Şimdi Ara

Dodge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Promotion series te dodge yaparsak seri kırılıyo direk puanın düşüyo saçmalığa bakar mısın adam adc sona oynayacağım dedi ve oynadı dodgelayamadım Bunun bir çözümünü bilen var mı dodge lamak için bir yol yani ?

• Evelynn + revive + surge al derdim ama o günler ekside kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karthusa tp revive al eglen belki kazanirsin.Cikmaman gerek mecbur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riot bunu hangi mantıkla böyle yapıyor anlamıyorum
  • Hep ise yarar i go wc yaz bekle random pick gelsin herifler cikiyo(%80 ise yariyo denendi onaylandi)

• Sanırım artık random pick atamıyorsun çünkü bazen aşağıda biri şampiyon seçemediği için oyun bozuldu yazısı çıkıyor yani ben böle çevirdim en azından
  • artık random pick yok süre bittiğinde bişey seçmediysen sistem seni afk olarak sayıyo ve direk çıkıyo oyundan dodgelamış oluyosun ister istemez puanın düşüyo
  • Riot bence dodgelama hakkı vermeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Hep ise yarar i go wc yaz bekle random pick gelsin herifler cikiyo(%80 ise yariyo denendi onaylandi)

Tekrar denesene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından 1 tane Dodge hakkı vermeli.
  • sadece promotion oynayanlara bo3 e 1 bo5 e 2 tane hak verıleblır
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Hep ise yarar i go wc yaz bekle random pick gelsin herifler cikiyo(%80 ise yariyo denendi onaylandi)

Tekrar denesene

Denedim oluyo hala cikmaya cesaret edenler var:) yukarida olmuyo demisler ama bundan onceki patchde yaptigimi hatirliyorum yanlis da hatirliyo olabilirim ama eger olmuyosa da random pick oluyomus gibi yapsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 2 Nisan 2013; 20:04:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.