü izleyip 2.sezona geç emin ol favorin olacak doctor geliyor(David Tennant) ben muhteşem bulurum 2-3-4.sezonları 5-6 da hep aynı gibiydi beni hayal kırıklığına uğrattı ama olsun doctor doctordur felsefesi var ama david daha mükemmel :)
Birinci sezon da o kadar kötü değil de, yeşil yaratıklar, melekler, robotlar falan yetmişli yıllarda yapılmış filmlerden fırlama gibi. Görüntüler çok kötü...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme