Şimdi Ara

Skyrim'de çok çabuk ölüyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 levelim. Çok çabuk ölüyorum zırh ve silahlar mevcut olan en iyileri. Kuzeyli'yim. Nasıl geliştireceğim zırh ve silah konusunda? Yeteneklerden nelere vermeliyim? Oyun türkçe bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• skyrimde çok yeteneklere bağlı kalındığını görmedim ben büyücüydüm sonra birden okçuya döndüm ilerki levellerde skyrimde direk ana görevleri yapma gelişmeye bak ve her sandığa bak işe yarar birşeyler bulursun şuan steel giyiyorsundur büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildClawzz

skyrimde çok yeteneklere bağlı kalındığını görmedim ben büyücüydüm sonra birden okçuya döndüm ilerki levellerde skyrimde direk ana görevleri yapma gelişmeye bak ve her sandığa bak işe yarar birşeyler bulursun şuan steel giyiyorsundur büyük ihtimalle

Çelik giyiyorum evet. Ayrıca iyileştirme iksiri bol şekilde nerede bulurum?

• cavelerde bulursun genelde her sandıkta her cesette neredeyse var olmadı kendin yap pek zahmetli değil
  • quote:

cavelerde bulursun genelde her sandıkta her cesette neredeyse var olmadı kendin yap pek zahmetli değil

Göreve gideceğim zaman trol gibi yaratıklar çıkıyor onlara karşı şansım hiç yok savunmam çok kötü. Beceri puanlarıyla falan artırılıyor mu savunma?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

cavelerde bulursun genelde her sandıkta her cesette neredeyse var olmadı kendin yap pek zahmetli değil

Göreve gideceğim zaman trol gibi yaratıklar çıkıyor onlara karşı şansım hiç yok savunmam çok kötü. Beceri puanlarıyla falan artırılıyor mu savunma?

Savunma perki felan avr ordan arttirirsinda trol kesmek suan seni zorlar troll goruncr kac

• quote:

quote:

quote:

Savunma perki felan avr ordan arttirirsinda trol kesmek suan seni zorlar troll goruncr kac

Mecbur kaçıyorum. :D şuan ikinci ejderhayı kesmeye gidiyorum görevde. Boynuz görevinden dönüşte kız götürüyor. Nasıl kescem bilemiyorum. Yay ok kullanıyorum ama attığım oklar vurmuyor kaçıyor ejderha hemen. Nasıl olacak bu iş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mecbur kaçıyorum. :D şuan ikinci ejderhayı kesmeye gidiyorum görevde. Boynuz görevinden dönüşte kız götürüyor. Nasıl kescem bilemiyorum. Yay ok kullanıyorum ama attığım oklar vurmuyor kaçıyor ejderha hemen. Nasıl olacak bu iş

Ilk ejderi gorevle diger ejderi koylulerde kesmitim o dedigin gorev delphinele gittigimiz gorevmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk ejderi gorevle diger ejderi koylulerde kesmitim o dedigin gorev delphinele gittigimiz gorevmi

Evet o kadınla gidiyoruz ama yanımda sadece yaverim var

• bellı bır levele ve zırhlara ulasana kadar ozellıkle devler ve bellı baslı yaratıklardan uzak durmanız gerekır. Ana gorevden zıyade yan gorevlere odaklanın. Bazı yan gorevler ana gorevler kadar keyıflı. Boylelıkle level atlamanız, para kazanmanız daha kolay. Bellı bır level ve para, zırh konusunda ust sevıyeye ulastıgınızda bu seferde oyun fazla kolay gelmeye baslayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

bellı bır levele ve zırhlara ulasana kadar ozellıkle devler ve bellı baslı yaratıklardan uzak durmanız gerekır. Ana gorevden zıyade yan gorevlere odaklanın. Bazı yan gorevler ana gorevler kadar keyıflı. Boylelıkle level atlamanız, para kazanmanız daha kolay. Bellı bır level ve para, zırh konusunda ust sevıyeye ulastıgınızda bu seferde oyun fazla kolay gelmeye baslayacak

Ejderhayı öldürmek için bi taktik verseniz :D kılıç var ve ok var haliyle kılıçla vuramiyorum ok da hedefi tutmuyor kaçıyor ejderha

• quote:

quote:

bellı bır levele ve zırhlara ulasana kadar ozellıkle devler ve bellı baslı yaratıklardan uzak durmanız gerekır. Ana gorevden zıyade yan gorevlere odaklanın. Bazı yan gorevler ana gorevler kadar keyıflı. Boylelıkle level atlamanız, para kazanmanız daha kolay. Bellı bır level ve para, zırh konusunda ust sevıyeye ulastıgınızda bu seferde oyun fazla kolay gelmeye baslayacak

Ejderhayı öldürmek için bi taktik verseniz :D kılıç var ve ok var haliyle kılıçla vuramiyorum ok da hedefi tutmuyor kaçıyor ejderha

ejderhayı delhpine tanklat ejder onla uğraşana dek oklarla kesersin ama uzun sürebilir

• quote:

quote:

Genelde ejderhanın gucu bellı bır sevıyeye ınene kadar kolay kolay yere ınmıyor. Yada kısa surelı yere ınıyor. Ejderhayı yere ındırıne kadar ates buyusu veya ok ıle vurmak gerekıyor. Yere ındıkten sonra yandan saldırmak en mantıklısı. Arkadanda olabılır ama kuyruguyla sert darbeler ındırebılıyor. Gucunuzu baya azaltabılıyır. Ben tek elle kılıc uzerıne yogunlastıgım ıcın yakın dovusmek zorunda kalıyordum. Bu yuzden can (health) ıksırını yuksek stok tutuyordum. Can azaldıkca health ıksırını yapıp Ejderhanın yan tarafından kılıcla ölumune saldırmaya devam edıyordum. Ejderha zaten cok anı hakeret etmıyor. Level atladıkca ozellıkle hangı ozellıgınıze yuklenmıssenız mesela benım tek elle kılıc 6 - 7 darbeyle öldurebılıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 30 Aralık 2014; 2:29:49 >

•  Skyrim'de çok çabuk ölüyorum...
  • hocam ilk defa o kadınla öldürdüğün ejderha için şöyle taktik verebillirim. Orada büyük bir kaya var o kayanın arkasına geç ve eline oku al zaten o kadın ve senin yaverin ejderha ile uğraşıyor olacak ejderha onlarla uğraşırken ok at yere indiğinde de yanına gidip saldırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loser.

hocam ilk defa o kadınla öldürdüğün ejderha için şöyle taktik verebillirim. Orada büyük bir kaya var o kayanın arkasına geç ve eline oku al zaten o kadın ve senin yaverin ejderha ile uğraşıyor olacak ejderha onlarla uğraşırken ok at yere indiğinde de yanına gidip saldırabilirsin.

Orayı çoktan geçtim dağın tepesindeki ejderha ile konuştum yolda da iki ejderha çıktı onları da kestim çözdüm biraz sağolun. Tek sıkıntım eşya taşımak, onu da ev alacağım

• Sevgili konuları gibi skyrim konusu açıyorsunuz arkadaş.Aşırı detay içeren oyun olsa anlayacam hani bir Dark Souls'un onda biri olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuckFou -- 5 Ocak 2015; 12:33:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.