Bildirim
Dodge
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Evelynn + revive + surge al derdim ama o günler ekside kaldı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
karthusa tp revive al eglen belki kazanirsin.Cikmaman gerek mecbur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Riot bunu hangi mantıkla böyle yapıyor anlamıyorum -
Hep ise yarar i go wc yaz bekle random pick gelsin herifler cikiyo(%80 ise yariyo denendi onaylandi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım artık random pick atamıyorsun çünkü bazen aşağıda biri şampiyon seçemediği için oyun bozuldu yazısı çıkıyor yani ben böle çevirdim en azından -
artık random pick yok süre bittiğinde bişey seçmediysen sistem seni afk olarak sayıyo ve direk çıkıyo oyundan dodgelamış oluyosun ister istemez puanın düşüyo -
Riot bence dodgelama hakkı vermeli. -
quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61
Hep ise yarar i go wc yaz bekle random pick gelsin herifler cikiyo(%80 ise yariyo denendi onaylandi)
Tekrar denesene
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
En azından 1 tane Dodge hakkı vermeli. -
sadece promotion oynayanlara bo3 e 1 bo5 e 2 tane hak verıleblır -
quote:
Orijinalden alıntı: NDS
quote:
Orijinalden alıntı: Arslan61
Tekrar denesene
Denedim oluyo hala cikmaya cesaret edenler var:) yukarida olmuyo demisler ama bundan onceki patchde yaptigimi hatirliyorum yanlis da hatirliyo olabilirim ama eger olmuyosa da random pick oluyomus gibi yapsin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 2 Nisan 2013; 20:04:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X