Şimdi Ara

Doctor Who ne zaman güzelleşiyor? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlış yere açmamışımdır inşallah konuyu. Ana konudan farklı olduğu için yeni konu açtım

Diziye 3 ay önce başlamıştım. fakat 4-5 bölüm izleyince sıkıldım çok yapmacık geldi olaylar. Hatta o uzaylıların londona gelmesi falan maskeli yaratıklı uzaylılar görünce diziden soğudum. Fakat şöyle bişey var eğer dizi çok izleniyorsa güzeldir diye düşünüyorum. Çoğu kişinin avatarında imzasında. hatta Oyunu bile çıkıyormuş ps3 e. Şimdi tekrar kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum fakat dizi ilk başlardaki gibi devam edicekse hiç başlamayayım diyorum. İleride güzelleşiyor mu dizi? Fringe gibi mesela ilk sezonu kötü olmasına rağmen baya başarılı bir dizi şu an.

teşekkürler

• Sıkı bir Doctor Who hayranı olarak(en sevdiğim ilk 3 dizi arasında) diziye devam etmeni tavsiye ederim.
    Bi dizi 32 sezondur oynuyorsa ve her geçen gün hayran kitlesini arttırıyorsa o dizi boş değildir.

O izlediğin maskeli bölüm Doctor Who'nun yüz karasıdır bu arada.

Dizi 1-2-3-4. sezonlarda her bölümde farklı bi konuyu ele alıyor,5.sezonda dizinin başyazarı değiştiği için dizi tarz değişikliğine gidiyor.(Belirli bi ana konuya sahip oluyor ilk 4 sezonun aksine). Steven Moffat(Sherlock adlı mini dizinin yazarı) 5. ve 6.sezonda diziye çağ atlatıyor resmen.

Bu dizinin 6.sezonunda aldığım zevki imzamdaki izlediğim hiç bi diziden(Dexter,Lost ve Prison Break hariç tabi ki) alamadım desem yeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

Sıkı bir Doctor Who hayranı olarak(en sevdiğim ilk 3 dizi arasında) diziye devam etmeni tavsiye ederim.
    Bi dizi 32 sezondur oynuyorsa ve her geçen gün hayran kitlesini arttırıyorsa o dizi boş değildir.

Dizi 1-2-3-4. sezonlarda her bölümde farklı bi konuyu ele alıyor,5.sezonda dizinin başyazarı değiştiği için dizi tarz değişikliğine gidiyor.(Belirli bi ana konuya sahip oluyor ilk 4 sezonun aksine). Steven Moffat(Sherlock adlı mini dizinin yazarı) 5. ve 6.sezonda diziye çağ atlatıyor resmen.

Bu dizinin 6.sezonunda aldığım zevki imzamdaki izlediğim hiç bi diziden(Dexter,Lost ve Prison Break hariç tabi ki) alamadım desem yeridir.

32 sezonmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

quote:

Sıkı bir Doctor Who hayranı olarak(en sevdiğim ilk 3 dizi arasında) diziye devam etmeni tavsiye ederim.

32 sezonmu?

Toplam kaç sezon var bilmiyorum ama eski çekim ve yeni çekim olmak üzere iki farklı çekimi var. Yeni çekimde 6. sezon bitti, eski çekimde kim bilir kaç sezon bitmiştir. 30 yıldan fazla bir süredir devam ediyor diye biliyorum, 700 bölümü aşkın bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 16 Şubat 2012; 17:05:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

quote:

32 sezonmu?

1963 - 1989 arasında 26 sezon oynadı ve ara verdi,2005'te tekrar başladı şu an 6 sezon oynadı.

• Adamlar konu bulmakta baya sıkıntı cekmistir
  • ilk 6 bölumde baydı benı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4x10 izlemiştim çok beğenmiştim ama başlamadım daha 4x10 kadar güzelse başlayabilirim
  • Doctor Who'yu sevmeyenler Firefly'ı izlesinler ama wikipedia'da yazan orjinal sıralamasına göre mutlaka seveceklerdir dizi uzayda geçiyor hemde hiç uzaylı yaratık yok mantıklı ve tutarlı bir dizi ama malesef tek sezon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

4x10 izlemiştim çok beğenmiştim ama başlamadım daha 4x10 kadar güzelse başlayabilirim

Birde 3x10 - Blink bölümünü izle ondan sonra karar ver
  • klasik seriyi izlemene gerek yok.ama son 6 sezonun tamamını izlemeni öneririm. zira nerdeyse her bölümde yeni birşeyler öğreniyoruz. bu arada 2013 te 50. yılını dolduruyor dizi ve moffat açıklamasına göre gelmiş geçmiş en iyi sezon olcak.
  • Aslında 1. sezonuda güzeldir ama 1. sezonun sonunda doktorun değişmesiyle dizi çok daha güzel ve eğlenceli hale geliyor. 2. sezonuyla beraber David Tennant doktor oluyor. 2-3 ve 4. sezonlar inanılmaz geçiyor. Hele hele arada özel filmler var onları kaçırma. Mesela Mars mecaresı var, Kylie Minoque'un da oynadığı bir özel film var. 3 ve 4. sezonları bence hala en güzeli. 5 ve 6. sezonlarda doktor gene değişiyor. David Tennant yerine Matt Smith geliyor. Gerçeği söyleyim hala ısınamadım bu doktora ama bölümler gene fena değildir. Kısacası en iyi bilim kurgulardan biridir. (zaten piyasada bir Fringe var birde bu var) . Bilim kurgu türünü seviyorsan, takip etmeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 19 Şubat 2012; 14:46:49 >
  • ben de bu gibi yorumlardan dolayı izleyip izlememekte kararsızdım
    geçen de the big bang theory da adı geçti yine o an dedim izliycem diye
  • Ben de ilk bölümleri izledikten sonra hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdi 5'inci sezondan mı başlamamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edson -- 24 Şubat 2012; 20:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edson

Ben de ilk bölümleri izledikten sonra hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdi 5'inci sezondan mı başlamamı önerirsiniz?

2. sezonda doctor rolünü David Tennant oynuyor. Bence en başarılı doktor, o yüzden onun oynadığı sezonları tavsiye ederim. 5. sezonda ise doktor rolünü Matt Smith oynuyor. Şöyle 2. sezondaki ve 5. sezondaki ilk bölümlere bir bakın. Hangisi daha ilgi çekici ise o sezondan devam edin. Yalnız 5. sezondan başlayacaksınız River Song karakteri çok önemli.(özellikle 6. sezon için). Onun çıkış noktası yanlış hatırlamıyorsam 4. sezon 9. bölüm. O bölümü izleyin ki River song karakteri ile ilgili bir bilgi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 24 Şubat 2012; 22:20:58 >
  • quote:

Ben de ilk bölümleri izledikten sonra hayal kırıklığına uğramıştım. Şimdi 5'inci sezondan mı başlamamı önerirsiniz?

İlk bölümleri beğenmediysen,ilk 4 sezonda sıkılman muhtemeldir.
    Onun için 5.sezondan başlarsan pek birşey kaybetmezsin.Olur da diziyi seversen ilk 4 sezonu izlersin sonradan,pek ana hikayesi olmadığı için önemi yok.
    Arkadaşın dediği gibi River Song karakterinin oynadığı ilk bölümü izleyip sonra 5.sezona geçmeniz konuyu anlamanızı kolaylaştırır.
  • quote:

quote:

Onun için 5.sezondan başlarsan pek birşey kaybetmezsin.Olur da diziyi seversen ilk 4 sezonu izlersin sonradan,pek ana hikayesi olmadığı için önemi yok.
    Arkadaşın dediği gibi River Song karakterinin oynadığı ilk bölümü izleyip sonra 5.sezona geçmeniz konuyu anlamanızı kolaylaştırır.

Teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: delton

quote:

2. sezonda doctor rolünü David Tennant oynuyor. Bence en başarılı doktor, o yüzden onun oynadığı sezonları tavsiye ederim. 5. sezonda ise doktor rolünü Matt Smith oynuyor. Şöyle 2. sezondaki ve 5. sezondaki ilk bölümlere bir bakın. Hangisi daha ilgi çekici ise o sezondan devam edin. Yalnız 5. sezondan başlayacaksınız River Song karakteri çok önemli.(özellikle 6. sezon için). Onun çıkış noktası yanlış hatırlamıyorsam 4. sezon 9. bölüm. O bölümü izleyin ki River song karakteri ile ilgili bir bilgi olsun.

Teşekkür ederim hocam

• Doctor Who her zaman güzel :)

2. sezon David Tennant ile bağlanırsınız diziye ;)
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim hocam

Hocam ben birinci sezondan başlamanı tavsiye ederim ama çok sıkıyorsa birinci sezonun son bölümünü izleyip 2.sezona geç emin ol favorin olacak doctor geliyor(David Tennant) ben muhteşem bulurum 2-3-4.sezonları 5-6 da hep aynı gibiydi beni hayal kırıklığına uğrattı ama olsun doctor doctordur felsefesi var ama david daha mükemmel :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.