< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu Sene Black Friday Bir İşinize Yaradı mı?
-
-
Ben de o kadar şey baktım, indirimden çok bindirime benzer hali var yalan dolan işler yabancılarda nasıldır bilmem ama bizimkiler hep bi dolandırma peşinde sanki abi
-
Amazondan bol bol şampuan , Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, Çay vs. aldım.
Amazon'da Pierre Cardin tshirt'ün fiyatı iyiydi.
İlk günler Omo toz deterjanlar bomba fiyattı.
HB'den alışverişlerim oldu ufak tefek ama BF kapsamında değil genelde.
N11 ise ilk günler kuponlarla 100-200 TLlik alışverişler oldu. Sonrasında sürekli kupon geçerli değil, şu bu vs sebeplerle alışverişim olmadı.
AVMlerde ise ciddi kalabalıklar gördüm özellikle kadın giyim mağazalarında. Hanımla gittiğimizde, bilmem ne marka mağazayı talan etmişler dedi.
Çok parlak bir BF dönemi değildi ,ciddi indirimler yoktu ama evin sarf malzemeleri için güzel fırsatlar vardı.
-
Türkiyede sırf müslümanlara şirin görünmek için adını Efsane Cuma yapan bir Ülkede gerçekten indirim olmasını bekliyomuydun Hamzacım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyle deme yav eski yillarda 3 5 bi seyler oluyordu
Bu sene anca market alisverisinde bir şeyler olmus
Yav onu marketler de çözüyor:D
Para olmayınca işsiz olunca insan bir şey alamıyor malesef ,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbir zaman işime yaramadı hala da aynı
valla ne olduğunu bile bilmyorum. hangi sitede hangi ürünler ne zanablar ne kadar indirime giriyor? biri anlatsa da bilinçlensek.
-
Tr de pek girmiyor problem o :D
11.11 ındırımlerı daha ıyıydı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu aralar gereksiz harcamalardan kaçınıyorum.
İhtiyacım olmayan şeylere indirim bahanesi ile bindirim yapıyorlar. Sonra şahane Cuma, mükemmel Cuma diye yutturuyorlar.
Yatırımlar benim için daha önemli. Zengin olursam zaten istemediğim her şeyi alabilirim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X