Şimdi Ara

Her güzel şey çabuk bitiyor...Black Books

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açık ara izlediğim en iyi ve en eğlenceli komedi dizisiydi,Neden sadece üç sezon ve her sezonda sadece 6 şar bölümden oluşuyor hala anlamış değil,
    İngiliz dizileri garip zaten 3-4 sezon sürüp bitiyor, ve sezonlarda da fazla bölüm yok

Sıkıldıkça açıp izliyorum hala diziyi,

Favori bölümlerim,Sahte şarap yaptıkları bölüm ve kitap dükkanına hırsız girince güvenlik kapısı taktırdıkları bölüm...

Bernardın o umursamaz tavırları,sigara içişi dükkanda şarabını yudumlayışı felan izlemek acayip zevkli ve eğlenceliydi...İzlediğim en iyi dizi karekterlerinden biridir Bernard Black

• yemek yapma, kitap yazma sahneleri falan

en iyi sahnesi bu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desirr -- 18 Kasım 2014; 9:56:44 >

• kesinlikle en iyi komedi ndizilerinden biri- habni katıla katıla güleceğimiz bir komedi filmi veya dizisi ararız ama genelde hepsi yer yer güldürür genelde işte bu dizi aradığımız komedi grubuna giriyor cidden çok sağlam bir dizi fakat 2.sezon 1.sezona göre birazdaha klasik geçtiği için 3.sezonu izlemeye pek gönlüm olmamıştı onun haricinde 2.sezonda çok komiktir ama 1.sezon bambaşka 3.sezona hiç bakamadım en kısa zamanda bakarım
  •  Her güzel şey çabuk bitiyor...Black Books

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desirr -- 21 Kasım 2014; 13:28:17 >

• ingiliz komedileri iyi yahu özellikle the it crowd..the inbetweeners..extras..how not to live your life (favorim) ...misfits...

skins hiç demeyin..hem komik değil hem ergen draması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Açık ara izlediğim en iyi ve en eğlenceli komedi dizisiydi,Neden sadece üç sezon ve her sezonda sadece 6 şar bölümden oluşuyor hala anlamış değil,
    İngiliz dizileri garip zaten 3-4 sezon sürüp bitiyor, ve sezonlarda da fazla bölüm yok

Sıkıldıkça açıp izliyorum hala diziyi,

Favori bölümlerim,Sahte şarap yaptıkları bölüm ve kitap dükkanına hırsız girince güvenlik kapısı taktırdıkları bölüm...

Bernardın o umursamaz tavırları,sigara içişi dükkanda şarabını yudumlayışı felan izlemek acayip zevkli ve eğlenceliydi...İzlediğim en iyi dizi karekterlerinden biridir Bernard Black

Hocam Black Books'u sevdiyseniz: The Mighty Boosh
    The IT Crowd(muhtemelen izlemişsinizdir)
    Extras(gelmiş geçmiş en iyi konuk oyuncular, Robert De Niro, Ian McKellen, Kate Winslet vs.)
    Arrested Development
    Bored to Death
    Louie

Ve cinsel espriye dayalı olan: ThE Inbetweeners

öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 21 Kasım 2014; 17:51:01 >

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    coupling öneriyorum izlemediyseniz çok iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desirr

coupling öneriyorum izlemediyseniz çok iyi

izledim ama en çok şu israilli kızın olduğu bölüme güldüm diğer bölümler sıradan gelmişti biraz
  • Bu sayfa bookmarks'lardaydı yıllardır
    Coupling
    Extras
    Black books
    Misfits
    How Not To Live Your Life
    The Inbetweeners
    IT Crowd'u izlemiştim ben de onu tavsiye ederim
    Bi tavsiye daha benden; The King of Queens. Gülmekten ölmezsiniz ama çerezlik çok tatlı bi aile komedisi. Bazı bölümler krize sokmadı değil ama

Şimdi hepsini indiriyorum tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler biraz gülmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 26 Aralık 2019; 16:1:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Bu sayfa bookmarks'lardaydı yıllardır
    Coupling
    Extras
    Black books
    Misfits
    How Not To Live Your Life
    The Inbetweeners
    IT Crowd'u izlemiştim ben de onu tavsiye ederim
    Bi tavsiye daha benden; The King of Queens. Gülmekten ölmezsiniz ama çerezlik çok tatlı bi aile komedisi. Bazı bölümler krize sokmadı değil ama

Şimdi hepsini indiriyorum tavsiye eden arkadaşlara teşekkürler biraz gülmek istiyorum
    Konuyu güncellediğin iyi olmuş,ben bile hatırlamıyorum böyle konu açtığımı.Konuda güzel diziler önerilmiş o zaman,çoğunu izlememiştim.Vakit bulunca izleyeyim bari.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.